Nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsEspañol

18-02-2018

Afgelopen week hebben de pups veel bezoek gehad, het bestuur van Gordon Setter Vereniging Nederland is langs geweest voor een nestbezoek, nog enkele pup kopers zijn op bezoek geweest om nog even te knuffelen, vrienden die ook even wilde knuffelen en gisteren zijn de eigenaren (Karin en Manfred) en fokkers (Ewa en Markus), Sherwin’s kennel) van de vader van de puppies geweest. Iedereen was zeer te spreken over onze knapperds, hun mooie hoofden, schone en warme tan markeringen en de heerlijke karakters. Natuurlijk super fijn om de mooie opmerkingen van anderen te horen. Ewa heeft ook nog prachtige foto’s gemaakt van onze pups, waar we enorm dankbaar voor zijn. En dan hebben de pups vandaag ook nog eens kennis gemaakt met een voor hun vreemd ras, de golden retriever pup van onze zoon. Dat was wel heel vreemd een witte hond in plaats van zwart, maar na een tijdje was het aleen maar leuk zo’n speelmaatje. Vanaf morgen zullen de pups met hun nieuwe eigenaren meegaan en de wijde wereld gaan ontdekken, dan wordt het bij ons weer stiller in huis. Klik hier voor de foto’s 


16-2-2018

Vandaag vieren onze Zoë en haar broers/zusjes van het P-nest hun 4e verjaardag! Wij wensen haar en Jaylin, Poppy, Lisa, Kaya, Charlie, Kenzo, Toran, Cooper, Paddy en Pluto een hele mooie dag toe met veel knuffels en lekkers. Dat jullie allemaal maar heerlijk verwend worden en nog vele mooie jaren mogen beleven.


15-02-2018

Vandaag viert ons J-nest hun 10e verjaardag!! Wij wensen Bentley, Melo, Duke, Boyd, Joy en Jukka een hele fijne verjaardag met extra veel lekkers en verwennerijen. Dat jullie allemaal nog maar vele mooie jaren mogen beleven met jullie baasjes.

Brian, Bo en Storm vieren hun feestje met de rest van de familie bij de Regenboogbrug. 


14-02-2018

Afgelopen zaterdag zijn onze puppies op de foto gezet door een vriendin van ons Sabine van Eijk. Nadat ze voor het eerst even buiten gespeeld hadden, heeft zij haar best gedaan om ze zo goed mogelijk op de foto te zetten en dat is hartstikke goed gelukt. We zijn echt ontzettend blij met deze mooie foto’s en de tijd, die Sabine hierin heeft gestoken. Nog een paar daagjes genieten voor ons, voordat ze met hun baasjes mee naar huis gaan en de rest van de wereld gaan ontdekken, klik hier voor de foto’s


11-02-2018

Zo afgelopen week zijn de dierenarts en chipper geweest en het weer werkte eindelijk mee, zodat de pups eindelijk buiten konden spelen. Vanaf hun eerste stapjes buiten waren ze door het dolle, rennen door de tuin, achter elkaar aan en alles ontdekken. Zo gaaf om te zien dat ze alles zo ontzettend leuk en interessant vinden. We hebben er natuurlijk een filmpje van gemaakt, die op de pagina is toegevoegd en ook weer een aantal nieuwe foto’s. klik hier


06-02-2018

Vandaag viert onze Lizzie haar 7e verjaardag. We zullen haar natuurlijk extra verwennen vandaag en wensen ook haar broers en zusjes Islay, Dafne, Bonnie, Mimyo, Goofy, Gus, Marvin en Virgil een heerlijke dag toe. We hopen dat jullie allemaal nog heel veel mooie jaren met jullie baasjes mogen beleven. 

Onze pups zijn inmiddels 6 weken oud en het gaat prima met ze. Ze groeien lekker door, spelen en stoeien met elkaar in hun ren of in de woonkamer. Gisteren hebben ze hun eerste vaccinatie gehad en zijn ze gelijk allemaal goed nagekeken door de dierenarts en allemaal kerngezond verklaard. Dan hebben we zondag nog even een kleine foto-sessie gehouden, wat niet makkelijk is met pups van deze leeftijd. Zijn ze te wakker dan blijven ze natuurlijk totaal niet zitten, maar willen ze rennen, vliegen, hollen… maar ja zijn ze slaperig dan kun je wel zit foto’s willen, maar als ze moe zijn gaan ze toch gewoon lekker liggen. Wat ook wel weer komisch is en soms gekke foto’s oplevert. Ach ja.. in het echt zijn gewoon het allermooist. Klik hier voor de foto’s


02-02-2018

vandaag viert ons meisje Willow haar 11e verjaardag, net als haar broers en zusjes uit het I-nest. Wij wensen natuurlijk Fleur, Jelle, Buddy, Caelo, Claymore, Bono en Jonathan een mooie dag toe vol met extra verwennerijen. We hopen dat jullie allemaal nog een aantal mooie jaren van jullie leventje mogen genieten. Zusje Caelinn viert haar verjaardag met mams en andere familieleden bij de Regenboogbrug. 

We hebben ook weer wat nieuwe foto’s en een kort filmpje geplaatst van onze puppies van het S-nest., klik hier


26-01-2018

Zijn het geen schatjes? Onze pups nu 4 weken! 


24-01-2018

inmiddels zijn onze pups vier weken oud geworden en het gaat super goed met ze. Ze groeien lekker door, worden steeds actiever en spelen lekker met elkaar en hun speeltjes. Ze eten hun vleesmaaltijden gretig op en ook de eerste brokjes gaan er al goed in. Verder zijn ze heel relaxed, spelen gaat nu nog zonder herrie en op rare of harde geluiden in de woonkamer reageren ze ook niet. Ze vinden het tot nu toe allemaal wel best. Beetje bij beetje gaan we steeds meer dingen introduceren, straks mogen ze ook los in de woonkamer om weer een nieuwe omgeving te ontdekken en als ze iets ouder zijn mogen ze ook de tuin gaan ontdekken. We hebben weer wat nieuwe foto’s en filmpjes toegevoegd. Er is nog een reutje beschikbaar, voor meer info klik hier of neem contact met ons op.


19-01-2018

Vandaag weer wat nieuwe foto’s toegevoegd van onze pups (klik hier), die de afgelopen week al diverse bezoekers hebben ontmoet. Iedereen natuurlijk ontzettend benieuwd naar hoe ze inmiddels gegroeid zijn en allemaal natuurlijk lekker knuffelen met ze, heerlijk in de handen of op schoot (wat hartstikke goed is voor hun ontwikkeling). Ze zijn inmiddels verhuisd naar de woonkamer, waar ze alles van het dagelijkse huishouden meekrijgen. Onze zogenaamde puppy speeltuin is geopend voor ze, zodat ze genoeg ruimte hebben om rond te lopen en spelen met elkaar of de vele speeltjes. Er ligt en hangt van alles voor ze om te ontdekken, diverse kleuren, texturen en geluiden. 


14-01-2018 

Vandaag weer nieuwe foto’s toegevoegd van onze pups, klik hier


12-01-2018

Er is weer een nieuw filmpje toegevoegd van onze kleine settertjes. Ze beginnen nu meer en meer op echte honden te lijken, nu hun oogjes en oortjes open zijn. Ze zien elkaar nu en beginnen dus met elkaar te stoeien, ze reageren op je stem en jawel ze lopen nu ook meer in plaats van kruipen. Zo leuk om te zien! Binnenkort de speel ren aanbouwen, zodat ze nog meer leuke nieuwe dingen kunnen ontdekken en meer ruimte hebben. Dit weekend komt de eerste kraamvisite om met ze te knuffelen en gaan we proberen om wat mooie(re) foto’s van de pups afzonderlijk te maken. Klik hier voor het filmpje. 


10-01-2018

Hallo wereld…. wij kunnen jullie nu ook zien 🙂
Nieuwe foto’s toegevoegd van onze pups, klik hier 


09-01-2018

Vandaag nieuwe foto’s ontvangen van Lancelot “Lance” en aan zijn album toegevoegd. Leuk om te zien dat hij zo van het leven geniet. 
Bedankt voor het sturen van een nieuwe update van jullie grote vriend, altijd leuk om te zien en horen hoe het gaat. 


08-01-2018

Vandaag weer nieuwe filmpjes en foto’s van onze pups toegevoegd, klik hier

En nieuwe foto’s toegevoegd van Rosie Rosalyn “Roselyn“, Ruby Star “Semmy“, Rising Moon “Roelien“, Jerry Lee “Boyd


04-01-2018

Nieuwe foto’s en nieuw filmpje toegevoegd van onze pups, die nu inmiddels 10 dagen oud zijn. De heren en dames groeien lekker door.
De oogjes beginnen langzaamaan open te gaan, op dit moment zijn het nog kleine spleetjes. Klik hier 


01-01-2018

Nieuw filmpje van de puppies toegevoegd op hun video pagina, klik hier 


Vandaag viert ons L-nest hun 7e verjaardag! 

Wij wensen Lance en Floris een hele mooie dag toe met extra veel verwennerijen. Dat jullie nog maar vele mooie jaren in goede gezondheid mogen beleven. Voor hun broertjes Joep, Sturrum en Mac branden we een kaarsje. Zij hebben vast een feestje met familie bij de regenboogbrug. Wij wensen iedereen een heel gelukkig nieuwjaar toe!
Een geweldige januari, een schitterende februari, een rustige maart, een onbezorgde april, een sensationele mei en
vreugde die van juni tot november doorgaat en vervolgens met een vrolijke decemberfinale wordt afgesloten.

Dat voor 2018 al jullie wensen uit mogen komen! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 31-12-2017

Vandaag de hele dag vuurwerk bij ons in het dorp, waar onze Troy en Zoë niet echt fan van zijn (op z’n zachts gezegd). Troy wil het liefst niet naar buiten als er geknal te horen is. Zoë gaat nog wel vrolijk mee naar buiten, maar zodra ze vuurwerk hoort dan zie je haar staart stoppen met kwispelen. Dus die twee eind van de middag maar even in de auto gedaan en met ze naar een afgelegen bedrijventerrein gereden in Dordrecht, waar ze in ieder geval nog een rondje konden lopen en hun behoefte hebben gedaan. Zelfs na 03:00 uur vannacht waren de knallen hier nog te horen. Gelukkig zijn ze binnen wel rustig, dus zijn we avond verder goed doorgekomen. De pups zijn nog doof en blind, dus die hebben er niets van meegekregen en mams Kenna is er niet gelukkig ook niet bang voor. 


29-12-2017

Vandaag een droevige dag, want vannacht is reutje blauw overleden. Hoe mooi een pup geboren zien worden kan zijn, zo hard is het verlies van zo’n klein hummeltje. Je gunt ze allemaal een prachtig, gezond en lang leven, maar helaas werkte moeder natuur voor hem niet mee. Met de andere pups gaat alles goed, zij drinken goed en komen goed in gewicht aan, laten al goed van zich horen als moeders ze aan het likken is, terwijl zij heerlijk aan de tepel liggen. 


 28-12-2017

De puppies zijn inmiddels twee dagen oud en het gaat goed met ze. Drinken en slapen is hetgeen ze de hele dag doen, zodat ze lekker kunnen groeien. Kenna is een super lief moedertje, die ze goed verzorgd en het liefst 24 uur per dag bij ze blijft. Foto’s worden telkens toegevoegd aan de galerij, die hier terug te vinden. Natuurlijk maken we zo nu en dan ook nog korte filmpjes, zoals deze hieronder. Hier kijken wij nu de hele dag live naar, prachtig gezicht toch? 


26-12-2017

                                                               Ons S-nest is geboren 

Vandaag is onze Kenna bevallen van haar puppies. In totaal heeft zij 11 puppies ter wereld gebracht, waarvan helaas1 pupje het niet gered heeft. Maar ze is nu trotse mamma van 6 reutjes en 4 teefjes. Moeder en haar kids maken het prima en genieten nu van een welverdiende rust. Klik hier voor meer info

                        


24-12-2017

Jawel onze kersttraditie voor de hondjes blijft bestaan, konijn, fazant of kalkoen ieder jaar weer een smulfeestje voor ze. 
Dit jaar weer de befaamde kalkoen en gesmuld hebben ze (en zullen ze de komende dagen). 


19-12-2017 

De donkere dagen zijn weer gekomen,
mensen lopen weer te slepen met hun bomen.
De kerst is voor iedereen een beetje dromen,
dromen over vrede, liefde en gezelligheid.
Laten we met zijn alle denken aan de goede tijd.
Laten we wensen voor ieder wat wils,
en dat kerst een feest mag worden, zo als ieder persoon dat zelf wilt

Net als voorgaande jaren zullen wij het geld dat wij normaal gesproken kwijt zijn aan kerstkaarten versturen doneren aan het goede doel, te weten de Voedselbank. Zij zorgen ervoor dat mensen die het zich niet kunnen veroorloven toch nog een mooie kerst kunnen vieren. Wij wensen een ieder alvast hele fijne kerstdagen toe, vol met gezelligheid en vreugde. Geniet ervan met elkaar! 


16-12-2017

Vandaag waren wij aanwezig op de laatste show van het jaar, de Kerstshow in Gorinchem. We hebben er een super gezellige dag van gemaakt met een leuke groep mensen. Met z’n allen wat lekkers meegenomen, zodat we twee tafels vol met lekkernijen hadden. Zo hebben we gelijk alvast een beetje kerst gevierd en het mooie jaar afgesloten met z’n allen. En dan tussendoor nog wat hondjes geshowd. Wij hadden zelf onze Lizzie bij ons, die een mooie 2e plaats in de openklas behaalde. Weliswaar met een zeer goed, maar een prachtig verslag. Haar dochter Rosy Rosalyn From the Noble Friends “Roselyn” was ook van de partij en werd geshowd door Marcella. Zij behaalde een mooie 1e plaats in de jeugdklas met een uitmuntend en werd daarnaast reserve beste teef. En dat met haar 12 maanden. Natuurlijk super trots op de meisjes. 


 15-12-2017 

 

Wat doe je als je niet meer lang comfortabel op je buik of zij kunt liggen…. juist op de rug dan maar. Zo krijgt dat lekkere zwangere buikje alle ruimte, die nodig is 🙂  Zo ligt Kenna dus het meest, tenminste wanneer ze niet op schoot ligt. 


 24 november 2017 

Gisteren zijn wij met onze Kenna naar de dierenarts gegaan om te zien of de dekking geslaagd is en ja hoor!! 
Zij en de knappe Duncan verwachten pups aan het eind van het jaar. Wij zijn zo blij en kijken enorm naar deze combinatie uit. 
Voor meer informatie kijkt u bij planning of neemt u contact met ons op. Hieronder de eerste beelden van de pups.

 


20 november 2017

Vandaag viert ons R-nest hun 1e verjaardag! Wij wensen Tom, Max, Remi, Roselyn, Semmy, Roelien, Chloë, Fenna, Jersey, Luna en Aafke een hele fijne dag toe met veel extra verwennerijen en hopen dat jullie allemaal nog vele mooie verjaardagen mogen vieren met jullie baasjes. 

Nieuwe foto’s toegevoegd van Roaring Lion “Tom“, Ramblin Rose “Jersey“, Rain Riannon “Chloé“, Rising Moon “Roelien“, Royal Romy “Aafke“, Rose Royse “Fenna


14 november 2017

Vandaag viert onze lieve, knappe man Troy zijn 10e verjaardag. Wat vliegt de tijd toch hard voorbij.  Soms zou het fijn zijn als je de tijd terug kon draaien, zodat die ouderdom niet steeds dichterbij komt. We zijn blij dat we deze dag nog met hem kunnen vieren en zullen hem stierlijk verwennen natuurlijk (zoals altijd eigenlijk). En natuurlijk hopen we nog vele verjaardagen met hem te mogen vieren. 


08 november 2017

Ons lieve meisje Kenna wil de laatste dagen alleen nog maar slapen (en dan het liefst zoals hieronder, op schoot) en eten.
Zodra je richting keuken loopt of de voorraadkast (waar de hondensnacks liggen) of ze hoort iets knisperen staat ze achter je. 
Zou dat een positief voorteken zijn???  We hopen het 🙂 


08 november 2017

Op zondag 29 oktober werd de Jongehondendag georganiseerd door Gordon Setter Vereniging Nederland. Voor deze dag worden alle jonge Gordon Setters tussen de 2 en 3 jaar oud uitgenodigd met (waar mogelijk) hun broers/zussen en ouders. Voor de eigenaren en fokkers erg leuk om de nestgenoten/nakomelingen terug te zien en voor de vereniging een mooie dag om te zien hoe de Gordon Setters zich ontwikkelen. Ook wij waren deze dag aanwezig voor ons P- en Q-nest. Super leuk om een aantal van onze nakomelingen terug te zien, al hadden we natuurlijk graag alle pups terug willen zien.. maar goed niet iedereen was in de gelegenheid deze keer. In ieder geval kregen we van de keurmeester Susan Mogony lovende woorden over de beide combinaties en hebben alle nakomelingen aanwezig een mooi keurverslag ontvangen.  Ook waren er een aantal pups van onze Troy en Forester’s Vera of Darkmoor van Kennel Borderlife aanwezig vandaag. Erg leuk om ook deze hondjes terug te zien en gelijkenissen te zien van zowel paps als mams. 

Hieronder de foto’s van onze nesten: 


07 november 2017

Nieuwe foto’s toegevoegd van Jerry Lee “Boyd“, Maggie Magee “Bonnie“, Our Xplorer “Finlay“, Purple Heart “Toran“, Poker Face “Kenzo“, Pretty Lilly “Jaylin“, Quick Silver “Kai“, Quite Unique “Scottie“, Que Sera Sera “Luna“, Quest for Fun “Bailey” en Quiz Master “Scott


06 november 2017

Gisteren zijn we met onze Kenna naar de Internationale show Bleiswijk geweest, welke gehouden werd in Hazerswoude-Dorp. 
Rosy Rosalyn From the Noble Friends “Roselyn” was ook gezellig van de partij voor haar eerste echte show in de jeugdklas. 
Het was weer een super gezellige dag, veel gelachen en met hele mooie resultaten. Kenna behaalde een mooie 1 uitmuntend in de kampioensklas en kreeg het Reserve CAC en volledige CACIB. Roselyn, gehandeld door Marcella, behaalde een mooie 1 uitmuntend in de jeugdklas en kreeg het CAC waarmee ze dus Beste Teef en Best Opposite Sex en dat met 11 maandjes oud. Wij zijn natuurlijk super trots op de beide dames. 


28 oktober 2017

Vandaag en gisteren zijn wij met onze dame Kenna naar Duitsland geweest om de toekomstige pappa van onze pups te bezoeken. Alles is goed gegaan met de dekking en nu is het duimen draaien. Over circa 4 weken zullen wij een echo laten maken en hopen wij hier goed nieuws te kunnen plaatsen. Als dat zo is dan hopen we eind december ons nieuwe nestje te verwachten.


24 oktober 2017

Hieronder enkele foto’s van de ouders van ons “hopelijk” toekomstige nestje van eind december. 
Is het geen knap stel bij elkaar? Wij zijn zo benieuwd..


21 oktober 2017

Gisteren kwam het kampioensdiploma van onze jonge meid Kenna al binnen! Nu dus de officiële bevestiging van de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied. Wat zijn wij trots op onze dame, die pas 2,5 jaar oud is. 


20 oktober 2017

Nieuwe foto’s toegevoegd van Rosy Rosalyn “Roselyn” en Ruby Star “Semmy“, die samen op vakantie zijn geweest deze week en heerlijke wandelingen hebben gemaakt. En nieuwe foto’s toegevoegd van MacGyver “Gus


17 oktober 2017

De spannende tijden breken weer aan voor ons, want onze Kenna is loops geworden. Dus nu wachten tot de tijd daar is en we mogen afreizen naar Duitsland. En duimen natuurlijk dat alles met de dekking gaat zoals we hopen. Dan zullen we eind van het jaar hopelijk weer prachtige pups geboren zien worden. Heeft u interesse dan kunt u zich nog op onze wachtlijst laten plaatsen. Voor meer informatie omtrent het aankomende nestje klikt u hier 

Nieuwe foto’s toegevoegd van Our Xplorer “Finlay“, Quincy Jones “Murphy“, Robin Hood “Max“, Rose Royse “Fenna


15 oktober 2017

Vandaag heerlijk met de twee jongste dames Kenna en Zoë naar het strand in Ouddorp gegaan. We waren er al lekker vroeg wat daar meestal resulteert in een strand compleet voor jezelf. We hebben genoten en de dames uiteraard ook! 


13 oktober 2017

Nieuwe foto’s toegevoegd van Our Xplorer “Finlay“, Jerry Lee “Boyd“, I Have A Dream “Buddy“, Roaring Lion “Tom, Rosy Rosalyn “Roselyn“, Ruby Star “Semmy“, Rain Riannon “Chloe“, Rising Moon “Roelien“, Rose Royse “Fenna” en Raza Dazzle “Luna“. 


9 oktober 2017

Vandaag viert ons O-nest hun 5e verjaardag. Wij wensen Finlay, Charley, Quinty, Patoux, Sun en Noera een hele fijne verjaardag toe met veel extra lekkers en knuffels. We hopen dat jullie heerlijk verwend worden en nog vele mooie jaren mogen genieten. 

Voor Dieke branden we een kaarsje vandaag, zij heeft deze leeftijd helaas niet mogen behalen. We weten zeker dat zij vanaf de regenboogbrug toekijkt met de rest van de familie. 


7 oktober 2017

Vandaag zijn we met onze Kenna naar de internationale show in Zwolle geweest waar zij onder mevrouw Angela Hancock uit Ierland een mooie 1 uitmuntend behaalde in de openklas en het reserve CAC, CACIB kreeg. Hiermee behaalde ze haar laatste benodigde puntje voor de titel Nederlands Kampioen. Wij zijn natuurlijk super trots op onze meisje. 


30 september 2017

Jippie.. Our Xplorer From the Noble Friends “Finlay” heeft een super liefdevol nieuw huis gevonden in Duitsland. Helaas niet samen met zijn maatje Elisho (die een ander mooi huis gevonden heeft), maar wel met een nieuw vriendje de ierse setter Watson. Het gaat hartstikke goed tussen de twee mannen en Finlay went al vrij snel. We zijn hartstikke blij voor hem en wensen zijn nieuwe eigenaresse Daniela een hele mooie tijd met hem. 


26 september 2017

Gisteren het droevige nieuws te horen gekregen dat Lijda en Werner hun geliefde Last Miracle From the Noble Friends “Sturrum” hebben moeten laten inslapen om hem verder lijden te besparen. We wensen ze heel veel sterkte met het verlies van hun beste maatje. 

Rust zacht lieve Sturrum….


19 september 2017

Dringend gezocht een goed tehuis voor 2 Gordon Setter reuen, waaronder Our Xplorer From the Noble Friends “Finlay” een 5 jaar oude lieverd, die goed met andere honden om kan gaan. Katten en kleine kinderen zijn onbekend voor hem. Hij is een wat onzekere jongen. Elisho is een wat dominantere reu t.o.v. andere reuen. Het liefst zoeken we een huis waar beiden maatjes bij elkaar kunnen blijven, maar dat zal geen makkelijke opgave zijn. Meest belangrijk is dat zij beiden een liefdevol plekje vinden, waar ze liefde, aandacht en goede verzorging krijgen. Bedenk ook zeker dat een herplaats hond ook tijd, training en geduld met zich meebrengt. Ze zullen beiden moeten wennen aan een nieuwe omgeving en nieuwe mensen. 

De eigenaresse van deze jongens is enkele jaren geleden plotseling op veels te jonge leeftijd overleden, waarna de ouders voor de jongens hebben gezorgd. Helaas is haar vader nu ook overleden en haar moeder zit in een rolstoel, waardoor zij niet voor de jongens kN zorgen en met pijn in het hart een ander liefdevol huis nodig heeft.

We hopen binnen een paar dagen recente foto’s te krijgen. De beiden heren zijn momenteel woonachtig in Duitsland (regio Bremen).
Voor meer informatie neemt u gerust contact met ons op of met Claudia Volkmer (van Verein der Setterfreunde Duitsland), die meehelpt in de zoektocht vanuit Duitsland 0049 (0) 421 5288333.


18 september 2017

Op zondag 29 oktober organiseert Gordon Setter Vereniging Nederland hun twee-jaarlijkse Jongehondendag in het Dogcenter te Kerkwijk. Voor deze dag zullen onze nakomelingen van het P en Q nest een uitnodiging ontvangen. Wij zouden het natuurlijk heel leuk vinden om jullie daar allemaal terug te zien met jullie kanjers. Inschrijven is mogelijk d.m.v. het ontvangen inschrijfformullier op te sturen of via het online inschrijfformulier op de website van de vereniging, klik hier.


06 september 2017

Onze puppy plannen voor eind van dit jaar … het wachten is op de loopsheid van ons meisje. 
Heeft u interesse meldt u zich dan vrijblijvend aan voor onze wachtlijst! 


04 september 2017

Vandaag het ontzettend trieste nieuws te horen gekregen dat de familie Weggemans hun geliefde Dieke (Our Contessa) hebben moeten laten inslapen op veels te jonge leeftijd. Dieke mocht helaas geen vijf jaar oud worden. Het ging niet zo goed met haar en na onderzoek bleek dat zij vlekjes op haar longen had, daarbij ontwikkelde zich ook evenwichtsstoornissen en sinds gisteren ging het ineens hard achteruit. Hierdoor kon de meest moeilijke beslissing niet uitblijven. Wij wensen Ina, Leo en de kinderen heel veel sterkte met dit grote verlies. Rust zacht lieve Dieke.


10 augustus 2017

Vandaag het droevige nieuws te horen gekregen dat de familie Waldekker afscheid heeft moeten nemen van hun geliefde Caelinn (Indian Rose). Wij wensen ze heel veel sterkte met het grote verlies van hun meisje en weten dat ze enorm gemist zal worden. Rust zacht lieve Caelinn. 


25 juni 2017

Vandaag viert ons K-nest hun 8e verjaardag! Wij hopen dat Lola, Jara, Kathy, Moragh, Scott, Jake, Luca, Milo, Zwieber en Lupa
weer heerlijk verwend worden door hun families en wensen ze een mooie verjaardag toe. Dat jullie allemaal nog maar vele mooie jaren mogen beleven. Voor zusje Isis branden we een kaarsje, zij kijkt vast toe vanaf de regenboogbrug, 


11 juni 2017

Vandaag is Marcella met Kenna gaan wandelen op de Renderklippen te Epe, samen met Carla (met Roselyn jonger zusje van Kenna en engelse setter Amy) en Jos (met Semmy jonger zusje van Kenna). De dames hebben een heerlijke dag gehad, foto’s zijn hier te zien. 


03 juni 2017

Vandaag waren wij met Willow en Kenna naar de jaarlijkse Kampioenschapsclubmatch van de Gordon Setter Vereniging Nederland. Gehouden te Apeldoorn samen met de Engelse Setter Vereniging en de Pointer Club, onder de naam Britse Staande Hondenshow. Net als voorgaande jaren weer een hele gezellige dag met vele bekenden, dit jaar extra feestelijk door de presentatie van het nieuwe boek “De Gordon Setter in Nederland 1864-2016” geschreven door Lonneke Gramser-van Aarssen en Beatrix van Kampen. Een must voor iedere liefhebber van ons mooie ras. Vanwege de boekpresentatie was het ook leuk om weer een aantal oud bekenden tegen te komen. Ook het weer was geheel onverwachts warm met veel zon, een enkele regendrup viel in de middag met een donderknal erbij en dat terwijl er toch aardig wat regen was opgegeven de dagen ervoor. Al met al een erg gezellige dag en dan hebben we het nog niet eens over de uitslagen gehad. De uitslagen van vandaag waren hartstikke mooi en vooral onze jongedame Kenna heeft ons echt versteld doen staan. 

Indigo Girl From the Noble Friends “Willow ” een mooie 2 uitmuntend in de veteranenklas. 
Queen of Joy From the Noble Friends “Kenna ” een prachtige 1 uitmuntend in de fokkersklas.

Met haar 26 maanden hadden we dit nooit verwacht van Kenna , zij was tenslotte de jongste in haar klas. Maar om dan daarna ook nog Beste Teef te worden met zulke lovende woorden van de keurmeester, die haar graag mee naar huis had willen nemen is een droom. Wij zitten nog wel even na te genieten op onze roze wolk. Op dagen waarop je het het minste verwacht gebeuren soms de meest onwaarschijnlijke maar mooie dingen. Dat wij trots zijn is natuurlijk logisch! Links: Kamp. Ludstar Don Corleone, Beste Reu, BOB en Clubwinnaar’17
Rechts: Queen of Joy From the Noble Friends, Beste Teef, BOS

Ook waren vandaag twee jongedames uit ons laatste nest aanwezig om hun voetjes voor het eerst in de showring te zetten en wat deden zij het goed. Roselyn heeft al enige training gehad de afgelopen maanden, maar Semmy totaal niet en beiden stonden zonder vrees in de ring en ontvingen mooie woorden van de keurmeester. 

Rosy Rosalyn From the Noble Friends “Roselyn ” behaalde een mooie 1 veelbelovend in de puppklas.
Ruby Star From the Noble Friends “Semmy ” behaalde een mooie 3 veelbelovend in de puppyklas. 

 


26 mei 2017

De afgelopen week is Marcella samen met Kenna en vrienden afgereisd naar Oostenrijk voor de Setter Derby van de Oostenrijkse Setter en Pointer Club, die op zondag gehouden werd in Kottingbrunn. Kenna stond voor het eerst in de openklas waar zij een mooie 1 Uitmuntend en CACA behaalde met een prachtig keurverslag van keurmeester Mrs. Susan Ann Mitchell uit Engeland. Natuurlijk zijn we hier super trots op.


7 mei 2017

Vandaag zijn we met de GSVN en VES gaan wandelen op het strand van Kijkduin. De hondjes hebben genoten en wij vonden het ontzettend leuk om weer een groot aantal nakomelingen terug te zien. Ook erg leuk dat er zoveel pups van ons laatste nest aanwezig waren om lekker aan het strand te rennen, al zijn zij uiteraard wat eerder teruggegaan naar het terras. Enkele foto’s zijn hier terug te zien. 

Vandaag viert ons N-nest hun 5e verjaardag. Wij wensen Nyo, James, Grover, Charlie, Marlon, Hendrix, Noble, Flynn, Terra, Nikita, Daffney en Beau een hele mooie dag met lekker veel verwennerijen. Dat jullie maar heerlijk mogen genieten met jullie families.


1 mei 2017

Vandaag het droevige nieuws te horen gekregen dat familie van Engelen plotseling afscheid heeft moeten nemen van Hunter (Huckleberry), die in de armen van zijn vrouwtje gestorven is na een hartstilstand. Wij wensen de familie van Engelen heel veel sterkte met het verlies van hun knappe Huckie (zoals wij hem noemden).

Rust zacht lieve Hunter…


15 april 2017

Fijne paasdagen allemaal! 


13 april 2017

Vandaag viert ons F-G nest hun 13e vejaardag. Wij wensen dan ook Gina, Ginger, Paddy en Dylan een hele mooie dag toe met veel extra knuffels en lekkers. Dat jullie maar weer heerlijk verwend worden en nog een poosje van jullie mooie leventje mogen genieten. 
Jullie broers en zussen Megan, Ruby, Goia, Duke en Flann zullen vast een feestje vieren met de rest van de familie bij de Regenboogbrug. 


9 april 2017

Vandaag is Marcella even heerlijk met de twee jongste dames Kenna en Zoë naar het strand in Ouddorp geweest. De dames hebben genoten van een bijna leeg strand en het prachtige weer.


6 april 2017


Vandaag vieren onze Kenna en haar broers/zusjes van het Q-nest hun 2e verjaardag! Van harte gefeliciteerd allemaal!
Dat jullie allemaal maar heerlijk verwend worden vandaag en nog vele mooie jaren mogen genieten.


2 april 2017

Vandaag is Marcella met Kenna naar de CAC show in Wegberg (Duitsland) geweest. Kenna stond in de tussenklas en deed het hartstikke netjes, vol zelfvertrouwen stond zij in de ring wat de keurmeester ook in haar keurrapport heeft vermeld. Ze behaalde een mooie 2 uitmuntend met een prachtig verslag. Wij zijn trots op ons jonge meisje!


27 maart 2017

Gisteravond laat kregen wij het droevige nieuws te horen dat familie Dekker heel plotseling hun geliefde Breandan (Highlander) hebben moeten laten inslapen. Wij wensen ze heel veel sterkte toe met het gemis van hun kanjer en Paddy zijn maatje.

Rust zacht lieve vriend


26 maart 2017

Vandaag zijn wij naar de Algemene Ledenvergadering van Gordon Setter Vereniging Nederland, waar de jaarbekers van 2016 werden uitgereikt. Dit jaar hebben wij de onderstaande jaarbekers gewonnen, waar wij natuurlijk heel trots op zijn. 

Onze Kenna behaalde de jaarbeker voor Beste Teef 2016 en onze kennel behaalde de Fokkersbeker van 2016.


12 maart 2017

We zijn weer terug van een weekendje Engeland, waar we met onze Kenna naar de Crufts te Birmingham zijn gegaan. We hebben weer een paar heerlijke dagen gehad met goede vrienden en zoals altijd was het weer een veels te korte dag in Birmingham. Je komt ieder jaar weer tijd tekort om met iedereen daar te kletsen, want je wilt ook de keuring volgen en je moet zelf ook nog de ring in. Maar goed het was weer gezellig. Kenna heeft het hartstikke goed gedaan op zo’n drukke show, stond in een zware klasse en werd jammer genoeg niet geplaatst. Maar ach.. het is al mooi om daar te staan en mee te mogen doen. Dus trots zijn we altijd! 

Troy zijn dochter Jalewla Juniper Tree “Conny” van Leigh Inger deed ook mee en behaalde een prachtige Reserve (4/15) in de Junior Bitches class. Super gedaan Conny en Leigh. 


16 februari 2017

Vandaag vieren onze Zoë en haar broers/zusjes van het P-nest hun 3e verjaardag! Wij wensen ze allemaal een mooie dag toe, waarin ze extra verwend worden. En hopen dat ze nog vele mooie verjaardagen mogen vieren met hun families.


15 februari 2017

Vandaag viert ons J-nest hun 9e verjaardag alweer! Wij wensen ze een hele fijne dag toe met veel extra knuffels en verwennerijen. Dat jullie nog maar vele jaren verwend mogen worden door jullie families. Brian, Bo en Storm vieren hun feestje bij de regenboogbrug met de rest van de familie.


19 januari 2017

Inmiddels zijn 10 van de 11 pups vertrokken met hun nieuwe eigenaren en het gaat hartstikke goed met ze.
De meeste hebben de autorit super doorstaan, slapen grotendeels de nacht door en genieten volop van alle aandacht en nieuwe dingen die ze ontdekken. Prachtig om alle foto’s en verhalen te lezen en/of zien. De individuele fotopagina’s moeten nog aangemaakt worden, maar blijf vooral die foto’s sturen of in de nieuwe (besloten) Facebook groep plaatsen. 

 

Voor alle eigenaren van een Noble Friends Setter is er een nieuwe besloten Facebook groep aangemaakt, mochten jullie geïnteresseerd zijn en nog niet toegevoegd zijn  laat het ons dan even weten. In deze groep kan iedereen foto’s en/of verhalen plaatsen van hun hond(en), vragen stellen aan ons en de andere eigenaren. En natuurlijk kun je op deze manier ook in contact komen met broers/zusjes van jouw hond(en).


11 januari 2017

Vandaag weer wat nieuwe foto’s van afgelopen week en een filmpje van de pups voor het eerst in het beetje sneeuw wat wij hier hadden. Nog een paar daagjes en dan vliegen ze alweer uit naar hun nieuwe huisjes en dan wordt het stil hier in huis. 


7 januari 2017

Vandaag lag er een klein laagje sneeuw in de tuin, dus natuurlijk hebben we de puppies er eventjes kennis mee laten maken. 

 


5 januari 2017

Het gaat super met onze puppies, groeien lekker door en hebben ontzettend veel plezier. Dagelijks rennen ze door de woonkamer, bij droog weer overdag ook lekker in de tuin. Afgelopen maandag zijn ze helemaal nagekeken en compleet gezond verklaar door de dierenarts, hebben ze hun 1e enting gekregen en de dierenarts was zeer tevreden. Vandaag is de chipper geweest om ze allemaal te voorzien van een microchip en dna af te nemen. De namen zijn dus gekoppeld aan de pups en ze zijn bijna klaar om te vertrekken met hun nieuwe eigenaren en een prachtig leven te gaan leiden. Iedere dag proberen we weer nieuwe dingen te introduceren, zoals vandaag de muziek mat. 

 


02-01-2017

Vandaag hebben de pups weer even buiten mogen spelen, waar we natuurlijk weer even wat van gefilmd hebben. 

 


01-01-2017

Vandaag viert ons L-nest hun 7e verjaardag. Wij wensen de mannen Sturrum, Lance en Floris een hele fijne dag toe met veel verwennerijen. Jullie broertjes Mac en Joep vieren hun verjaardag met de rest van de familie bij de Regenboogbrug. 

Wij wensen iedereen weer een heel voorspoedig nieuwjaar! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Alert: Content is protected !!
WordPress Themes