Nieuwsarchief

27 december 2016

Vandaag zijn de pups voor het eerst buiten geweest, ze mochten met zijn allen even lekker ravotten in de tuin. Wat een lol hebben ze gehad, ze vonden het geweldig. 

 


27 december 2016

Vandaag hebben de pups even los rond mogen lopen in de woonkamer, wat een lol. 

 


25 december 2016

Dit jaar hebben de hondjes een haas als kerstdiner gekregen in plaats van de kalkoen, die zij afgelopen jaren kregen. Moet zeggen dat de haas toch wel erg in de smaak is gevallen 🙂 


24 december 2016

Vandaag zijn onze pups 5 weken oud geworden en het gaat prima met ze. Ze beginnen nu veel meer te bewegen, daarom mogen ze ook regelmatig even in de woonkamer ravotten met hun moeder en grote zus Kenna. Dat vinden ze prachtig! Ze genieten van hun brokken en vlees maaltijden en krijgen af en toe nog een snack van moeders tussendoor. 


18 december 2016

Inmiddels zijn onze pups vier weken oud en gaat alles hartstikke goed met ze. Ze groeien lekker door, beginnen meer en meer te ravotten met elkaar en het vele speelgoed in hun paradijsje. Nog even en ze mogen ook de woonkamer en de tuin van tijd tot tijd gaan verkennen. In de afgelopen weken hebben ze al veel bezoek gehad, wat ontzettend leuk is en hartstikke goed voor de socialisatie natuurlijk. De radio staat wat harder, zodat ook zij van de vele kerstliedjes kunnen genieten. De dagelijkse stofzuigsessie in huis schrikken we af en toe nog wel van, maar alleen als ze liggen te slapen. Met grote zus Kenna spelen ze zo af en toe ook al voorzichtig, want die vind het maar al te leuk. We hebben ook geprobeerd om wat portret foto’s te maken, deze zijn weer hier te vinden en natuurlijk hebben we een filmpje van ze gemaakt tijdens de vele speelmomenten.


15 december 2016

Net als voorgaande jaren doneren wij het geld wat wij normaal kwijt zijn aan het versturen van kerstkaarten een goed doel naar onze keuze. Vandaar dat wij via deze weg iedereen hele fijne feestdagen toewensen, dagen met veel warmte en vreugde.


10 december 2016

Vanaf woensdag was er eindelijk kraamvisite toegestaan bij onze pups en hun mams. Ze zijn van hun kraamkamer verhuisd naar de grote ren in de woonkamer, waar ze lekker de ruimte hebben, veel kleuren en diverse speeltjes. Heerlijk tussen ons huishouden in, waardoor ze alles meekrijgen. Ze zijn al door velen handen gegaan en hebben heerlijk geknuffeld met hun toekomstige baasjes.


3 december 2016

Inmiddels zijn onze pups alweer 2 weken oud en het gaat hartstikke goed met ze. De oogjes zijn geopend en ze waggelen al lekker door de werpkist. Nu ze elkaar meer beginnen te zien worden ze ook speelser met elkaar en met moeders. Blijft een prachtig gezicht om ze zo te zien ontwikkelen. 


27 november 2016

Weer wat nieuwe foto’s en een kleine video toegevoegd van onze pups toegevoegd.


25 november 2016

Een kleine update van onze pups. Alles gaat hartstikke goed, ze groeien goed en doen natuurlijk niets anders als drinken en slapen. Ze kruipen gezellig door hun werpkist om hun moeder te vinden of een broer/zusje om heerlijk bovenop in slaap te vallen. 


21 november 2016

Gisteren is onze Lizzie bevallen van 11 pups, 3 reuen en 8 teven. De bevalling is zonder problemen verlopen en mams en haar kroost maken het dan ook prima. Meer informatie vindt u hier 


6 november 2016

Vandaag zijn we met Zoë naar de internationale tentoonstelling van Bleiswijk geweest, waar zij onder keurmeester Carole Coode uit Groot-Brittannië een heel mooi resultaat behaalde.  Voor het eerst in haar 2,5 jaar naar een internationale tentoonstelling, met niet veel ringervaring. Het maakte natuurlijk best een indruk zo op de show, maar ze deed het hartstikke goed. Ze behaalde 1 uitmuntend in de openklas en het Cac, Cacib waarmee zij dus Beste Teef werd. Daarnaast ook nog een prachtig verslag, dus natuurlijk zijn we enorm trots op haar. Ook heeft Marcella nog Zoë d’r vader geshowd vandaag, die 1 Uitmuntend behaalde in de kampioensklas en het Cac, Cacib en Beste van het Ras.  De keurmeester was zeer lovend over vader en dochter, die Beste Reu en Beste Teef werden en dat is natuurlijk altijd erg mooi om te horen.


Links: Penny Lane From the Noble Friends “Zoë”, Beste Teef, Best Opposite Sex
Rechts: Kamp. Kilnrae Back in Time “Nalle”, Beste Reu, Beste van het Ras


21 oktober 2016

Vandaag zijn we met onze Lizzie naar de dierenarts geweest om een echo te maken, zodat we zeker weten of wel/niet drachtig is. Gelukkig kunnen wij heel blij zeggen dat ze absoluut drachtig is. We hebben zo’n 10 puppies kunnen zien, dus nu hopen we natuurlijk dat alles gezond ter wereld komt over enkele weken.


16 oktober 2016

Vandaag is Marcella met Zoë en Kenna en hun engelse setter vriendinnetje Pippa wezen genieten van dit heerlijke zonnige herfstweer op het strand van Kijkduin. De dames hebben genoten met zijn allen.

 


10 oktober 2016

Gisteren zijn we heerlijk in de ochtend met onze honden wezen wandelen op het strand van Ouddorp. Wat een paradijs als je het strand bijna voor jezelf hebt. De honden hebben genoten en wij zelf natuurlijk ook.
 

 


 

Nieuwe foto’s toegevoegd van Toran (Purple Heart), Poem (Quiet Melody), Scottie (Quite Unique), Bailey (Quest for Fun), Kai (Quick Silver).


9 oktober 2016

Vandaag viert ons O-nest hun 4e verjaardag alweer!! We wensen Charley, Quinty, Dieke, Patoux, Noera, Sun en Finlay een hele fijne verjaardag met veel lekkers en extra verwennerijen toe. Dat jullie allemaal nog vele mooie jaren met jullie baasjes mogen beleven.


2 oktober 2016

Vandaag met onze Kenna naar de Hanzeshow in Zwolle geweest, waar zij weer haar beste beentjes heeft voorgezet in de ring. Ze behaalde een mooie 1e plaats met een zeer goed. We zijn super trots op ons meisje, die bij echte ras specialisten haar punten heeft behaald voor zowel Nederlands als Belgisch jeugdkampioen.


25 september 2016

Vandaag naar de gezellige familiedag van Gordon Setter Vereniging Nederland geweest, waar we ontvangen werden met koffie/thee alvorens we met de hondjes lekker over het hondenstrand zijn gaan wandelen. Bij terugkomst stond de lunch klaar. Na de lunch werden er nog leuke spelletjes gedaan voor baas met hond en het befaamde setter rennen. Jammer genoeg konden wij daar zelf niet meer bij zijn, na de lunch zijn wij weer huiswaarts gegaan. Hieronder wat foto’s van de ochtend.
 

 


24 september 2016

Vandaag zijn we met Kenna naar de Internationale Show in Maastricht geweest. Ze deed het geweldig en behaalde een mooie 1 Uitmuntend in de Jeugdklasse en het Reserve CAC. Hiermee heeft ze ook haar laatste puntje behaald voor de titel Nederlands Jeugdkampioen. Wij zijn natuurlijk super trots!


22 september 2016

Vandaag hebben onze Troy en Lizzie een date gehad. Hopelijk is alles gelukt en mogen we over 9 weken weer mooie lieve pups van ze verwachten. Over circa 4 weken laten we een echo maken en dan weten we meer.  


18 september 2016

Marcella is afgelopen twee weekenden lekker naar het strand van Kijkduin geweest met Zoë en Kenna en wat Engelse Setter vriendjes. Ze hebben heerlijk gewandeld en genoten van het weer.

 


5 september 2016

Afgelopen weekend zijn we met onze Kenna 2 dagen naar Ahoy Rotterdam geweest om haar te showen. Op beide dagen heeft zij haar beste beentjes voorgezet. Ondanks een prachtig verslag van de keurmeester, behaalde zij op zaterdag een eerste plaats met een zeer goed. De dag erna behaalde onze mooie jongedame een eerste plaats met een uitmuntend en werd zij Beste Teef.


16 augustus 2016

Afgelopen weekend zijn Marcella en Marijke even op en neer gereden naar Engeland voor de Championship Show in Bournemouth. Ze hadden alleen Kenna meegenomen, die in de grootste klasse van de dag was ingeschreven. Ondanks de hitte heeft ze het goed gedaan door als 2e geplaatst te worden. Een resultaat waar wij ontzettend blij mee zijn en waar zij ook gelijk haar kwalificatie voor Crufts 2017 mee heeft behaald.  Grote dank aan de gerespecteerde keurmeester Mevr. Justice. Ontzettend leuk om weer velen bekenden te hebben gezien en gesproken.


20 juli 2016

Alweer droevig nieuws ontvangen deze week… De familie van Leeuwen moest met heel veel verdriet geheel onverwachts hun geliefde Ruby in laten slapen. Zij waren op vakantie door Europa, waar Ruby nog met volle teugen van heeft genoten. Op de terugweg naar Nederland werd zij plotseling erg ziek, waardoor zij helaas niets anders konden dan haar laten gaan.  Lieve Ruby , rust zacht…. Je hebt een prachtig leven mogen leiden en je zult enorm gemist worden!  Ga nu maar weer samen met je zus en beste vriendin Megan achter de vogels aan …


17 juli  2016

Op vrijdag 1 juli heeft de familie Ceulemans afscheid moeten nemen van hun geliefde Goia, die de mooie leeftijd van 12 jaar behaalde in april van dit jaar. Goia heeft een heerlijk leven kunnen leiden in België, waar ze allerlei kunstjes leerde, doggy dancing deed en ook nog moeder is geworden van enkele pups, waarvan er twee altijd bij haar zijn blijven wonen. Zij leeft dan ook nog voort in haar kinderen en blijft voor altijd in de harten van haar familie, die haar enorm missen. 

Rust zacht lieve Goia.


15 juli 2016

Vanmorgen zijn we heerlijk met de hondjes naar het strand van Kijkduin geweest, zo’n heerlijke plek waar je het gehele jaar met je honden terecht kan. En ’s morgens is het nog lekker rustig dus een mooi vrij leeg strand voor onze hondjes. Genoten hebben we.

 


25 juni 2016 

Vandaag viert ons K-nest hun 7e verjaardag alweer, wat vliegt de tijd toch voorbij. Wij wensen Scott, Moragh, Luca, Jake, Milo, Lupa, Zwieber, Lola, Jara en Kathy een hele fijne verjaardag toe met veel lekkers en extra veel knuffels. Dat jullie allemaal nog maar vele jaren mogen genieten met jullie baasjes.

Voor Isis branden we een kaarsje, zij viert deze dag samen met haar overgrootmoeder en andere familieleden bij de regenboogbrug.


18 juni 2016

Vandaag zijn we met onze Kenna en Lizzie naar de Outdoor Uden show te Den Bosch geweest. Jammer genoeg hadden we een wissel van keurmeester, waardoor wij niet behaald hebben wat wij gehoopt hadden. Beide dames hebben wel een mooi keurverslag gekregen, maar deze keurmeester vond dat zij wegens de hormonen uit vacht waren en daardoor gaf ze een zeer goed in plaats van een uitmuntend. Maar goed de dames deden het hartstikke goed en we zijn sowieso trots! 


30 mei 2016Gisteren was het dan zover.. onze jubileumwandeling ter ere van ons 20-jarig bestaan. Wat hebben we geboft met het weer, zonnetje en droog zodat we met z’n allen op het terras konden genieten van een kopje koffie en een lekker stuk taart. Daarna gingen we heerlijk het strand op waar de hondjes los konden. Een prachtig gezicht om ruim 30 setters met elkaar te zien rennen en spelen. Na de wandeling nog heerlijk genoten van een lekker lunch op het terras met z’n allen. We vonden het super leuk om velen van onze pup kopers en vrienden met hun kanjer(s) terug te zien. Grote dank aan allemaal, ook voor de bloemen, kaartjes en anderen cadeautjes.

 


21 mei 2016

Vandaag werd de jaarlijkse Kampioenschapsclubmatch van de GSVN gehouden te Apeldoorn. Wederom een goed georganiseerde dag samen met de Vereniging van Liefhebbers van de Engelse Setters en de Nederlandse Pointer Club. En gelukkig ook weer met mooi, in de middag zelfs warm, weer.  Dit jaar konden we alle honden gezellig meenemen, dus ook allemaal ingeschreven en niet zonder mooie resultaten. Waar we dan ook ontzettend trots op zijn, maar dat zijn we sowieso altijd.

Hier de resultaten:
Liric Xcaliber “Troy” – 1 uitmuntend, veteranenklas reuen, Beste Veteraan van het Ras
Queen of Joy From the Noble Friends “Kenna – 1 uitmuntend, jeugdklas teven (1/8)
Mystic Moon From the Noble Friends “Lizzie ” – 2 uitmuntend, openklas teven (2/5)
Penny Lane From the Noble Friends “Zoë ” – 1 uitmuntend, fokkersklas teven (1/3) en Beste Fokkersklas
Indigo Girl From the Noble Friends “Willow” – 1 uitmuntend vteranenklas teven

Daarnaast waren ook nog aanwezig:
Mr Magoo From the Noble Friens “Goofy” – 3 Uitmuntend, openklas reuen
Quite Unique From the Noble Friends “Scottie” – Zeer goed, jeugdklas teven

 


16 mei 2016

Afgelopen vrijdag kregen wij het droevige nieuws te horen dat Familie van de Berg hun geliefde Joep hebben moeten laten inslapen. Hij bleek acuut nierfalen te hebben en ondanks verwoede pogingen om de nieren hun werk weer te laten doen is dit helaas niet gelukt. Hoe hard kan het leven soms zijn, deze lieve jongen van net 6 jaar oud en een week ervoor nog zo vol leven. Wij wensen Julian, Karen en de kinderen heel veel sterkte toe met het verlies van hun grote vriend.  Rust zacht lieve Joep .


1 mei 2016

Vandaag zijn we heerlijk wezen wandelen met de voorjaarswandeling van Gordon Setter Vereniging Nederland op de mooie Renderklippen te Epe. Wat een mooie opkomst en wat een heerlijk weer, super dagje. Leuk om weer een aantal Noble Friends hondjes en hun baasjes terug te zien. Foto’s zijn hier terug te vinden


29 april 2016

Vandaag de officiële heupuitslag ontvangen van onze Kenna en deze is, zoals de dierenarts ook al had verwacht, HD A.
We zijn hier natuurlijk ontzettend blij mee.


24 april 2016

Een paar dagen geleden ontvingen wij het trieste bericht dat Joyfull Joe “Storm” naar de regenboogbrug was vertrokken. Zijn eigenaresse Netty heeft de moeilijke beslissing moeten nemen om hem in te laten slapen en hem voor verdere pijn te behoeden i.v.m. botkanker in zijn voorpoot. Storm heeft een geweldig leven gehad op het mooie eiland Texel, waar hij dagelijks kon rennen over het strand met zijn maatje Brucce. Hij is nu weer herenigd met zijn baasje Willem, die enkele jaren geleden is overleden en die hij vreselijk miste. Wij wensen Netty heel veel sterkte met het verlies van grote vriend Storm.


21 april 2016 


Vandaag viert ons H-nest hun 10e verjaardag alweer. Wij feliciteren Breandan, Hunter en Evelyn van harte met hun verjaardag en hopen dat jullie allemaal heerlijk verwend zijn. Natuurlijk wensen wij jullie allemaal nog vele mooie jaren met jullie families toe. Voor Jamie, Roxy en Cealine branden wij een kaarsje, zij vieren hun verjaardag met hun moeder en overige familie bij de regenboogbrug.


19 april 2016

Afgelopen zondag waren wij met Kenna en Troy op de Brabowinner show te Antwerpen. Een leuke dag met wederom mooie resultaten. Troy behaalde een mooie 1 Uitmuntend in de veteranenklasse, werd Beste Veteraan van het Ras en later op de dag de kers op de taart door 4e Beste Veteraan in Show. Zijn dochter Kenna behaalde een mooie 1 Uitmuntend in de jeugdklasse en Beste Jeugdhond van het Ras, hiermee is ze nu ook Belgisch Jeugdkampioen.

Troy 4e Beste Veteraan in Show 

Afgelopen week waren wij ook nog met onze Kenna bij de dierenarts om een röntgenfoto van haar heupen te maken. We moeten nog wachten op de officiële uitslag van de Raad van Beheer, maar gelukkig zagen haar heupen er super goed uit. Een hele geruststelling voor ons.


13 april 2016

Vandaag viert ons F-G nest hun 12e verjaardag alweer. Wij feliciteren Paddy, Dylan, Ruby, Ginger, Gina en Goia van harte met hun verjaardag en hopen dat jullie allemaal heerlijk verwend zijn door jullie baasjes. En we hopen dat jullie nog veel meer jaartjes mogen genieten van jullie leventje.  Voor Megan, Flann en Duke branden we een kaarsje, zij vieren hun verjaardag vast met hun ouders en overige familieleden bij de Regenboogbrug.


6 april 2016

Vandaag vieren onze Kenna en haar nestgenootjes van het Q-nest hun 1e verjaardag. Alweer een jaar voorbijgevlogen, kleine pupjes zijn inmiddels pubers geworden. Wij willen Donna, Luna, Scottie, Poem, Kai, Bailey, Murphy, Flynn en Scott van harte feliciteren met hun verjaardag. We hopen dat jullie allemaal heerlijk verwend worden door jullie baasjes en dat jullie nog vele mooie jaren samen mogen genieten van het leven.

Nieuwe foto’s toegevoegd van Kai (Quick Silver), Donna (Qutie Pie), Luna (Que Sera Sera), Murphy (Quincy Jones) en Poem (Quiet Melody), Sun (Our Sunshine).


27 maart 2016

Op zondag 29 mei willen wij ter ere van ons 20-jarig jubileum met onze pupkopers gaan wandelen op het strand van Kijkduin, ter hoogte van Parker Beachclub. Natuurlijk zijn ook nakomelingen van onze reuen en vrienden van onze kennel van harte welkom. Om het één en ander goed te kunnen organiseren willen we graag van te voren weten wie er gezellig mee komt wandelen. Wilt u mee? Geeft u zich dan op per mail met opgave van het aantal personen. Diegene die zich opgeven krijgen later meer info! 

We vinden het natuurlijk ontzettend leuk om weer velen van jullie terug te zien en kijken alvast uit naar 29 mei!


26 maart 2016

Vandaag en gisteren is Marcella heerlijk met Kenna op pad geweest, ene dag naar het strand van Kijkduin en de volgende dag naar het strand van Hoek van Holland. De dames hebben zich prima vermaakt met hun Engelse Setter vriendinnen. Hieronder wat foto’s:

 


20 maart 2016

Vandaag waren wij met onze Kenna op de show van KV Rijnland te Hazerswoude-dorp. Zij deed het weer hartstikke goed en behaalde een mooie 2 Uitmuntend in de Jeugdklasse en tevens het Reserve CAC. Prachtig resultaat voor zo’n jongedame. Bedankt Saskia voor deze mooie foto’s van ons meisje. 

 


13 maart 2016

Vandaag waren wij met Troy en Kenna naar de internationale show te Genk. Onze knappe vent deed weer zijn uiterste best en werd wederom Beste Veteraan van het Ras. Helaas kon hij niet meedingen voor Beste Veteraan in show daar Marcella geveld werd door de griep. Onze Kenna deed ook haar best en behaalde een 1e plaats met zeer goed in de jeugdklas.


27 februari 2016

Afgelopen zondag zijn we met Troy en Kenna naar de internationale hondenshow “Flanders Dogshow” te Gent geweest. Een super leuke en gezellige dag gehad met hele mooie resultaten. Troy kwam uit in de Veteranenklasse en behaalde daar een 1 Uitmuntend, werd tevens Beste Veteraan van het Ras. Kenna stond in de jeugdklasse en kreeg een mooie 1 Uitmuntend en werd Beste Jeugdhond van het Ras. Beiden kregen super lovend kritiek van de keurmeester Dhr. Chris Bexon uit Engeland. Ook mochten zij beiden later die middag de erering in om te strijden voor Beste Jeugdhond en Beste Veteraan in Show. Kenna stond hiermee tegen wel 50 andere jeugdhonden van allerlei rassen en deed het super goed, maar werd hierbij niet geplaatst. Troy werd in de ere ring door Daphne van de Brink en samen met haar vloog hij door de ring, een prachtig gezicht wat ook door de keurmeester werd opgemerkt. Samen met haar werd hij uit alle veteranen van diverse rassen gekozen tot 2e Beste Veteraan in Show. Echt waanzinnig!! Natuurlijk zijn wij ontzettend trots op deze mooie resultaten en nog een grote dank aan Daphne voor het showen van Troy.


17 februari 2016

Troy z’n pups in Engeland groeien allemaal lekker op, hun fokster Leigh geniet intens van haar allereerste nestje en ziet op tegen de dag dat ze afscheid moeten nemen van die kleine knapperds. Hieronder nog een paar foto’s:

 

 
Nieuwe foto’s toegevoegd van Toran (Purple Heart), Paddy (Peter Pan), Murphy (Quincy Jones), Bailey (Quest for Fun), Flynn (Quirky Hero), Luna (Que Sera Sera), Donna (Qutie Pie), Poem (Quiet Melody), Goofy (Mr. Magoo), James (New Edition), Luca( Kissing Ryan), Melo (Jump for Joy).

16 februari 2016

Vandaag viert onze Zoë haar 2e verjaardag, we hebben haar natuurlijk een beetje extra verwend als normaal. We willen haar nestgenootjes van het P-nest, Jaylin, Poppy, Kaya, Lisa, Charlie, Toran, Kenzo, Paddy, Cooper en Pluto een hele fijne verjaardag toewensen. Dat jullie allemaal maar extra goed verwend worden, al zal dat vast al dagelijks gebeuren, en dat jullie nog heel veel mooie jaren mogen beleven.


15 februari 2016

Vandaag viert ons J-nest hun 8e verjaardag! Wij wensen Melo, Boyd, Bentley, Bo, Duke, Storm, Jukka en Joy een hele fijne verjaardag toe met heerlijke verwennerijen. Dat jullie allemaal nog maar heel lang samen met jullie families mogen genieten van het leven.


13 februari 2016

Vandaag zijn we met Kenna en Troy naar het Brabants Rashondenfestival te Kaatsheuvel geweest, de eerste show van het nieuwe jaar. Troy kwam uit in de Veteranenklasse waar hij een mooie 1 Uitmuntend behaalde, met een mooi keurverslag. Hij werd tevens Beste Veteraan van het Ras, Reserve Beste Reu en uiteindelijk ook nog 6e Beste Veteraan in Show. Onze jongedame Kenna stond voor het eerst in de jeugdklasse en kreeg een mooie 1 Uitmuntend en werd ook nog Beste Teef.  Super trots zijn we weer op onze kanjers


6 februari 2016

Vandaag viert onze lieve meid Lizzie haar 5e verjaardag! Wij feliciteren dan ook al haar zusjes en broertjes van het M-nest Bonnie, Islay, Dafne, Mimyo, Virgil, Gus, Marvin en Goofy met hun verjaardag. Dat jullie allemaal maar heerlijk verwend zijn met extra knuffels, een lekker bot en heerlijke wandeling. We hopen dat jullie nog veel meer mooie jaren in goede gezondheid mogen beleven.


2 februari 2016

Vandaag viert ons meisje Willow haar 9e verjaardag. Zij is inmiddels de veteraan van ons stel, maar geniet nog volop van het leven. Wij wensen haar nestgenootjes van het I-nest, Fleur, Caelinn, Jelle, Caelo, Claymore, Buddy, Bono, Gordon en Jonathan een hele fijne verjaardag toe met heel veel extra knuffels, een heerlijk bot en fijne wandeling. Dat jullie nog maar vele jaren verwend mogen worden door jullie baasjes.


30 januari 2016

Het is alweer twee weken geleden dat wij met de honden heerlijk een weekje in de bossen van Hoenderloo vakantie hebben gevierd. Wat was het een heerlijke week en wat hebben we geboft met het weer, vorst en een zonnetje wat wil men nog meer. De honden hebben genoten van hun wandelingen op de zandvlakte bij het park en de omgeving,  wat waren die iedere dag moe en voldaan. ’s avonds lagen ze heerlijk te dromen bij een knisperende open haard.

 


6 januari 2016

Onze knappe vent Troy is weer vader geworden! Afgelopen nacht is Laila (Liric Blu Magic) bevallen van 9 gezonde puppies, 7 teefjes en 2 reutjes. Mams en haar pups doen het goed en alle pups zijn besproken.

  


1 januari 2016

Vandaag viert ons L-nest hun 6e verjaardag, na heel wat vuurwerk vannacht zullen zij vandaag heerlijk genieten van extra veel knuffels, extra lekkere kluiven en vast een heerlijke wandeling. Geniet maar lekker van al jullie verwennerijen! Dat jullie nog maar velen van deze mooie verjaardag mogen vieren. Van harte gefeliciteerd Joep, Floris, Lance & Sturrum, jullie broer Mac kijkt vast toe bij de regenboogbrug en viert zijn verjaardag met zijn familie daar.


Wij wensen iedereen een gezond, gelukkig en fijn 2016 toe!

 

24 december 2015

Het begint een traditie te worden hier voor onze hondjes, maar omdat wij met de feestdagen ook altijd genieten van heerlijke  maaltijden en gezelligheid laten wij onze hondjes ook extra genieten met deze dagen. Dus wederom speciaal voor hun een kleine kalkoen gebraden, waar ze weer heerlijk van zullen smullen. Waarschijnlijk lusten ze hem rauw ook wel, maar de geur die van de gebraden versie afkomt daar likken ze hun bek toch ook wel van af.


16 december 2015


Wij hebben wederom besloten om dit jaar het geld wat we normaal uitgeven aan kerstkaarten en portokosten te doneren aan een goed doel. Wederom hebben wij gekozen voor de Voedselbank, omdat nog teveel huishoudens in Nederland in armoede leven en dankzij de Voedselbank hebben zij met deze feestdagen toch wat te eten op tafel. Wij vinden dat zij enorm goed werk verrichten voor deze huishoudens.

Wij wensen uiteraard iedereen hele gezellige feestdagen toe, samen met familie en/of vrienden genieten van mooie dagen en natuurlijk ook een heel gelukkig en gezond nieuwjaar.


15 december 2015

Afgelopen weekend zijn wij met onze jongste dame Kenna en onze goede vrienden richting Engeland vertrokken voor de Ladies Kennel Association Championship Show. We hebben weer een heerlijk weekend gehad met prima weer voor deze december maand en veel lol. Zaterdag was een dag voor sightseeing, waarvoor we naar Stratford-upon-Avon zijn geweest. Nog buiten op een terrasje met de honden koffie en thee gedronken. Daarna verder door de stad heen gewandeld met de hondjes, het was natuurlijk lekker gezellig druk. Iedereen druk met hun kerst inkopen. Het huis van Shakespeare bekeken, alleen de buitenkant want het was niet open. Er was zelfs nog een Christmas Shop, waar je allerlei soorten kerstballen en decoraties kon kopen.  Op zondag was dan de dag van de show,  waar onze jongedame het super gedaan heeft voor haar allereerste echte show. Zij was ingeschreven in de Minor Puppy klasse en de Puppyklasse. In de Minor Puppy behaalde zij een 2e plaats en in de Puppy Klasse werd ze zelfs 1e. Met beide resultaten heeft zij zich dan ook gekwalificeerd voor Crufts 2016.

Kenna in de ring


11 december 2015

Hoera.. onze knappe vent Troy wordt weer vader! Vandaag gehoord dat de mooie dame Laila “Liric Blu Magic” uit Engeland drachtig is, zij verwacht haar pups rond 5 januari 2016.  Dit is een zeer zorgvuldig gekozen combinatie, wat de beste engelse en australische bloedlijnen combineert. Voor meer informatie klikt u hier


2 december 2015
 

Vandaag heeft ons het droevige nieuws bereikt dat onze Joanne naar de regenboogbrug is vertrokken. Zij heeft de strijd na een maagkanteling helaas niet gered. Wij en de familie Reefman, waar zij de afgelopen jaren met veel liefde woonde, zullen haar enorm missen. Rust zacht lieverd daar aan de andere kant van de brug en geniet met de rest van je familie.


27 november 2015

Vandaag viert onze mooie dame Joanne haar 11e verjaardag alweer. We weten zeker dat ze een heerlijke dag heeft gehad en hopen dat ze nog wat mooie jaren  mag beleven.


22 november 2015

Vandaag kregen we het mooie nieuws vanuit Spanje dat Our Sunshine “Sun” op de show Concurso Nacional Valdemorillo Beste teef, Beste van het Ras en later in de erering ook nog Beste in Rasgroep 7 is geworden. Hiermee heeft ze ook nog een nieuwe titel behaald “Madrid Champion”.  Van harte gefeliciteerd aan haar eigenaresse Chus Escolano Llerena, we zijn super trots op jullie.


14 november 2015  

Vandaag viert onze grote vriend Troy zijn 8e verjaardag alweer. Wat vliegt de tijd toch, nu mag hij zich ook een veteraan noemen.
Natuurlijk heeft hij zijn verjaardag gevierd met een lekker stuk gebak voor zichzelf en zijn meiden en daar hebben ze heerlijk van gesmuld.


12 oktober 2015

Goed nieuws ontvangen vanuit Slovenië, Proud Poppy “Poppy” is geröntgend en heeft HD A. 

Daarnaast kregen we door van Tamara dat haar laatste pup Borderlife Troy ook een liefdevol huisje heeft gevonden. Hij zal vast een heerlijk leven gaan krijgen met zijn nieuwe eigenaren.

Afgelopen zondag zijn we heerlijk wezen wandelen met de GSVN Jubileumwandeling aan het Erkemederstrand. Wat een fantastische dag, schitterend weer, grote opkomst met enthousiaste mensen en een heerlijk arrangement geregeld door de GSVN. Ontvangst met koffie/thee en jubileumgebak, daarna een heerlijke wandeling over het strand en bij terugkomst een overheerlijke luxe lunch. Foto’s zijn hier terug te vinden. 

Bent u zelf nog geen lid van Gordon Setter Vereniging Nederland? Aarzel niet en vul het formulier op de website (klik hier) in, gezellige wandelingen diverse malen per jaar,  een familiedag, een jongehondendag, dit zijn enkele activiteiten die georganiseerd worden. Een digitaal clubblad “De Doedelzak” meerdere malen per jaar in uw mailbox, waarin u zelf ook uw bijdrage kunt/mag leveren.


9 oktober 2015

Vandaag viert ons O-nest hun 3e verjaardag alweer. Wij feliciteren Finlay, Charley, Quinty, Dieke, Patoux, Noera en Sun van harte met hun verjaardag. Dat jullie allemaal maar weer heerlijk verwend worden en nog vele mooie jaren in goede gezondheid mogen beleven.


4 oktober 2015

Dit lieve ventje is nog op zoek naar een liefdevol huisje…. Borderlife Troy (ja ja vernoemd naar zijn mooie pappa Troy) is nu 12 weken oud. Voor meer informatie neemt u contact op met fokster Tamara Heeringa, email tamaraheeringa@hotmail.com, tel. 06-22937800.


15 september 2015

Afgelopen weekend zijn wij weer met onze goede vrienden op pad geweest, ditmaal een heerlijk lang weekend in Engeland. Al is het nooit lang genoeg, de dagen zijn voorbijgevlogen.  Zaterdag was een sightseeing dag, op naar Guildford met de hondjes en ’s avonds een gezellig etentje bij Engelse vrienden. Dan zondagochtend vroeg op en richting Stoneleigh Park in Guildford voor Richmond Championship Show met onze veteraantjes Troy en Willow. Leuke dag, weer veel bekenden gezien en gesproken en ook nog plaatsingen voor beiden, ondanks een keurmeesterwissel. Troy een mooie Reserve in Veteran dogs en Willow een nog mooiere Second in Veteran Bitches, waarmee zij gekwalificeerd is voor Crufts 2016. Ook het weer was ons dit weekend gegund, want ondanks de mindere weersvoorspellingen hebben we maar weinig regen gezien en meer zon gehad dan voorspeld was. Al met al dus weer een zeer geslaagd weekend.


26 augustus 2015

Afgelopen weekend zijn we met goede vrienden richting Bremen gegaan om daar mee te doen aan de Open Air Show van Verein der Setterfreunde. Een gezellige show op een mooi terrein, altijd een goede sfeer en wederom warm zonnig weer. Het was weer super gezellig met z’n allen. En natuurlijk zijn we, als altijd, weer trots op de behaalde resultaten. Troy behaalde een mooie 2 uitmuntend in de kampioensklasse. Kenna heeft haar debuut gemaakt, nog wat onwennig deed ze het best goed en behaalde een mooie 1 veel belovend in de babyklasse. Willow deed ook weer eens een keertje mee, deze keer voor het eerst als veteraan. Zij behaalde een mooie 1 uitmuntend in de veteranenklasse en werd beste veteraan van het ras.

Troy


Kenna


Willow

Troy z’n puppies van Forester’s Vera of Darkmoor zijn bijna 8 weken oud en mogen al snel met hun nieuwe baasjes mee naar huis. Er is nog 1 reutje op zoek naar een liefdevol huisje, voor meer info kijkt u op de website: www.gordonsetterpups.weebly.com


3 augustus 2015

Troy z’n puppies van Forester’s Vera of Darkmoor zijn inmiddels 4 weken oud. Er zijn nog enkele pups beschikbaar.
Zij hebben nu een eigen website, heeft u interesse neemt u dan een kijkje of neem contact op met de fokster Tamara Heeringa. www.gordonsetterpups.weebly.com


20 juli 2015

Vandaag zijn dan de allerlaatste twee pups vertrokken met hun baasjes op de lange weg naar hun nieuwe huis in het buitenland.

Onze knappe man Quick Silver “Kai” From the Noble Friends is vertrokken met Renate Truchla, richting Bratislava. We weten zeker dat hij een prachtig leven zal hebben samen met haar

Renate Truchla met Quick Silver “Kai”

En onze lieve mooie dame Quiet Melody “Poem” From the Noble Friends is met familie de Gèrard vertrokken richting Zuid-Frankrijk. Wij wensen Marie en haar kinderen heel veel geluk en plezier met deze mooie dame.

Familie de Gèrard met Quiet Melody “Poem”


05 juli 2015 

Het is alweer een tijdje geleden dat we de site hebben bijgewerkt, maar ja met deze tropische temperaturen kom je er bijna niet aan toe. Daarnaast hebben we nog een aantal pups hier lopen, die alle aandacht krijgen om ze zo goed mogelijk te socialiseren. Ze zijn al zo goed als zindelijk en wandelen aan de riem is geen probleem. Inmiddels hebben ze al hun entingen binnen en mogen ze over enkele weken het land verlaten met hun eigenaren.

Met alle pups, die inmiddels al met hun nieuwe eigenaren mee zijn, gaat het hartstikke goed. Ze voelen zich al helemaal thuis en degene die nog een oudere broer of zus hebben zijn al goed op weg om de beste maatjes te worden. We hebben ook al wat foto’s ontvangen en zullen binnenkort de fotopagina’s in orde gaan maken van allemaal. Sommige zijn in ieder geval al op onze facebook pagina te vinden, klik hier


2 juli 2015

Vandaag het leuke  nieuws gekregen dat onze Troy weer vader is geworden. Vera is bevallen van 11 schattige puppies, 5 reutjes en 6 teefjes. Deze puppies mogen omstreeks September met hun nieuwe eigenaren mee. Heeft u interessse neemt u dan contact op met de fokster Tamara Heeringa tel. 06-22937800 of tamaraheeringa@hotmail.com  


 
5 juni 2015 

Vandaag is nog één van onze knuffelberen vertrokken met zijn eigenaresse.

Murphy (Quincy Jones) gaat Bonnie (Maggie Magee) gezelschap houden op het mooie Texel. Zij zullen vast grote vrienden worden en samen het eiland onveilig maken 🙂 Wij wensen natuurlijk Klaas en Klaasje heel veel plezier met de kleine man.


1 juni 2015

Ook vandaag zijn er weer twee pups met hun nieuwe eigenaren mee naar huis gegaan.

Gordon (It’s Magic) heeft er een klein broertje bijgekregen, genaamd Scotty (Quiz Master), om mee te spelen en van alles te leren.
Die zullen samen vast vele avonturen gaan beleven.. Wij wensen de familie van Weelden heel veel plezier en geluk met de nieuwe jongen in huis.

Scottie (Quite Unique) is niet zo heel ver weg, woont gezellig in de buurt bij de familie Maas. Wij wensen ook hun natuurlijk  heel veel plezier en geluk met deze lieve kleine meid.


31 mei 2015

Vandaag was de grote dag… de eerste pups zijn vertrokken met hun nieuwe eigenaren.

James (New Edition) heeft er een nieuw broertje, genaamd Flynn (Quirky Hero). Wij wensen de familie Mooiman heel veel plezier met hun nieuwe aanwinst. Hij en James zullen vast de beste maatjes gaan worden.

Quinty (Our Lullaby) heeft er ook een vriendje bijgekregen. Bailey (Quest for Fun) is voortaan haar vaste speelkameraadje. Wij wensen Walter en Monique heel veel plezier met hun grote knuffelkont.

Donna (Qutie Pie) is vertrokken met Heleen van Breemen, die 16 jaar geleden bij ons haar Tessa heeft gehaald. Na een tijdje zonder Gordon door het leven te zijn gegaan, gaat zij nu weer heel veel plezier beleven met haar nieuwe meisje. Heleen heel veel plezier en geluk met je lieve meid Donna.

Luna (Que Sera Sera) is vertrokken, maar toch nog in de buurt gebleven, met Familie Tameeris. Wij wensen ook jullie heel veel plezier en geluk met jullie mooie meisje Luna.


24 mei 2015

Nog meer verdrietig nieuws… afgelopen vrijdag heeft Renate afscheid moeten nemen van haar mooie en geliefde meisje Kabaret Girl “Isis“. Veels te vroeg en nog zo volop in het leven…

Rest in peace darling girl 


19-05-2015

Vandaag ligt geluk en verdriet heel dichtbij elkaar….

Met onze puppies gaat alles goed, zoals gezegd is de dierenarts geweest voor hun vaccinatie en gezondheid check. Ze hebben zich alle 10 keurig gedragen, geen kik gegeven tijdens het prikje en allen verkeren in uitmuntende gezondheid. Dat is natuurlijk altijd fijn om bevestigd te krijgen.

Helaas hebben wij vandaag ook afscheid moeten nemen van onze oude dame Ginny, die enkele dagen geleden nog haar 13e verjaardag mocht vieren. Rust zacht lieve meid, we weten dat  je een mooi leven hebt gehad en een mooie carrière in de showring.
We zullen je missen, je geblaf, je gepraat, je sterke eigen wil en bovenal je gekke momenten.

En nog meer verdriet vandaag … Niet alleen onze Ginny is vandaag over de regenboogbrug gegaan. Vandaag is tot veel verdriet van haar eigenaresse Carla van Steenderen ook Fay Glenrose From the Noble Friends “Megan” over de brug gegaan. We wensen Carla heel veel sterkte met dit enorme verlies, we weten hoeveel deze speciale dame voor je betekende en hadden graag gezien dat je nog meer mooie jaren met haar mocht beleven. 

Rust zacht lieve Ginny en Megan …….


18 mei 2015

Vandaag zijn onze pups alweer 6 weken oud, nog maar een paar weekjes en dan mogen ze wijde wereld ontdekken met hun nieuwe families. Vandaag zijn ze allemaal voorzien van microchip en heeft de Raad van Beheer het DNA afgenomen voor het verplichte vastleggen. Ze hebben zich allemaal keurig gedragen. Morgen komt de dierenarts langs voor hun 1e vaccinatie en complete gezondheid check. Gisteren hebben ze weer een heerlijk dag buiten gehad, heerlijk ravotten met elkaar en het speelgoed, slapen en eten en dan nog maar weer wat spelen met elkaar. Het is en blijft schitterend om te zien, foto’s en video weer geplaatst.


12 mei 2015

En toen waren de pups alweer 5 weekjes oud, wat vliegen die weken voorbij. Het worden nu echt hondjes, zo leuk om te zien hoe ze met elkaar spelen en de wereld ontdekken. Ze vinden het allemaal maar prachtig, ook binnen mogen ze nu de woonkamer ontdekken ’s avonds voor het slapengaan en dat is natuurlijk keten. De puppy visite gaat gewoon door natuurlijk, in het weekend of doordeweeks. Iedereen wil de kleintjes natuurlijk in het echt zien opgroeien. Het gaat super goed met ze, ze zijn zo lief, rustig en zo makkelijk. 


10 mei 2015

Vandaag viert onze oude dame Ginny haar 13e verjaardag. Door de drukte met puppyvisite bijna vergeten, maar ze wordt sowieso iedere dag al lekker verwend op haar leeftijd. Dus nog een extra knuffel en lekker bot en dan is mevrouw weer tevreden.


06 mei 2015

Zo ook de afgelopen week en het weekend weer gezellig puppy visite gehad. Iedereen zo blij om de kleintjes in het echt te zien en te knuffelen. En voor de puppies alleen maar goed voor de socialisatie om door vele verschillende mensen geknuffeld te worden. Deze week hebben ze ook voor het eerst even buiten kunnen spelen, met het mooie weer hebben we ze eventjes laten wennen aan hun buitenspeelplaats. De eerste keer was natuurlijk spannend, vreemde geuren en geluiden, ander gevoel aan de voetzooltjes.. maar mams was erbij dus viel het uiteindelijk best mee. Na een paar keer buiten te zijn geweest, zie je dat ze het steeds leuker gaan vinden. Vanmorgen dan ook een filmpje kunnen maken van ze buiten, lekker aan het ravotten, zie onze facebook pagina. 


30 mei 2015

Vanaf afgelopen weekend is het bezoekuur voor onze puppies geopend en dat betekende een vol weekend. Heerlijk om te zien hoe de nieuwe eigenaren zo uitkeken naar het knuffelen met de pups en nu nog meer uitkijken naar de dag dat ze hun pup mee naar huis mogen nemen. 


23 april 2015

Vandaag de puppy speel ren opgezet en klaargemaakt voor onze kleintjes. Ze beginnen nu steeds meer te lopen en met elkaar te spelen, dus ze kunnen wel meer ruimte gebruiken. Het is allemaal nog nieuw voor ze, maar ze vinden het nu al leuk om van alles te ontdekken. Van de week hebben ze oor het eerst een vers vlees maaltijd op en dat ging er goed in. Nu krijgen ze iedere dag een beetje en zo langzaamaan gaan we dat opbouwen en komen er brokjes bij. Het zijn in ieder geval lekkere stevige pups en ze zijn dol op eten.


21 april 2015

Vandaag viert ons H-nest hun 9e  verjaardag. Wij wensen Breandan, Hunter, Evelyn en Roxy een hele fijne verjaardag. Dat jullie allemaal maar heerlijk verwend worden en nog vele mooie gezonde jaren mogen beleven. Zusje Cealine en broertje Jamie vieren vast samen met mams hun verjaardag bij de regenboogbrug.


18 april 2015

Onze kleintjes zijn nu 13 dagen oud en hebben hun oogjes geopend … het zijn van die heerlijke knuffels. Tot nu toe gaat alles prima, ze groeien goed en liggen heerlijk tevreden te slapen. Ze beginnen nu met lopen en elkaar te herkennen, schitterend om te zien.  


15 april 2015

Onze pups zijn alweer een week oud, tijd dus voor een kleine fotosessie.. wat niet even makkelijk is met slaperige of hongerige pups, maar er zijn wel wat leuke, lieve foto’s gelukt. Ook kregen we vandaag post van de Raad van Beheer met het bericht dat onze stamboomnamen goedgekeurd zijn. 

Wegens persoonlijke omstandigheden heeft één van onze toekomstige eigenaren (met pijn in het hart) moeten besluiten om hun pup te annuleren. Daarom hebben wij nu één van onze vijf prachtige kereltjes beschikbaar voor een liefdevol huis.


13 april 2015


Vandaag viert het F-G nest hun 11e verjaardag, wij wensen Paddy, Megan, Ruby, Ginger, Gina, Goia en Dylan een hele fijne verjaardag met veel extra knuffels en lekkers. We hopen dat jullie allemaal heerlijk verwend worden en nog vele jaren mogen genieten met jullie baasjes.

Ruby en Megan


11 april 2015

Onze puppies groeien als kool en dat allemaal zonder hulp van ons, de gewichten zijn al bijna verdubbeld. Lizzie zorgt goed voor ze de hele dag en is een super lieve mamma. Heerlijk om te zien.


07-04-2015

Nou we hebben niet lang meer hoeven wachten.. Onze dame werd later op de avond iets onrustiger dus wij waren op een lange nacht voorbereid, maar ze heeft die nacht toch nog rustig liggen slapen. De eerste pup kwam vroeg in de ochtend en de laatste is eind van de middag ter wereld gekomen. In totaal heeft onze Lizzie het leven geschonken aan 6 reutjes en 6 teefjes, maar helaas hebben 1 reutje en 1 teefje het niet gered. De overige tien maken het uitstekend, zij zijn levendig en drinken gretig bij mams.


5 april 2015

Op deze mooie 1e paasdag genieten we met z’n allen van het zonnetje buiten, tot nu toe is alles nog rustig. Ook Lizzie heeft nog lekker buiten in de tuin gelegen, al wegen die laatste loodjes toch steeds zwaarder. Wij wachten rustig af tot de bevalling begint.


Fijne paasdagen allemaal!!


4 april 2015

Onze zwangere dame heeft steeds meer ruimte nodig een ligt dan ook het liefst languit op de grond, bank of bed. En ja zelfs dan nog zit die buik in de weg … wat moet je dan .. dan ga je gewoon op je rug.


14 maart 2015

Het gaat goed met ons zwangere meisje, haar buik groeit nu al aardig dus we zijn erg benieuwd hoeveel puppies er geboren gaan worden. De dierenarts had er genoeg gezien, maar je weet nooit wat voor verrassingen er nog meer in die buik verstopt zitten. Dus we wachten met spanning de komende weken af. 


6 maart 2015

Wij zijn net terug van de dierenarts voor een echo van onze Lizzie om daadwerkelijk te zien dat de dekking goed geslaagd is. En jawel wij kunnen verheugd mededelen dat Lizzie drachtig is en omstreeks 8 april zal bevallen. Voor meer informatie kijkt u bij verwachte nesten.  Hier alvast een klein stukje van de echo.

 


2 maart 2015

Even een kleine update van ons.. nog even en dan weten we of de dekking van onze Troy en Lizzie gelukt is. Binnenkort gaan we voor een echo laten maken en natuurlijk hopen we op positief nieuws. De tekenen zijn wel positief, maar goed je kunt soms ook iets te graag willen zien vandaar een echo om het verlossende antwoord te geven. Zodra er meer bekend is zullen we dat uiteraard laten weten.

En dan kwamen we er onlangs ook nog achter dat onze kennel dit jaar 20 jaar bestaat.. tja dat is toch wel een mijlpaal wat gevierd moet worden. Kennelwandeling staat nog op de planning voor dit jaar natuurlijk, maar dan wordt het er wel één met een feestelijk tintje. Datum en locatie komen we op een later tijdstip nog op terug!!

We hebben ook weer aardig wat leuke foto’s binnen gekregen via mail en/of facebook, waar we altijd erg blij van worden. 
Nieuwe foto’s toegevoegd van Kabaret Girl “Isis“, Faye Ginger “Ruby“, Fay Glenrose “Megan“, I Have A Dream “Buddy“. Pirate Jack “Charlie“, Peter Pan “Paddy“, Purple Heart “Toran“, Maggie Magee “Bonnie“, Mr. Magoo “Goofy“, MacGyver “Gus“, Lionheart “Joep“, Our Lullaby “Quinty“, Our Sunshine “Sun“, Keen Xplorer “Jake“, Neneh Cherry “Daffney“.


17 februari 2015

Afgelopen zondag weer heerlijk gewandeld met de GSVN op de Renderklippen te Epe, ditmaal alleen met Troy en Willow vanwege de loopsheid van de andere dames. Een lekkere dag, wat in Epe wel iets kouder aanvoelde dan thuis.. maar het is zo’n prachtig losloopgebied voor de hondjes. Die hebben weer naar hartelust kunnen rennen en lagen thuis uitgeteld.


16 februari 2015

Vandaag vieren onze Zoë en haar nestgenootjes van het P-nest hun eerste verjaardag, alweer een jaar voorbijgevlogen. We zullen haar natuurlijk extra goed in het zonnetje zetten vandaag en wensen haar nestgenootjes Jaylin, Poppy, Lisa, Kaya, Pluto, Charlie, Toran, Paddy, -Cooper en Kenzo een hele fijne verjaardag toe en natuurlijk nog heel veel mooie jaren.


15 februari 2017

Vandaag viert ons J-nest hun 7e verjaardag! Van harte gefeliciteerd aan Joy, Jukka, Bentley, Storm, Melo, Duke, Boyd en Bo. Dat jullie allemaal maar een heerlijke verwendag mogen beleven met jullie families en nog vele jaren mogen genieten met z’n allen.

Broertje Brian is natuurlijk ook in onze gedachten, die viert vast zijn feestje met familie bij de Regenboog Brug.


8 februari 2015

Vanuit Italië ontvingen wij het leuke nieuws dat Dafne (Magic Morgan) bevallen is van haar eerste nestje, 3 reutjes en 5 teefjes. Moeder en pups maken het goed, van harte gefeliciteerd aan de eigenaren Alessandra Loffredi en Michele Cardone.


6 februari 2015Vandaag vieren onze Lizzie en haar broers en zusjes van het M-nest hun 4e verjaardag. Onder het genot van een lekkere snack wensen Lizzie en wij Bonnie, Mimyo, Dafne, Islay, Gus, Goofy, Marvin en Virgil een hele fijne verjaardag toe. Dat jullie allemaal maar heerlijk verwend worden en nog vele mooie jaren met jullie gezinnen mogen beleven.


5 februari 2015

Wij gaan weer spannende tijden tegemoet.. onze Lizzie is inmiddels gedekt door Troy. Over circa 4 weken wordt er een echo gemaakt om te zien of deze ook daadwerkelijk succesvol is geweest (waar wij natuurlijk wel altijd op hopen).  


2 februari 2015

Vandaag viert onze Willow en haar broers en zusjes van het I-nest hun 8e verjaardag alweer. Wat vliegt de tijd.
Wij willen dan ook Fleur, Caelinn, Buddy, Bono, Caelo, Claymore, Gordon, Jelle en Jonathan een hele fijne verjaardag wensen met veel extra knuffels, een lekkere kluif en heerlijke wandeling. Dat jullie allemaal nog maar vele mooie en gezonde jaren mogen beleven. Onze Willow zal ook weer extra verwend worden.


31 januari 2015

Helaas weer droevig nieuws ontvangen, ditmaal van familie van der Vaart die afscheid van hun geliefde Flann hebben moeten nemen. Flann kreeg sinds enkele weken last van zijn milt en deze werden van het weekend heviger, waardoor zij het moeilijke besluit moesten nemen om hem verdere pijn te besparen. Wij wensen familie van der Vaart heeft veel sterkte toe met het gemis van hun maatje. Hij heeft een mooi leven met jullie gehad en de vele mooie momenten zullen voor altijd mooie herinneringen blijven. Rust zacht lieve Flann.


21 januari 2015

Vandaag ontvingen wij het droevige nieuws dat ons meisje Kelly zachtjes over de regenboogbrug is gegaan. Zij is stilletjes van ons heengegaan en laat een leegte achter bij haar eigenaren Roel & Yolanda. We wensen hun dan ook heel veel sterkte toe met het verlies van hun en ons meisje. Ze heeft een prachtleven gehad bij jullie vol goede zorgen en heel veel liefde. Rust zacht lieverd.


18 januari 2015

Vandaag op de show in Ljubljana (Slovenië) heeft Poppy (Proud Poppy) haar eerste stap gezet in de showring en met wat voor resultaat. Ze behaalde een mooie 1 uitmuntend in de Jeugdklasse, won daarna het Junior BOB, de titel Sloveens Junior Winster en een kwalificatie voor Crufts 2016. Fantastisch!! Geweldig gedaan Tamara en Poppy. Natuurlijk zijn wij trots op dit mooie resultaat. Haar grote vriend A Rebel Heart Neverending Grace, wat weer een zoon is van onze Troy, behaalde het Cac, Cacib, de titel Sloveens Winner en ook een kwalificatie voor Crufts 2016. Een hele mooie dag dus voor Tamara. 


11 januari 2015

Wij kregen vanuit Duitsland het mooie nieuws dat Goofy (Mr. Magoo) op de CAC Show te Essen (Duitsland) een mooie 2 Uitmuntend in de openklasse heeft behaald en tevens het Reserve CAC. Hartstikke mooi gedaan Christiane & Goofy!! Wij zijn trots op jullie.

Goofy met eigenaresse Christiane


1 januari 2015

Vandaag vieren de mannen van ons L-nest hun 5e verjaardag. Wij feliciteren Joep, Sturrum, Lance en Floris van harte met hun verjaardag, hopen dat jullie allemaal heerlijk verwend zijn en dat jullie nog vele mooie jaren in goede gezondheid kunnen genieten.  Broer Mac heeft deze leeftijd helaas niet mogen behalen, hij heeft de strijd tegen kanker enkele maanden geleden verloren. We weten zeker dat hij bij de regenboogbrug zijn eigen feestje viert met de familieleden, die ook de brug al over hebben gestoken.


Wij wensen iedereen een gezond, gelukkig en fijn 2015 toe!!

28 december 2014

Wat kunnen de honden toch genieten van een beetje sneeuw in het land, klik op de foto voor alle foto’s 


26 december 2014 

Vanmorgen zijn we even heerlijk met de honden gaan uitwaaien aan het strand, wat vonden ze het lekker. We hadden het mooie brede strand bijna voor onszelf, geweldig gewoon. Klik op de foto om alle foto’s te zien


25 december 2014 

Niet alleen voor ons is het kerst, maar ook voor onze hondjes natuurlijk. Het is bij ons tegenwoordig traditie om, niet voor onszelf, maar voor de honden een kalkoen te braden. En lekker dat ze dit vinden!!


21 december 2014

Vandaag waren wij met onze dame Lizzie naar de kerstshow in Cuijk geweest, waar zij na maanden weer eens de ring in mocht.
Ze behaalde een mooie 1 uitmuntend in de Openklasse en het Cacib, Reserve Cac. Dus wij waren, zoals altijd, weer hartstikke trots op ons meisje. 


14 december 2014

Vandaag zijn we met onze jongste dame Zoë naar de Winnershow in Amsterdam geweest, waar ze voor het eerst in de jeugdklasse stond. Ze heeft haar best weer gedaan en een mooie 4 uitmuntend behaald.  Natuurlijk zijn we hartstikke trots op haar.


11 december 2014

Aan al onze vrienden, kennissen en pupkopers wij hebben dit jaar besloten om het geld wat wij normaal gesproken uitgeven aan kerstkaarten en portokosten te doneren aan een goed doel. Het goede doel wat wij hiervoor uitgekozen hebben is de Voedselbank. Op dit moment leven vele huishoudens in Nederland in armoede en dankzij de Voedselbank hebben zij toch eten op tafel. Wij vinden dat deze organisatie enorm goed werk verricht voor deze huishoudens, helemaal in deze dure maand.

Wij wensen uiteraard wel iedereen hele gezellige feestdagen, samen met familie, vrienden en de hond(en) genieten van deze mooie dagen en natuurlijk wensen wij allen een heel gelukkig en gezond nieuwjaar toe!

Door computerstoring heeft de site even stilgelegen, waarvoor onze excuses. We zijn ook druk bezig om het één en ander te vernieuwen, waardoor het uploaden van alle lieve, leuke foto’s van onze nakomelingen wat vertraagd is. Hopelijk in het nieuwe jaar komt alles weer goed en is alles weer goed zichtbaar voor iedereen. Blijf allemaal die foto’s mailen naar ons, want we vinden het schitterend om al die prachtige Noble Friends Gordons te zien. Het blijven toch allemaal onze kindjes of ze nu nog pup/junior zijn of al bijna bejaard 🙂


30 november 2014

Vandaag kregen wij het mooie nieuws te horen dat Mr. Magoo “Goofy” op de CAC Adventsshow in Duitsland een mooie 1e plaats met Uitmuntend behaald heeft in de Openklas, waarmee hij zijn 2e kampioenspunt heeft ontvangen. Daarnaast werd hij ook nog beloond met het Reserve CAC. Super goed gedaan Christiane en Goofy, ga zo door..wij zijn trots op jullie.

Daarnaast heeft hij op 16 november zijn Zuchttauglichtkeit van het Setter & Pointer Verein ontvangen, wat inhoudt dat hij nu officieel in Duitsland geschikt is voor de fokkerij. Hartstikke gefeliciteerd Christiane!! 

gordon setter noble friends


27 november 2014 

Vandaag viert onze Joanne haar 10e verjaardag alweer.. lieve meid  van harte gefeliciteerd! We wensen je een heerlijke verwendag toe vandaag en hopen dat je nog vele mooie jaren mag beleven.


14 november 2014

Vandaag viert onze grote vriend Troy zijn 7e verjaardag alweer. Wat vliegt de tijd toch voorbij!  Van harte gefeliciteerd kanjer.
We hopen nog heel veel mooie, grappige, momenten met hem te mogen beleven. Hij is en blijft onze clown.


9 november 2014

Gisteren zijn wij heerlijk wezen wandelen met Gordon Setter Vereniging Nederland op het strand van Ouddorp.  Gezellig samen met wat Engelse Setters en een groep Gordon Setters. Het was heerlijk weer, de zon kwam nog door, leuke groep mensen en een prachtige locatie. Wij en de honden hebben weer genoten.  Klik hier voor de foto’s.


5 november 2014

Vandaag ontvingen wij droevig nieuws over Lone Ranger “Mac“. Zijn eigenaren Jacques en Christianne hebben gisteren het moeilijke en pijnlijke besluit moeten nemen om hem te laten inslapen, nadat zij de diagnose kregen te horen dat hij een zware vorm van lymfeklierkanker had. Het meest liefdevolle wat zij voor hem konden doen is hem rustig te laten slapen en hem hiermee uit zijn lijden te verlossen. We voelen enorm met ze mee en weten wat een groot verlies dit is. Wij wensen ze dan ook heel veel sterkte toe.

Rust zacht lieve Mac …


1 november 2014

Vandaag waren wij met onze Lizzie naar de internationale tentoonstelling te Rijswijk, waar zij een mooie 2 uitmuntend en het Reserve Cacib heeft behaald en een prachtig keurrapport heeft gekregen. Weer een mooi resultaat voor onze mooie dame, dus weer trots als altijd.


7 oktober 2014

Vandaag viert ons O-Nest hun 2e verjaardag alweer, wat vliegt de tijd toch. Wij willen natuurlijk Finlay, Sun, Noera, Dieke, Charlie, Patoux en Quinty een heerlijke verwendag toe wensen en hopen dat ze nog maar heel lang heel veel plezier met hun eigenaren mogen beleven.


9 september 2014

Afgelopen weekend waren wij met onze jongedame Zoë naar Engeland toe. Een gezellig weekend met onze goede vrienden, die de pappa van onze jongedame en zijn grote vriend bij hadden. Met zijn allen zijn we afgelopen zondag naar Richmond Championship Show geweest. Een hele leuke show en ook nog eens prachtig weer, wat wilden we nog meer. Onze kleine meid heeft het super gedaan en behaalde in een zware puppyklasse (van 6-12 maanden) een hele mooie 2e plaats. Hiermee heeft zij zich gekwalificeerd voor Crufts 2015. Natuurlijk zijn we ontzettend blij met dit mooie resultaat en zo trots op de kleine meid. Wij hadden een geweldige dag dus, buiten het mooie resultaat was het ontzettend leuk om weer vele bekenden uit Engeland terug te zien. Al met al een super gezellig weekend met mooi weer en heel veel lol.


31 augustus 2014

Vandaag waren wij aanwezig op de Kampioenschapsclubmatch van de GSVN, ofwel de Britse Staande Hondenshow samen met de Engelse Setters en Pointers. Een zeer geslaagde dag, goed georganiseerd, zeer goede sfeer en sportiviteit onderling en gelukkig maar een enkele bui en veel zonneschijn. Ook waren wij erg blij en trots met de mooie resultaten behaald door onze hondjes.

Zoë (Penny Lane) behaalde 1 veelbelovend in de puppyklas en werd Beste Puppy van het Ras. Zij won hiermee de wisselbeker “Courage Cup”.  Lizzie (Mystic Moon) behaalde 1 uitmuntend in de fokkersklas en won de wisselbeker “Beautiful Darkness Breeders Cup” voor beste zelfgefokte Gordon Setter van het ras. Willow (Indigo Girl) behaalde 2 uitmuntend in de openklas en dan Troy hij behaalde 1 uitmuntend in de kampioensklas en daarna zelfs het CAC, Beste Reu, Best Opposite Sex en Reserve Best in Show.

Verder waren ook de volgende Noble Friends hondjes aanwezig vandaag en zij behaalde het volgende:

Purple Heart “Toran” behaalde 1 belovend in de puppyklas
Nice and Wise “Noble” behaalde 3 zeer goed in de openklas
Pretty Lilly “Jaylin” behaalde 2 veelbelovend in de puppyklas

Wij zijn natuurlijk super trots op al deze mooie resultaten!! Een mooie dag om aan terug te denken.


24 augustus 2014

Zo eindelijk weer even tijd voor een update op de website.. afgelopen weken zoveel nieuwe foto’s ontvangen, waarvoor hartelijk dank. We vinden het super om te horen en zien hoe het gaat met onze nakomelingen dus blijf maar komen met die mailtjes. 

Nieuwe foto’s zijn toegevoegd van Maggie Magee “Bonnie“, Mr. Magoo “Goofy“, Macgyver “Gus“, Nanny McPhee “Beau“, Neneh Cherry “Daffney“, Night Hawk “Grover“, Our Sapphire “Charley” en Pirate Jack “Charlie“.  


28 juli 2014

Vandaag kregen wij het droevige nieuws te horen dat Highlight “Cealine” haar gevecht tegen kanker helaas niet overleefd heeft.
Wij wensen de familie Kramp heel veel sterkte met dit enorme verlies, een groot gemis voor het hele gezin. 

Rust zacht lieve Cealine.. je bent nu weer bij je moeder en verdere familie


12 juli 2014

Vandaag waren wij met onze Troy en de jongste dame Zoë aanwezig bij de Open Air Show van Verein der Setterfreunde te Bremen. Een super gezellige show, leuke mensen,  gezellige sfeer… tel daarbij het mooie weer en mooie uitslagen op dat maakt het een zeer geslaagde dag.

Onze Troy behaalde 1 uitmuntend in de Kampioensklas, Beste Reu en Best Opposite Sex. Onze jongedame Zoë maakte haar debuut in de showring en heeft het heel netjes gedaan. Zij behaalde 1 veelbelovend in de babyklas, werd Beste Baby van het Ras en aan het eind v.d. dag moest zij tegen andere baby’s en pups strijden voor Beste Puppy in Show en dat won ze ook nog eens. Super trots zijn wij natuurlijk op onze kanjers.


6 juli 2014

Vanuit Duitsland kregen we het leuke nieuws te horen dat Mr. Magoo “Goofy” op de CAC show te Detmold (Duitsland) een mooie 3 uitmuntend heeft behaald in de openklas. Super gedaan Christiane en Goofy.. ga zo door!


29 juni 2014

Vandaag kregen we te horen dat de mooie pappa van ons P-Nest, Kilnrae Back in Time, ook Clear is getest voor Cerebellar Degeneration. Wat betekent dat de puppies van dit nest allemaal genetisch vrij zijn. Altijd mooi om te horen.


25 juni 2014

Vandaag viert ons K-nest hun 5e verjaardag alweer. Wij wensen Lola, Jara, Isis, Kathy, Scott, Moragh, Luca, Lupa, Zwieber en Milo een hele fijne dag toe met veel lekkers en extra knuffels. Dat jullie nog maar vele verjaardagen mogen vieren in goede gezondheid.


15 juni 2014

Vandaag ontvingen wij de uitslagen van de DNA testen voor Cerebellar Degeneration vanuit Amerika. Wij hebben onze Willow en Troy laten testen en beide zijn Vrij. Wat inhoudt dat het gehele K-nest genetisch vrij is van deze ziekte. Ook de vader honden van het M-nest (Drumdaroch the Xpat to Liric) en het O-nest (Triseter Celtic Link with Laurelhach) zijn vrij getest, wat inhoudt dat het gehele M-nest en O-nest genetisch vrij zijn van deze ziekte. Dus onze Lizzie is hierdoor genetisch vrij.


1 juni 2014

Op de Setter Clubshow in Zaragoza (Spanje) hebben onze Spaanse dames hun beste beentje voortgezet. Nifty Nikita “Nikita” behaalde in de openklas een mooie 1 uitmuntend en Our Sunshine “Sun” behaalde ditzelfde resultaat in de tussenklas. Bij de strijd om Beste Teef en het CAC won Sun. Van harte gefeliciteerd aan Chus Escolana Llerena en Alfonso Alarcon met deze mooie resultaten.

Wij waren zelf vandaag heerlijk aan de wandel met Gordon Setter Vereniging Nederland op de mooie Renderklippen te Epe. Zo’n mooi gebied en de honden hebben het daar fantastisch, was een gezellige dag en ontzettend leuk om weer velen van onze Noble Friends hondjes terug te zien. Voor onze Zoë was het de eerste keer met zo’n grote groep honden op pad en dat was even schrikken toen ze uit de auto stapte, maar al snel vloog ze tussen de groep door en genoot ze ook van het mooie gebied daar. Uiteraard heeft ze niet de gehele wandeling meegelopen, maar kon ze heerlijk liggen in de doggyride tussendoor.

Ook waren zusje Pretty Lilly “Jaylin” en broertje Poker Face “Kenzo” vandaag aanwezig en hebben we wat leuke foto’s kunnen maken van het drietal met paps en mams erbij.


12 mei 2010
 
Nieuwe foto’s ontvangen van Pretty Lilly “Jaylin” en Night Hawk “Grover“. Ook hebben we de galerie van ons meisje Zoë nu online staan. 


10 mei 2014

Vandaag viert onze oude dame Ginny haar 12e verjaardag, ondanks wat ouderdomskwaaltjes gaat het nog goed met haar en geniet ze nog lekker van haar oude dag. We hopen dat ze nog een tijdje langer mag genieten.


7 mei 2014

Vandaag viert ons N-Nest hun 2e verjaardag alweer. Wij feliciteren Flynn, Grover, Nyo, Noble, Marlon, James, Charlie, Hendrix, Beau, Terra, Nikita en Daffney met hun verjaardag en hopen dat jullie allemaal maar heerlijk verwend worden. 


4 mei 2014

We hebben nieuwe foto’s ontvangen van Proud Poppy “Poppy“, Pretty Lilly “Jaylin“, Pina Colada “Kaya“, Pirate Jack “Charlie“, Poker Face “Kenzo“, Purple Heart “Toran“, Power Ranger “Pluto“, Peter Pan “Paddy“, None So Sweet “Flynn“, Night Hawk “Grover“, Jennifer Mae “Jukka“.


30 april 2014

Vandaag is ons kleine meisje Proud Poppy “Poppy” vertrokken met KLM richting haar nieuwe huis in Slovenië. Ze is veilig aangekomen in Wenen, waar ze werd opgewacht door haar nieuwe eigenaresse en samen zijn ze verder gereisd per auto. We wensen Tamara heel veel plezier en geluk toe met dit mooie meisje. We weten zeker dat ze een liefdevol huisje heeft samen Rebel en de andere dieren.

Tamara en Poppy in haar nieuwe huis


21 april 2014

Vandaag viert het H-nest hun 8e verjaardag. Wij wensen Breandan, Hunter, Evelyn, Cealine en Roxy een hele fijne dag toe met veel lekkers en knuffels. Voor Jamie branden we een kaarsje, hij viert vast een feestje bij de Regenboogbrug met zijn moeder en rest van de familie.


19 april 2014

De afgelopen dagen zijn er weer een aantal van onze puppies vertrokken met hun nieuwe eigenaren. Het wordt stil in huis! We wensen natuurlijk een ieder weer heel veel plezier toe met hun nieuwe aanwinst en hopen dat we maar vele leuke verhalen en foto’s van jullie mogen ontvangen.

Olga & Belinda met Paddy (Peter Pan) 

Albert & Veronique met Kenzo (Poker Face)

Wim & Mieke met Jaylin (Pretty Lilly) 


15 april 2014

Vandaag is er weer een dame van ons elftal vertrokken met haar nieuwe familie, ook hun wensen we natuurlijk ontzettend veel plezier met hun nieuwe aanwinst.

Marcel & Marlies met hun Lisa (Prima Donna)


14 april 2014

Afgelopen dagen zijn er al enkele pups met hun nieuwe baasjes meegegaan. Wij wensen ze allemaal heel veel geluk en veel plezier toe met hun nieuwe aanwinsten en hopen uiteraard veel van ze te horen en zien.

Patrick & Viviane met hun Toran (Purple Heart)

Hendrik & Evelien met hun Pluto (Power Ranger)

Fam. van der Spek met hun Charlie (Pirate Jack)

Fam. Bovendeert-van Gent met hun Kaya (Pina Colada)

Maritha Bergman met haar Cooper (Private Eye) voor zijn vlucht richting Zweden


13 april 2014

Vandaag viert het F-G nest hun 10e verjaardag. Wij wensen Paddy, Megan, Ruby, Goia, Gina, Ginger, Flann en Dylan een hele fijne dag toe met veel verwennerijen. Voor Duke branden we een kaarsje, hij heeft zijn feestje bij de Regenboogbrug met zijn ouders.


6 april 2014

Afgelopen woensdag zijn onze puppies gechipt door de Raad van Beheer, ze gaven geen krimp wat een kanjers toch. Nog maar eventjes en dan gaan ze alweer met hun nieuwe eigenaren mee de wijde wereld ontdekken. In de tussentijd genieten wij nog gelukkig nog van ze. Afgelopen week was het  heerlijk weer en dus hebben ze lekker veel in de tuin kunnen spelen met z’n allen en daar hebben we ook nog een leuk filmpje van kunnen maken. Ook hebben we natuurlijk weer nieuwe foto’s gemaakt van ze.


1 april 2014

Vandaag hebben onze puppies hun eerste enting gehad en gelijk een hele gezondheidsonderzoek. Ze zijn allemaal grondig nagekeken en geheel gezond verklaard. De dierenarts was zeer tevreden over hoe goed ze eruitzagen, wat voor ons natuurlijk altijd leuk is om te horen. Ze gaven geen krimp toen ze hun enting kregen en ook tijdens het onderzoek waren ze allemaal heel kalm en vonden het wel best. Nu ze hun enting hebben gekregen gaan we ze meenemen naar buiten, zodat ze gelijk kunnen wennen aan het verkeer en weer een nieuw stukje van de wereld ontdekken, ook aan een riempje mee naar buiten zal weer een nieuwe ervaring voor ze zijn. Ook weer wat nieuwe foto’s gemaakt van ze.


28 maart 2014

Weer wat nieuwe foto’s gemaakt deze week en toegevoegd. Met ons elftal gaat het prima, ze vermaken zich prima en vinden hun speeltijd in de tuin of in de woonkamer extra leuk. Ze zijn alweer bijna 6 weken en gaan dus over niet al te lange tijd alweer ons huis verlaten. Wat vliegt die tijd toch voorbij!


16 maart 2014

Mooi nieuws ontvangen vanuit Duitsland, waar Mr. Magoo “Goofy” zijn best heeft gedaan op de CAC show Leverkusen. In een zware openklas heeft hij 1 uitmuntend behaald en daarmee zijn eerste punt voor het Duits (VDH) kampioenschap. Van harte gefeliciteerd Goofy, Christiane en Uwe, super gedaan. We zijn trots op jullie.

Vandaag ook nog wat nieuwe foto’s gemaakt van ons elftal, het zijn van die droppies. Echte hondjes aan het worden, lekker stoeien met elkaar en al het speelgoed in hun ren. Ook heerlijk aan het knuffelen met ons en hun bezoek.


13 maart 2014

Vandaag hebben we even heerlijk buiten in het zonnetje wat leuke foto’s kunnen maken van ons elftal.


9 maart 2014

Vandaag zijn de pups dan 3 weken oud, ze hebben hun eerste bezoekers gehad en zijn door iedereen heerlijk geknuffeld. Eindelijk weer wat tijd voor nieuwe foto’s en een nieuw filmpje.

Ook nog mooi nieuws van de vader van onze puppies, die dit weekend naar Engeland toe was om deel te nemen aan de grootste en meest prestigieuze tentoonstelling van Europa, de Crufts. Voor deze show moet je gekwalificeerd zijn om deel te kunnen nemen, dus altijd een eer om daar te staan met je hond. Nalle (Kilnrae Back in Time) stond in een zware Yearling Class met 15 andere deelnemers en behaalde de 1e plaats. Een heel mooi resultaat waar uiteraard zijn baasjes, handler en fokster trots op zijn en wij ook. Van harte gefeliciteerd Frits, Yvonne, Daphne en Karen.


6 maart 2014

De pups zijn nu bijna 3 weken oud en het gaat allemaal goed. Ze zijn inmiddels naar de woonkamer verhuisd, de oogjes zijn allemaal open en ze horen ons nu ook al praten tegen ze. Ze beginnen steeds meer met elkaar te spelen, al gaat dat nog zo lekker klungelig. Vandaag ook voor het eerst vlees op het menu gehad en dat ging er in als koek. Altijd even wennen natuurlijk, maar voor een eerste keer ging het erg goed. Afgelopen week hebben we ook voor de eerste keer van 44 pootjes de nageltjes geknipt, want die worden zo scherp dat moeders dat niet echt prettig kan vinden. Dit weekend komt het eerste kraambezoek, want iedereen is natuurlijk reuze nieuwsgierig. Ook zijn de stamboomnamen inmiddels goedgekeurd door de Raad van Beheer, die kun je hier terugvinden.

Afgelopen weekend is Nifty Nikita “Lizzie ” naar de nationale en internationale show in Sevilla geweest, wederom met mooie resultaten. Zaterdag op de nationale show kreeg zij 2 uitmuntend in haar klasse en het Reserve Cac. Op zondag bij de  internationale show kreeg zij 1 Uitmuntend, Cac, Cacib en werd zij ook nog Beste van het Ras. Super resultaten weer voor deze jongedame. Van harte gefeliciteerd Alfonso en Yulia.


26 februari 2014
 
De pups zijn bijna allemaal over de magische grens van een kilo heen en doen al pogingen om te gaan lopen, wat een schitterend gezicht is. We hebben uiteraard weer wat foto’s van de afgelopen dagen en een nieuw filmpje geplaatst, veel kijkplezier.


22 februari 2014

Bijna een week oud en alles gaat naar wens. De pups groeien goed en Lizzie is een super lief moedertje. Omdat het een flink nestje is krijgen de pups van ons een paar keer per dag wat extra voeding. Er wordt al heel wat geknuffeld met ze 🙂 Natuurlijk hebben we weer nieuwe foto’s en een filmpje gemaakt.


17 februari 2014 

Vannacht was het dan zover .. onze Lizzie begon met haar bevalling. Onze jongedame heeft het prachtig gedaan, zo rustig en kalm zonder problemen. Binnen 5 uur waren er 6 reutjes en 5 teefjes op de wereld en allemaal gezond met mooie gewichten tussen de
400 – 580 gram. Met moeder en haar elftal gaat alles prima.  

Vanuit Spanje ontvingen we nog het prachtige nieuws dat Nifty Nikita “Nikita” dit weekend naar de nationale en internationale show in Granada was. Op beide dagen heeft zij een fantastisch resultaat behaald, 1 uitmuntend in haar klasse, Beste Teef en Beste v/h Ras. Natuurlijk zijn wij erg trots op deze mooie resultaten van deze jongedame, die nog maar 21 maanden oud is.

Nikita op de show in Granada


15 februari 2014

De laatste loodjes wegen het zwaarst zegt men.. ik geloof ook wel dat dit voor zwangere dames geldt. Onze jongedame Lizzie gaat de laatste dagen in en die buik zit haar soms best in de weg, voornamelijk bij het slapen. De puppies zijn ook behoorlijk actief, wat voor haar vast niet prettig is, maar voor ons erg mooi om te voelen. Blijft wonderbaarlijk om die pups in de buik te voelen bewegen. We zijn er in ieder geval helemaal klaar voor en houden haar goed in de gaten. 

Vandaag viert ons J-nest alweer hun 6e verjaardag. Van harte gefeliciteerd Joy, Jukka, Boyd, Melo, Bentley, Bo, Storm en Duke. We hopen dat jullie allemaal een hele fijne dag hebben en dat jullie weer goed verwend zijn door jullie eigenaren. Jullie broer Brian viert vast met jullie mee bij de Regenboogbrug.


14 februari 2014

Lizzie wenst iedereen een fijne Valentijnsdag toe!


6 februari 2014

Vandaag vieren onze Lizzie en haar nestgenoten van het M-nest hun 3e verjaardag! Wij feliciteren Dafne, Islay, Bonnie, Mimyo, Goofy, Gus, Virgil en Marvin van harte met hun verjaardag. Dat jullie allemaal maar heerlijk verwend zijn vandaag, maar dat zit vast goed.

We hebben ook wat nieuwe foto’s ontvangen van Miss Marple “Mimyo” en Mr. Magoo “Goofy“. 


3 februari 2014

We kregen vanuit Spanje weer mooi nieuws binnen van our Sunshine “Sun“. Zij is afgelopen weekend met haar baasjes naar de show in Zaragoza geweest en behaalde daar een 1 uitmuntend in de Jeugdklasse. Met dit resultaat heeft zij haar laatste puntje behaald voor de titel Spaans Jeugdkampioen. Heel trots zijn wij op deze jongedame, die net 15 maanden oud is.


2 februari 2014

Vandaag vieren onze dame Willow en haar nestgenoten van het I-nest haar 7e verjaardag alweer. Wij feliciteren natuurlijk ook al haar broers en zusjes Fleur, Caelinn, Bono, Caelo, Claymore, Buddy, Gordon, Jonathan en Jelle. Hopelijk hebben jullie allemaal een heerlijke dag gehad en zijn jullie weer lekker verwend. Dat jullie allemaal nog maar velen jaren mogen genieten van jullie leven.

Het was zo’n heerlijke dag om lekker te wandelen in het zonnetje, dus dat hebben we natuurlijk gedaan. Onze drachtige dame Lizzie heeft ook nog lekker gewandeld in het park en daar hebben we ook wat leuke foto’s kunnen maken van haar. 


17 januari 2014
 
Vandaag zijn we met onze Lizzie naar de dierenkliniek geweest voor een echo, dit om zeker te weten of ze wel/niet drachtig is. We kunnen jullie allemaal mededelen dat onze dame drachtig is en dat we dus puppies verwachten omstreeks 19 februari. Wij zijn natuurlijk hartstikke blij en kijken er weer naar uit!  Meer info kunt u vinden bij verwachte nesten., hieronder een kort filmpje van de echo. 


5 januari 2014

Vandaag zijn wij heerlijk wezen wandelen met onze hondjes op het strand van Hoek van Holland. Het was zulk lekker weer! We hebben genoten en natuurlijk de honden ook. Klik op de foto om alle foto’s te bekijken.


1 januari 2014

Vandaag viert ons L-Nest hun 4e verjaardag. Wij wensen Lance, Joep, Mac, Floris en Sturrum een hele fijne dag en natuurlijk nog heel veel mooie en gezonde jaren toe. Dat jullie allemaal maar flink verwend mogen worden.

Wij wensen iedereen een gezond, gelukkig en fijn 2014 toe!!

30 december 2013

De afgelopen maanden hebben we weer nieuwe foto’s ontvangen van Beau (Nanny McPhee), Bonnie (Maggie Magee), Breandan (Highlander), Charley (Our Sapphire), Daffney (Neneh Cherry), Dieke (Our Contessa), Finlay (Our Explorer), Goofy (Mr. Magoo), Grover (Night Hawk), Hendrix (Naughty Nick), Isis (Kabaret Girl), Islay (Molly Malone), Mac (Lone Ranger),  Marlon (Nice Guy), Marvin (Mighty Joe), Megan (Fay Glenrose), Melo (Jump for Joy), Nikita (Nifty Nikita), Noble (Nice and Wise), Paddy (Finn Gareth), Patoux (Our Princess), Quinty (Our Lullaby), Sun (Our Sunshine), Virgil (Magnum P.I.).


25 december 2013

We wensen allen hele fijne kerstdagen toe met jullie dierbaren. Dat het maar gezellige, warme dagen mogen zijn vol vreugde.

Onze hondjes hebben net als voorgaande jaren weer een heerlijk kerstdiner, gebraden kalkoen, waar Willow al bijna mee vandoor ging tijdens het nemen van de foto.

 


19 december 2013

Half februari verwachten wij (hopelijk) weer een nestje met prachtige pupjes! Vandaag is onze Lizzie gedekt door Nalle. Voor meer informatie kijkt u planning. 


14 november 2013

Vandaag viert onze speciale vent Troy zijn 6e verjaardag, hij wordt weer enorm verwend natuurlijk (maar dat is normaal).
We hopen nog vele mooie momenten met hem te beleven.


4 november 2013

Gisteren is Megan (Fay Glenrose) naar de show in Bleiswijk geweest met haar eigenaresse. Ze heeft weer een mooi resultaat neergezet op haar 9 jarige leeftijd behaalde ze een mooie 1 Uitmuntend in de Veteranenklasse en werd ze Beste Veteraan. Hiermee behaalde ze ook haar laatste puntje voor de titel Nederlands Veteranen Kampioen!! Van harte gefeliciteerd Carla,
goed gedaan van jullie beiden.


9 oktober 2013 

Vandaag viert ons O-nest hun 1e verjaardag. Wij feliciteren Finlay, Sun, Patoux, Quinty, Charley en Dieke dan ook
van harte met hun verjaardag en hopen dat ze allemaal heerlijk verwend zijn. Dat jullie maar heel veel mooie, gelukkige
en plezierige verjaardagen mogen beleven met jullie families.

Uiteraard hebben we ook weer nieuwe foto´s ontvangen.


8 oktober 2013

We hebben Troy z’n keurverslag van de Welsh Kennelclub Championship Show ontvangen en jeetje zeg wat zijn wij trots,
waren we natuurlijk al maar om dit te lezen is toch wel erg mooi. 

Keurmeester Dhr. C. Bexon:  Just loved this typical male, upstanding, of good size, excellent construction, lovely head & expression, large nostrils, very nice outline, everything just blends together. Not quite the shape in body of 1, but one I liked a lot. Moved with drive & looked stunning in profile gait, very sound, apparently have judged him as a puppy & said he was very promising, what more can I say? Excellently handled, RCC”


6 oktober 2013
Dit weekend is Nikita (Nifty Nikita) naar twee shows in Ciudad Real (Spanje), op zaterdag tijdens de nationale show behaalde ze 1 Uitmuntend in de tussenklasse en het CAC en vandaag op de internationale deed zij hetzelfde en behaalde het CAC en CACIB. Nog 1 CAC en zij heeft alle punten behaald voor het Spaans kampioenschap en dat met haar 17 maanden. Natuurlijk zijn wij erg trots op dit mooie meisje en erg blij voor haar eigenaar Alfonso Alarcon.

Op dezelfde shows heeft Sun (Our Sunshine) samen met haar grote vriend Ch. Darko di Zuasti meegedaan aan de koppelklasse en niet zonder mooi resultaat. Op de nationale show werden zij 3e Beste Koppel in Show en vandaag op de internationale werden ze zelfs Beste Koppel in Show. Fantastisch hoor!  Wij zijn hartstikke blij voor haar eigenaresse Chus Escolano Llerena.

Ook zijn we trots op Dafne (Magic Morgan), die gisteren op de internationale show in Rome (Italië) het Reserve Cacib heeft gewonnen. Weer een heel mooi resultaat voor deze dame, die al aardig wat titels op haar naam heeft staan. Van harte met dit mooie resultaat Alessandra & Michele.

Ook hebben we weer nieuwe foto’s ontvangen van Isis (Kabaret Girl), Zwieber (Kinky Cowboy), Islay (Molly Malone) en
Beau (Nanny McPhee).


1 september 2013

Gisteren waren we aanwezig op de Jongehondendag van Gordon Setter Vereniging Nederland op het terrein van KC Apeldoorn.
Het was een erg gezellige dag met wederom een hele fijne sfeer, op een enkel buitje na was het ook nog eens schitterend weer.
We vonden het hartstikke leuk om weer wat nakomelingen van ons terug te zien op deze dag en hopen ze op een volgende kennelwandeling uiteraard weer te zien. Altijd leuk en gezellig. Na de keuringen hebben we ook nog aan Setter rennen gedaan, zodat de hondjes ook even lekker hun energie kwijt konden en omdat het gewoon erg leuk is. Erg gelachen en onze Lizzie is toch echt wel snel hebben we gemerkt, net niet gewonnen 🙂  

Grote dank aan Christiane en Uwe Mehlmann, de eigenaren van Goofy (Mr. Magoo) voor het maken van de vele foto’s, die hier terug te vinden zijn. 

En wat vinden jullie hiervan?

De talentvolle schilderes Pippa Thew (GB) heeft een foto van Isis (Kabaret Girl) gebruikt voor één van haar prachtige waterverf schilderijen. Hij is prachtig geworden!!


25 augustus 2013

Zo we zijn weer thuis van een heerlijke week vakantie in Groot-Brittannië. We hadden samen met goede vrienden een cottage gehuurd in de regio Herefordshire, op de grens met Wales. Een prachtig gebied met zoveel bezienswaardigheden, dat we zeker nog eens terug moeten. Troy en Lizzie waren met ons mee, samen met de twee Gordon Setters Nilsson en Nalle van Frits & Yvonne Beekelaar. Op zondag 18 augustus dus naar de championship show in Wales geweest en verder de regio bekeken. We hebben werkelijk waar genoten, veel gelachen en zat foto’s gemaakt. Een selectie van de vele foto’s vindt u hier.  


18 augustus 2013

Vandaag waren wij op de Welsh Kennelclub Championship Show met Troy en Lizzie. Een super mooi en groot showterrein in Wales met prachtige vergezichten, ontzettend goed georganiseerd en heel gezellig. Het was ontzettend leuk om weer zoveel bekenden te zien en spreken, hebben erg genoten en veel gelachen. En dan hebben we ook nog eens een mooi resultaat behaald ook, onze dag en de rest van de vakantie kon niet meer stuk. 

Troy werd in de zwaarste klasse Open Dogs tweede en later behaalde hij het Reserve Dog Challenge Certificate. Hiermee krijgt hij gelijk zijn studbooknummer en is hij wederom voor z’n leven gekwalificeerd voor Crufts.  Ongelofelijk trots zijn op onze kanjer, dat hij in het land waar hij geboren is zo’n mooi resultaat heeft behaald.


Troy met Daphne v.d. Brink voor de foto

Onze Lizzie stond in de Post Graduate waarin zij het super heeft gedaan, maar helaas niet werd geplaatst. Evengoed zijn we trots op ons meisje. 


Lizzie met Daphne v.d. Brink voor de foto


10 augustus 2013

In Noorwegen heeft Islay (Molly Malone) vandaag meegedaan aan de Norwegian Gundog show waar zij een prachtig resultaat behaald heeft. Zij werd 1e in haar klasse en werd Beste Teef. Super goed gedaan Islay & Siv Marit, natuurlijk zijn wij erg blij en trots.


8 juli 2013

Vanuit Spanje kregen we te horen dat Nikita (Nifty Nikita) afgelopen weekend naar Lissabon (Portugal) is geweest om mee te doen aan 2 shows aldaar. Zij heeft het super goed gedaan.. op de eerste dag behaalde zij 1 Uitmuntend in de Jeugdklasse, werd beste jeugdhond van het ras en ook nog eens Beste van het Ras. Hiermee behaalde ze gelijk de titel Lisboa Winner 2013 en een Crufts kwalificatie voor 2014. De dag erna behaalde ze wederom 1 Uitmuntend in de Jeugdklasse en werd weer beste jeugdhond van het ras. Wat een super mooi resultaat voor deze jongedame, van harte gefeliciteerd Alfonso en natuurlijk aan haar handler Yulia.


30 juni 2013

Vanuit Duitsland kregen we door dat Goofy (Mr. Magoo) met zijn baasjes naar de CAC show in Detmold is geweest waar hij een mooie 3 uitmuntend behaalde in de Openklas. Hartstikke goed gedaan Goofy en Christiane!!! Wij zijn trots op jullie, ga zo door.


25 juni 2013

Vandaag viert ons K-nest hun 4e verjaardag alweer. Willow, Troy en wij wensen Lola, Isis, Kathy, Jara, Scott, Luca, Lupa, Jake, Moragh, Milo en Swieber een hele fijne verjaardag toe. We hopen dat jullie allemaal heerlijk verwend worden en nog vele mooie jaren mogen beleven.


23 juni 2013

Vanuit Italië kregen we het mooie nieuws te horen dat Dafne (Magic Morgan) haar laatste CACIB behaald heeft op de Internationale show in Orvieto, waardoor zij zich nu Internationaal Show en Internationaal Schoonheidskampioen mag noemen!!
Super gedaan Alessandra, Michele en natuurlijk Dafne… wij zijn mega trots natuurlijk en ontzettend blij voor jullie.

Vanuit Duitsland kregen we nog meer leuks nieuws te horen.. Finlay (Our Explorer) is begin mei voor het eerst naar de shows in Oldenburg geweest. Op beide dagen heeft hij een mooie 1ste plaats behaald in de puppklasse met een veelbelovend en prachtige keurverslagen en werd hij op beide dagen beste puppy van het ras. Super gedaan Michaela en Finlay!


21 juni 2013 

Nieuwe foto’s binnengekregen van Melo (Jump for Joy), Isis (Kabaret Girl), Gus (MacGyver), Mimyo (Miss Marple), Charlie (Nova Star), Finlay (Our Explorer), Megan (Fay Glenrose).


17 juni 2013

En ja hoor … onlangs binnengekomen met de post, Troy z’n allernieuwste titel “Belgisch Show Kampioen” 


15 juni 2013

Met Troy en Lizzie zijn we vandaag naar de hondenshow van KC Dordrecht geweest, een show waar honden van alle rassen en alle leeftijden tegen elkaar in de ring staan en diverse malen, door diverse keurmeesters gekeurd worden. Een leuke en gezellige dag met gelukkig na een regenbui in de ochtend een stralende dag vol zonneschijn. Onze hondjes deden het super, met mooie kritieken van alle keurmeesters zaten zowel Troy als Lizzie bij de 8 beste honden van de show. Lizzie behaalde uiteindelijk bij de erekeuring een mooie 7e Best in Show en Troy een mooie 3e Best in Show. Natuurlijk weer enorm trots op onze kanjers.9 juni 2013

Vandaag zijn we naar de allereerste Jachtinitiatiedag van Gordon Setter Vereniging Nederland geweest. Deze dag werd gehouden in Sevenum op een prachtig terrein. Het was een super gezellige en leerzame dag, waanzinnig leuk om met je hond te werken en te zien hoe de natuurlijke aanleg van onze jachthonden is en hoe ze genieten van hetgeen waar ze eigenlijk voor bedoeld zijn. Troy vond het schitterend en deed het weer goed, ook Megan (Fay Glenrose) was aanwezig en laat zien dat zij op haar 9 jarige leeftijd nog steeds super kan jagen in het veld.


3 juni 2013

Vanuit Spanje kregen we het mooie nieuws te horen dat Nikita (Nifty Nikita) op de show Monografica Setter Club de España wederom 1 Uitmuntend in de Jeugdklasse heeft behaald. Daarnaast werd zij Beste Jeugdhond van het Ras. Van harte gefeliciteerd Alfonso en super gedaan Yulia!!


2 juni 2013

Heerlijk wezen wandelen met Troy (de dames konden niet mee ivm loopsheid) en goede vrienden op het strand van Kijkduin, klik hier voor de foto’s.


26 mei 2013

Vandaag werd de Kampioenschapsclubmatch van Gordon Setter Vereniging Nederland gehouden te Delft. Wederom een super dag, wat een goede sfeer en sportiviteit onderling en het weer werkte ook weer mee. De hondjes hebben het goed gedaan dus zoals altijd trots en voldaan terug naar huis. Hieronder de resultaten van alle Noble Friends die aanwezig waren vandaag:

Mystic Moon From the Noble Friends “Lizzie” – 3 Uitmuntend Openklasse teven
Indigo Girl From the Noble Friends “Willow” – 2 Uitmuntend Fokkersklasse teven
Multi Ch. Liric Xcaliber “Troy” – Uitmuntend Kampioensklasse reuen

Our Sapphire From the Noble Friends “Charley” – Belovend in de Puppyklasse teven (voor het eerst in de showring)
Nice and Wise From the Noble Friends “Noble” –  3 Uitmuntend in de Jeugdklasse reuen (voor het eerst in de showring)
Finn Gareth From the Noble Friends “Paddy” – 2 Uitmuntend in de Veteranenklasse reuen
Fay Glenrose From the Noble Friends “Megan” – 1 Uitmuntend in de Veteranenklasse teven

Allemaal van harte gefeliciteerd met de mooie resultaten, wij zijn trots op jullie!!

Op dezelfde dag werden in de Spanje ook mooie resultaten behaald door Nikita (Nifty Nikita) en Sun (Our Sunshine) op de show
Exposición Internacional de Primavera de la R.S.C.E. 2013 (Madrid). Sun behaalde een mooie 1 Veelbelovend in de Puppyklasse en werd Beste Pup van het Ras. Nikita behaalde een mooie 1 Uitmuntend in de Jeugdklasse en werd Beste Jeugdhond van het Ras. Hiermee behaalde ze ook haar laatste puntje en is ze vanaf nu Spaans Jeugdkampioen. Super gedaan beiden!!


Nifty Nikita From the Noble Friends “Nikita”


Our Sunshine From the Noble Friends “Sun”


19 mei 2013

Vandaag met onze Troy en Lizzie naar de show in Arnhem geweest. Een super gezellige en succesvolle dag gehad.
Troy behaalde een 1ste plaats in de Kampioensklasse, werd daarnaast ook Beste Reu en Beste van het Ras. Onze Lizzie behaalde een mooie 2e plaats in de Openklasse en werd Reserve Beste Teef. Later op de dag mocht Troy de erering in, waar hij geshowd werd door Daphne v.d. Brink en een mooie 4e plaats in de rasgroep behaalde. Super trots natuurlijk op onze hondjes!


10 mei 2013

Vandaag viert onze oude dame Ginny haar 11e verjaardag alweer, wat gaat de tijd toch snel. We weten nog zo goed toen ze hier met 8 weken binnenkwam. We hopen nog lang van haar te mogen genieten en dat ze nog mooie jaren zonder al te veel kwaaltjes zal hebben. Dikke knuffel lieve meid.


7 mei 2013

Vandaag viert het N-nest hun 1e verjaardag. Wat vliegt zo’n jaar toch voorbij, het lijkt nog maar net geleden dat de pups het huis verlieten met hun nieuwe eigenaren en inmiddels zijn ze alweer een jaar en bijna volwassen. Van harte gefeliciteerd Nyo, Noble, Flynn, Grover, James, Charlie, Hendrix, Marlon, Beau, Terra, Daffney en Nikikta met jullie verjaardag. We hopen dat jullie allemaal heerlijk verwend zijn en wensen jullie nog een schitterende toekomst toe.

Uiteraard hebben we ook wat nieuwe foto’s van de jarige hondjes ontvangen; James (New Edition), Flynn (None So Sweet), Beau (Nanny McPhee), Noble (Nice and Wise) en Nyo (NY Yankee).


26 april 2013

Vanuit Spanje kregen wij van het weekend mooie berichten te horen van zowel Nikita (Nifty Nikita) als Sun (Our Sunshine).
Nikita was op de nationale show Primavera (regio Murcia) waar zij het super mooie resultaat behaalde van Beste Jeugdhond, Beste van het Ras en Beste Jeugdhond van Rasgroep 7. Sun was op de show Concurso Canino Loeches in Madrid waar zij het mooie resultaat behaalde van Beste Puppy van het Ras en Beste Puppy in Rasgroep 7.


Nikita bijna 12 maanden oud

Sun 6 maanden oud

Verder hebben we nog leuke foto’s ontvangen van Isis (Kabaret Girl), Daffney (Neneh Cherry), Grover (Night Hawk), Marlon (Nice Guy).


21 april 2013

Vandaag viert ons H-nest hun 7e verjaardag. Wij feliciteren daarom Breandan, Hunter, Cealine, Evelyne en Roxy van harte en hopen dat jullie allemaal heerlijk verwend worden. Natuurlijk wensen wij jullie allemaal nog vele jaren in goede gezondheid toe.


14 april 2013

De kennel wandeling vandaag was weer een groot succes, ondanks de parkeerproblemen omdat de Duinenmars een week was opgeschoven en dus ook vandaag werd gehouden (waar zo’n 12000 mensen aan deelnamen). Maar toch heeft men, zij het met een beetje vertraging, gehaald en hebben we een heerlijke dag gehad. Het weer was mooi, al kwam de zon wat later op gang. De hondjes hebben zich heerlijk uitgeleefd en wij hebben genoten om iedereen (mens + viervoeters) weer terug te zien. Super gezellig was het en we kijken dan ook weer uit naar de volgende keer. Bedankt allemaal voor het meewandelen!!  Klik hier voor de foto’s


13-04-2013

 

Vandaag viert het F-G Nest hun 9e verjaardag. Van harte gefeliciteerd Megan, Ruby, Gina, Ginger, Goia, Paddy, Flann, Dylan. Jullie zullen vast allemaal heerlijk verwend zijn door jullie baasjes en we hopen dat jullie nog vele jaren mogen genieten. Voor Duke branden we uiteraard een kaarsje, hij heeft het helaas niet mogen halen.. maar viert vast zijn eigen feestje bij de Regenboogbrug. 


8 april 2013

A.s. zondag is er weer een gezellige kennel wandeling gepland, waar als het goed is alle pupeigenaren een mail van hebben ontvangen of een uitnodiging hebben ontvangen via Facebook, heb je deze niet gehad maar wil je wel meewandelen stuur even een mailtje voor a.s. vrijdag. Wandeling zal plaatsvinden op het strand van Kijkduin. 


30 maart 2013

Vandaag is Daffney (Neneh Cherry) naar de championship show van de Scottish Breeds Canine Club geweest, waar ze alweer geplaatst is (tot nu toe iedere show waar ze is geweest). Ze behaalde een prachtige 2e plaatst in de Puppy Class en is hiermee gelijk geplaatst voor Crufts 2014. Afgelopen zaterdag was zij  aanwezig op de Championship Clubshow van de Gordon Setter Association waar ze wederom een plaatsing behaalde, namelijk het VHC (very highly commended). We zijn natuurlijk hartstikke blij voor haar eigenaren Derek en David en mega trots uiteraard.

We hebben ook nieuwe foto’s ontvangen van Isis (Kabaret Girl), Nikita (Nifty Nikita) en Sun (Our Sunshine).


14 maart 2013

Nieuwe foto’s ontvangen van Megan (Fay Glenrose) en Ruby (Faye Ginger) die samen vakantie vierden. Tijdens deze vakantie zijn ze ook nog een heerlijk op het strand wezen wandelen met Paddy (Finn Gareth) en Breandan (Highlander). Ook nieuwe foto’s ontvangen Isis (Kabaret Girl) en Gus (MacGyver).


12 maart 2013

Afgelopen weekend zijn wij met onze honden richting Engeland vertrokken om deel te nemen aan Crufts, de grootste show in Europa. We hebben echt een super gezellig weekend gehad met vrienden, ondanks dat het weer dit jaar niet meewerkte hebben we met z’n allen enorm veel gelachen. We hadden ons eigen cheerleaders team van 18 man. Op de show weer velen kennissen gezien en gesproken en nieuwe mensen ontmoet. Het was ontzettend leuk om ons kleine meisje Neneh Cherry From the Noble Friends “Daffney” weer terug te zien na zoveel maanden. Ze deed het ook nog eens hartstikke goed in haar klasse. Onze Troy stond in de zwaarste klasse van de reuen, waar hij zich van z’n beste kant liet zien. De keurmeester was gecharmeerd van hem en selecteerde hem dan ook uit (zat bij de beste 7 v.d. 19 inschrijvingen), maar plaatste hem uiteindelijk niet. Onze Lizzie stond in de grootste klasse van die dag, met wel 27 inschrijvingen. Ze showde zich ontzettend netjes en liep prachtig, maar helaas werd ze niet geselecteerd. Daffney stond in de Special Junior klasse en was van de 14 dames de jongste, prachtig geshowd door haar eigenaar Derek behaalde ze samen een mooie VHC (very highly commended).  Dus een prachtige dag voor ons en ontzettend trots als altijd op onze honden. 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”29″ exclusions=”391,388,387,386″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”640″ gallery_height=”480″ cycle_effect=”fade” cycle_interval=”5″ show_thumbnail_link=”0″ thumbnail_link_text=”[Miniaturen Tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

25 februari 2013

Wederom mooi nieuws vanuit Spanje, ditmaal van Sun (Our Sunshine) die voor de 2e keer in de showring stond. Zij was op de show in Valladolid en kreeg 1 Veel Belovend in de puppyklasse, werd Beste Pup van het Ras en later die dag in de erering werd ze ook nog eens Beste Pup in Rasgroep 7. Natuurlijk zijn wij enorm trots op deze jongedame en haar eigenaresse Chus Escolana Llerena.
 


 Sun, Beste Pup Rasgroep 7 – Keurmeester Dhr. Theo Leenen (België)
 

Gisteren zijn we heerlijk wezen uitwaaien op het strand van Renesse, de Gordon Setter Vereniging Nederland organiseerde een wandeling. Het was ondanks het slechtere weer weer enorm gezellig en leuk om onze hondjes terug te zien. We zien jullie graag weer op de volgende wandeling, hopelijk met beter weer dan. Foto’s van gisteren, klik hier


22 februari 2013

Vanuit Spanje kregen we het super leuke nieuws binnen dat Nikita (Nifty Nikita) afgelopen weekend een super weekend op de shows van Granada heeft gehad. Ze stond voor de allereerste keer in de jeugdklasse en heeft ontzettend goed haar best gedaan. Ze behaalde op beide dagen 1 uitmuntend, werd daarnaast ook Beste Jeugdhond en Beste van het Ras. Wij zijn natuurlijk heel erg trots op dit mooie meisje en de prachtige resultaten. Felicitaties gaan natuurlijk naar haar eigenaar Alfonso Alarcon en haar handler Yulia Popova.


Nikita op de show in Granada

Ook hebben we nog wat nieuwe foto’s ontvangen van Isis (Kabaret Girl), Islay (Molly Malone), Grover (Night Hawk).


15 februari 2013

Vandaag viert het J-Nest hun 5e verjaardag alweer!! Wij willen Joy, Jukka, Bentley, Storm, Melo, Duke, Boyd en Bo van harte feliciteren met hun verjaardag. Dat jullie maar een heerlijke verwendag hebben met veel knuffels, lekkernijen, nieuw speelgoed en een mooie wandeling. Natuurlijk hopen we dat jullie allemaal nog vele jaren mogen genieten samen met jullie eigenaren.
Voor broertje Brian branden wij vandaag een kaarsje, helaas heeft hij deze leeftijd niet mogen behalen, maar we weten zeker dat hij meekijkt en een eigen feestje viert bij de Regenboogbrug.

Nieuwe foto’s ontvangen van Isis (Kabaret Girl), Noera (Our Treasure), die weer in hun galerie te bewonderen zijn.


13 februari 2013

Deze week ontvingen we het droevige nieuws dat Jocelyn (Blue Cherry) afgelopen zaterdag rustig is ingeslapen in haar eigen geliefde omgeving. Ze heeft een prachtige leeftijd behaald (13,5 jaar) en wordt enorm gemist door haar eigenaren de familie Schippers. We wensen ze dan ook veel sterkte toe met het verlies van hun geliefde maatje.

Vandaag ontvingen we de foto’s van Troy op de Ambiorix show te Genk afgelopen Januari, waar hij 2e Best in Groep werd. Uiteraard moest onze kanjer even glimlachen naar de fotografen, maar het blijft een mooie foto en prachtig resultaat waar wij enorm trots op zijn.


*** copyrights Karl Donvil ***

Van Charley (Our Sapphire) haar baasjes kregen wij het leuke nieuws te horen dat zij geslaagd is voor haar eerste cursus. Gefeliciteerd Ria & Charley!!

 

Verder hebben wij nieuwe foto’s ontvangen van Beau (Nanny McPhee), Nyo (NY Yankee), Marlon (Nice Guy), Hendrix (Naughty Nick), Grover (Night Hawk), Charley (Our Sapphire), Finlay (Our Explorer).


6 februari 2013

Vandaag viert ons meisje Lizzie haar 2e verjaardag. Natuurlijk heeft ze weer extra lekkers gehad en zoals iedere dag heerlijk geknuffeld. We wensen natuurlijk ook al haar zusjes en broertjes een hele fijne dag toe met veel lekkers, mooie wandelingen en heel veel liefde. Van harte Dafne, Islay, Bonnie, Mimyo, Goofy, Gus, Virgil en Marvin. Geniet van deze mooie dag.

Nieuwe foto’s ontvangen van Islay (Molly Malone), Bonnie (Maggie Magee), Mimyo (Miss Marple), Goofy (Mr. Magoo), Jake (Keen Xplorer), Quinty (Our Lullaby).


5 februari 2013

Afgelopen weekend heeft Sun (Our Sunshine) haar eerste stappen gezet in een showring. Zij was met haar eigenaresse aanwezig op de show in Zaragoza (Spanje) en heeft enorm haar best gedaan. Ze behaalde een mooi 1 Veel Belovend, werd Best Puppy in Breed, daarna door naar de erering waar zij ook nog eens Best Puppy in Group werd en uiteindelijk kwam ze terecht bij de beste 6 van de hele show. En dan ook nog een super mooi compliment van de keurmeester Mrs. Muriel Hathaway (GB) “abeautiful example of the breed”.. super trots zijn wij uiteraard op Sun en haar eigenaresse Chus Escolana Llerana.


2 februari 2013
 

Vandaag viert onze Willow haar 6e verjaardag alweer! Wij wensen al haar broers en zusjes natuurlijk ook een heerlijke verwendag toe en nog vele jaartjes in goede gezondheid. Dat jullie allemaal maar een schitterende dag hebben vandaag.

We hebben ook nieuwe foto’s ontvangen van Flynn (None So Sweet), Grover (Night Hawk) en Dieke (Our Contessa). 


23 januari 2013

Zo eindelijk ook wat foto’s kunnen maken van onze eigen honden, die zich heerlijk vermaken in die dikke pakken sneeuw.
Klik hier voor de foto’s  

Ook Isis (Kabaret Girl) heeft zich heerlijk vermaakt in Slowakije in de sneeuw, weer prachtige foto’s van haar ontvangen.


17 januari 2013

Met het mooie winterweer in Nederland en andere delen van Europa, komen er natuurlijk prachtige foto’s van onze nakomelingen binnen. Wat vinden die Setters het toch heerlijk om door die sneeuw te vliegen, schuiven, rollen enzovoort. Een genot om te zien. Foto’s ontvangen van Megan (Fay Glenrose), Jake (Keen Xplorer), Islay (Molly Malone), Nyo (NY Yankee), Grover (Night Hawk), Daffney (Neneh Cherry), Noera (Our Treasure), Charley (Our Sapphire). 


13 januari 2013

Vandaag zijn we met Troy en Lizzie naar de show in Genk (België) geweest. Het was een gezellige dag met mooie resultaten. Lizzie kreeg 1 Uitmuntend in de tussenklasse, CAC, Beste Teef en de titel Ambiorix Winster’13. Troy kreeg 1 Uitmuntend in de Kampioensklasse, CAC, Beste Reu en de titel Ambiorix Winner’13. Ook werd hij Beste v/h Ras en later op de dag werd hij ook nog eens tot 2e van Rasgroep 7 benoemd. Super trots zijn wij weer op onze kanjers.


5 januari 2013

Op 30 december  zijn we nog even heerlijk wezen uitwaaien in Hoek van Holland. Het was heerlijk en wij hebben, net als de honden, genoten. De foto’s kunt u hier zien. 


1 januari 2013

Vannacht zijn er bij Neverending Grace kennel (Tsjechië) puppies geboren van onze Troy, 2 teefjes en 8 reutjes. Er zijn nog enkele pups beschikbaar. Voor meer info en foto’s kijkt u op de site http://www.neverending.websnadno.cz/ENGLISH.html.

 


Wij wensen iedereen een gezond, gelukkig en fijn 2013 toe!!

26 december 2012

Nieuwe foto’s ontvangen van Jukka (Jennifer Mae) en Dieke (Our Contessa).


25 december 2012 

Zoals ieder jaar hebben wij ook voor onze hondjes wat lekkers als kerstmaal. Ditmaal geen kalkoen, want die waren te groot voor onze oven. Dus dit jaar heerlijk gegrilde kip en ook dat gaat er natuurlijk goed in bij ze 🙂 20 december 2012

Nieuwe foto’s ontvangen van Isis (Kabaret Girl), Scott (King Lear), Jake (Keen Xplorer), Islay (Molly Malone), Goofy (Mr. Magoo),Charlie (Nova Star), Nyo (NY Yankee), Grover (Night Hawk), Noera (Our Treasure), Quinty (Our Lullaby).


19 december 2012

Zo even een update … alle pups zijn inmiddels in hun nieuwe huis en het gaat hartstikke goed. Iedereen geniet volop. Natuurlijk hebben we ook al wat foto’s binnen gekregen, waarvoor onze dank. Heerlijk om ze te zien. Foto’s toegevoegd van Finlay (Our Explorer), Charley (Our Sapphire), Sun (Our Sunshine) en Patoux (Our Princess).


17 december 2012 

Gisteren is ons laatste meisje Sun (Our Sunshine) dan vertrokken met haar nieuwe eigenaren, die met smart op haar zaten te wachten op Schiphol. Daar mocht zij met het vliegtuig naar Madrid om naar haar nieuwe huis te gaan. Wij wensen haar nieuwe familie heel veel geluk en plezier met hun meisje.

 


9 december 2012

Afgelopen weekend zijn nog 3 van onze pups vertrokken met hun nieuwe eigenaren. Wij wensen ze allemaal heel veel geluk en plezier met hun nieuwe aanwinsten.


Ina Weggemans & Leo Kuilder met Our Contessa “”Dieke”


Monique Hooij & Walter + Sabine Meskers met Our Lullaby “Quinty”


Fam. van Boxtel met Our Treasure “Noera”


6 december 2012

Gisteren is Charley (Our Sapphire) vertrokken met haar nieuwe eigenaren Ria & Gerry richting Duitsland. Wij wensen ook hun heel veel geluk en plezier met deze lieve dame.

 
Ria en Gerry van Tol met Our Sapphire “Charley”


4 december 2012

Vandaag zijn de eerste twee pups vertrokken met hun nieuwe eigenaren. Ze gaan beiden een heerlijk leven tegemoet en we wensen de eigenaren dan ook heel veel plezier en geluk toe met hun nieuwe aanwinst. 

Michaela Wessels met Our Explorer “Finlay”


Jorinde van der Veer met Our Princess “Patoux”


28 november 2012 

We hebben gisteravond nog wat nieuwe portretjes gemaakt van onze pups, die inmiddels 7 weken oud zijn. Ze zijn vorige week gechipt, hebben hun 1e enting gehad en daarna mee naar buiten geweest. En ze vinden het allemaal prima. Nog even en dan gaan ze ons verlaten en de grote wereld ontdekken. 

Ook nieuwe foto’s ontvangen van Charlie (Nova Star) en Islay (Molly Malone).


27 november 2012 

 Joanne 7 Jaar

Vandaag viert onze Joanne haar 7e verjaardag. We wensen haar en haar broers en zusjes natuurlijk een hele fijne dag met veel verwennerijen toe. En hopen dat ze nog jaren mogen genieten van het leven.


25 november 2012

Een aantal weken geleden heeft Troy een leuke dame op bezoek gehad uit Tjechië en gisteren kregen we het mooie nieuws te horen dat zij begin 2013 puppies gaan krijgen. Voor meer info over dit aankomende nestje in kennel Neverending Grace, klikt u hier.

Ook hebben wij nieuwe foto’s ontvangen van James (New Edition), de watterrat, welke in z’n galerie zijn geplaatst. 


18 november 2012 

Weer prachtig nieuws ontvangen vanuit het buitenland, ditmaal van Fleur (Iceflower). Zij is dit weekend aanwezig geweest op de shows in Zagreb, waarbij zij gisteren het super mooie resultaat behaalde van CAC, CACIB, Beste van het Ras en 3e Best in Groep 7 en een Crufts kwalificatie. En vandaag wederom een hele mooie dag met het resultaat CAC, CACIB en Best Opposite Sex en de titel Zagreb Winner. Super goed gedaan Fleur en Vlatka!! Wij zijn hartstikke trots op jullie.

Met onze puppies gaat het allemaal goed, alweer bijna 6 weken oud. Vandaag heerlijk buiten in de tuin gespeeld en ook weer even wat nieuwe portretjes gemaakt, klik hier


14 november 2012 

Vandaag viert onze kanjer Troy z’n 5e verjaardag, we zullen hem weer extra verwennen en hopen dat hij nog vele jaren mag genieten van zijn leven. Van harte gefeliciteerd aan hem en zijn broers en zussen.

Vanuit Spanje ontvingen we het prachtige nieuws van Nikita (Nifty Nikita), zij had afgelopen weekend haar show debut in Murcia. En net als haar zusje in Engeland heeft ze het super gedaan. Zowel op zaterdag als op zondag heeft zij niet alleen 1 Veelbelovend in de puppyklasse behaald, maar ook op Beste Pup van het ras en Beste Pup in Rasgroep 7. Natuurlijk zijn wij enorm trots op Nikita en haar eigenaar Alfonso. Fantastisch gedaan! 


10 november 2012 

Zo weer even een update van onze heerlijke pups, die uiteraard al regelmatig bezoek krijgen. Ze zitten inmiddels al aan hun brokjes en vinden het heerlijk. Denk dat er weinig is dat ze niet lekker vinden. Ze kunnen al echt met elkaar stoeien en al hun speelgoed.
Ook de woonkamer ontdekken is een heel avontuur, maar o zo leuk en natuurlijk knuffelen. Er staan weer wat nieuwe foto’s, klik hier.

Ook hebben we schitterend nieuws van Daffney (Neneh Cherry) vanuit Groot-Brittannië ontvangen, want vandaag heeft zij haar allereerste show gelopen in Schotland. Haar eerste ervaring in een showring en wat een succes, ze werd 1e in een goed bezette puppyklas en hiermee gekwalificeerd voor Crufts 2013. Dan zien wij haar weer terug in Maart 🙂 Super gedaan Derek, wij zijn ontzettend trots. 

Ook hebben we nieuwe foto’s ontvangen van Megan (Fay Glenrose), die aan haar galerie zijn toegevoegd.


28 oktober 2012

Onze puppies hebben dit weekend hun eerste bezoekers gehad, ontzettend leuk om iedereen z’n enthousiasme  te zien. De pups vonden het allemaal wel goed en mams ook.. heerlijk bij iedereen op schoot en knuffelen maar. Natuurlijk ook wat nieuwe foto’s gemaakt van ze.

Ook hebben we nieuwe foto’s ontvangen van Megan (Fay Glenrose), Isis (Kabaret Girl), Grover (Night Hawk) en Flynn (None So Sweet).

 
Afgelopen donderdag vierde onze grote vriend Conner alweer z’n 9e verjaardag. We hopen dat hij nog vele jaren in goede gezondheid mag genieten van zijn heerlijke leven. Van harte grote vriend! 


25 oktober 2012 

Ook hebben we nieuwe foto’s van Megan (Fay Glenrose), Goofy (Mr. Magoo) en Islay (Molly Malone) ontvangen en in hun galerie geplaatst. 


21 oktober 2012

Vanuit Duitsland kregen wij deze week het mooie nieuws te horen dat Joy (Joy of my Life) afgelopen weekend de Verbands-Gebrauchs-Prüfung (VGP) met succes heeft afgelegd, zij werd met 309 punten de winnares van de proef. Van harte gefeliciteerd Margitta met het behalen van de jachtproef. We zijn enorm trots op jullie. 

Met onze pups gaat het super goed, ze groeien heerlijk door. Mams heeft dan ook voldoende melk voor het spul. De oogjes zijn open en ze lopen (op hun manier) al door de kist heen en beginnen nu een beetje met elkaar te ravotten. Zo heerlijk om te zien. 


13 oktober 2012

Vanuit Noorwegen kregen we het mooie nieuws te horen dat Islay  (Molly Malone) vandaag naar de show in Hamar is geweest, waar zij niet alleen haar klasse heeft gewonnen maar ook Beste Teef is geworden. Hartstikke mooi gedaan Siv Marit we zijn trots op jullie en natuurlijk ontzettend blij voor je. 


10 oktober 2012 

Gisteren is onze Willow bevallen van haar puppies, 7 stuks in totaal waarvan 6 teefjes en 1 reutje. Het zijn nogal zwaargewichten, want de kleinste dame woog 472 gram bij geboorte (ook de enige onder de 500 gram) en de overige dames ruim boven de 500 gram (zwaarste dame 586 gram). De enige man in het nest woog wel 606 gram bij geboorte. Het gaat verder goed met moeders en haar kinders, genieten van de rust en de knuffels. Voor foto’s en video’s klik hier 


7 oktober 2012 

Nieuwe foto’s ontvangen van Buddy (I Have A Dream), Isis (Kabaret Girl), Daffney (Neneh Cherry) en Nikita (Nifty Nikita). 


1 oktober 2012

Onze zwangere dame Willow en haar groeiende buikje. Nog een paar dagen en dan is het zover. We kunnen niet wachten.

 

 

 

 

 

Ook hebben we nieuwe foto´s ontvangen van James (New Edition), die in zijn galerie zijn geplaatst.


26 september 2012

We hebben weer nieuwe foto’s ontvangen van Flann (Flann Gaire), Scott (King Lear), Islay (Molly Malone), Charlie (Nova Star), Grover (Night Hawk), Noble (Nice and Wise), Flynn (None So Sweet), Daffney (Neneh Cherry) en Beau (Nanny McPhee).


25 september 2012 

Even een kleine update over onze zwangere dame Willow. Het gaat hartstikke goed met haar, wil de hele dag door eten, knuffelen en slapen. Haar buik is al aardig gegroeid en we zijn dan ook zeer benieuwd hoeveel het er uiteindelijk gaan worden. 


23 september 2012

Vandaag zijn we met onze hondjes lekker wezen wandelen met de GSVN herfstwandeling, op het strand Langevelderslag te Noordwijk. Het weer werkte gelukkig mee met een zonnetje in het begin van de wandeling tot wat bewolking, maar heerlijk droog gebleven. We hebben allemaal weer genoten en de honden helemaal. Ook onze zwangere dame Willow is mee geweest, lekker uitgewaaid maar mooi op haar eigen tempo. Het was ook hartstikke leuk om weer wat Noble Friends hondjes terug te zien, ook 3 pups van ons laatste nestje hebben een stukje meegewandeld. Wat een lol hadden zij met elkaar, zo schitterend om te zien.  Voor de foto’s klik hier  


9 september 2012

Vandaag zijn we met Troy naar de show in Alkmaar geweest en met een zeer mooi resultaat weer thuisgekomen.
Hij kreeg 1 Uitmuntend in de kampioensklasse, werd daarna Beste Reu, Beste van het Ras en in de erering werd hij uiteindelijk uitgeselecteerd tot 4e Best in Groep. Ontzettend trots zijn wij natuurlijk op onze kanjer.


7 september 2012

Vandaag zijn we met Willow naar de dierenarts geweest voor een echo en jawel hoor mevrouw gaat pups krijgen. Heel spannend weer allemaal, we kijken er naar uit. De pups zullen rond 10 oktober verwacht worden.   


3 september 2012 

Gisteren zijn we naar de familiedag geweest van Gordon Setter Vereniging Nederland, gehouden op het Erkemederstrand te Zeewolde. Wat een heerlijke dag hebben we gehad, lekker weertje, leuke mensen, gezellige sfeer dus wat wil je nog meer. Het was erg leuk om weer wat Noble Friends hondjes terug te zien. Voor de foto’s klik hier.

Ook hebben we weer prachtig nieuws ontvangen vanuit Italië waar Dafne (Magic Morgan) aanwezig was op de internationale show te Palermo. Daar heeft zij het mooie resultaat behaald van 1 uitmuntend, Cac, Cacib en Beste van het Ras, hiermee heeft ze de laatste punt behaald voor wederom een nieuwe titel. Zij is nu namelijk ook Italiaans Kampioen geworden.  Wij zijn natuurlijk enorm trots op deze jongedame en ontzettend blij voor haar eigenaren en team. Goed gedaan jongens!!


29 augustus 2012 

Inmiddels al een update ontvangen van Daffney, de reis heeft ze perfect doorstaan. Ook in haar nieuwe huis heeft ze al gelijk vrienden gemaakt met de andere dieren in huis en is ze direct opgenomen in de roedel. Ze speelt met haar nieuwe vriendjes, eet en slaapt goed en knuffelt erg graag.


28 augustus 2012 

Vandaag was dan de dag… onze laatste pup is vertrokken naar haar nieuwe eigenaren. Na 8 weken langer bij ons te zijn gebleven, was ze al echt één van onze honden. Geheel opgenomen in de roedel, het beste maatje van onze Lizzie en gewoon zo’n ontzettend lief en mooi meisje. Dat er toch best wat traantjes zijn gevallen toen we haar aan haar nieuwe eigenaren overhandigde in Calais. Daarvandaan is zij door de Eurotunnel gegaan richting haar nieuwe huis in de buurt van Newcastle (Engeland). We wensen Derek en David heel veel plezier en alle geluk met onze kleine meid Daffney (Neneh Cherry), we weten zeker dat zij een heerlijk leven tegemoet gaat.


27 augustus 2012 

 


C-D Nest jarig vandaag

Vandaag viert ons C-D nest hun 12e verjaardag. Wij wensen Kyle, Tess en Bo een hele fijne dag toe en hopen dat ze heerlijk verwend zijn door hun baasjes. De overige broers en zusjes zullen vast samen een feestje gevierd hebben bij de Regenboog Brug. 


20 augustus 2012

Afgelopen vrijdag zijn we heerlijk in de ochtend richting het strand gegaan met de kleine meid Daffney (Neneh Cherry), Troy en Lizzie. Nieuwe ervaring voor Daffney en gelijk een iets langere autorit, beide goed voor de socialisering. Het was nog lekker bewolkt en dus niet zo enorm heet. We waren er al lekker vroeg, dus ook nog niet zo druk en dus extra genieten.  Heerlijk gewandeld, gespeeld en daarna uitgerust bij een restaurant samen met goede vrienden en hun setters. Het was zalig, klik hier voor de foto’s  

Ook hebben we nog wat foto’s ontvangen van Flynn (None So Sweet) en hebben we de galerie van Daffney even bijgewerkt.


14 augustus 2012

Het was vandaag zover! Onze teddybeer Noble is met zijn nieuwe eigenaren vertrokken. Inmiddels ook al bericht gehad en hij heeft de reis naar huis prima doorstaan. We wensen Noble en zijn eigenaren Ada & Hugo heel veel plezier en vele mooie jaren toe samen.
 


13 augustus 2012

Vandaag is de laatste dag dat Daffney en Noble bij elkaar zijn, want morgen gaat Noble dan met zijn eigenaren mee naar huis. Voor ons dus nog even genieten van broer en zus saampjes, Daffney mag nog even wat langer blijven voordat zij ook naar haar nieuwe huisje toe mag. Klik hier voor alle foto’s 

Gisteren is Isis (Kabaret Girl) bij ons op bezoek geweest, geweldig om deze jongedame weer terug te zien. Ze is uitgegroeid tot een prachtige dame en heeft veel van haar vader Troy weg. Klik hier voor meer foto’s

 

 

Ook kregen we vanuit Noorwegen het mooie nieuws te horen dat Islay (Molly Malone) op de grootste show van Scandinavië zaterdag Beste Teef en Best Opposite Sex is geworden. Natuurlijk zijn wij enorm trots op haar en eigenaresse Siv Marit Lien. 

En we hebben nieuwe foto’s ontvangen van Gus (MacGyver), Jake (Keen Xplorer) en James (New Edition) die weer zijn toegevoegd aan hun galerie.


5 augustus 2012

We hebben weer wat nieuwe foto’s ontvangen van Marlon (Nice Guy), Hendrix (Naughty Nick), James (New Edition), Nyo (NY Yankee) en Grover (Night Hawk).

Vandaag ook even nieuwe foto’s gemaakt van Daffney (Neneh Cherry) en Noble (Nice and Wise) buiten op het veld. Wat een plezier hebben ze weer gehad, lekker ravotten met elkaar en met een bal. Klik hier voor alle foto’s. 


3 augustus 2012

Vandaag is onze grote knuffelbeer Flynn (None So Sweet) vertrokken met z’n nieuwe eigenaren. We wensen natuurlijk Arie & Monique en de jongens heel veel plezier en geluk met deze stoere vent. Het is zo’n schatje, doet zijn naam echt eer aan. We zullen hem gaan missen hoor.

   
Flynn vertrok hier in stijl met de cabrio .. natuurlijk moesten we daar even een foto van nemen 🙂
Wees gerust … het raam ging tijdens het rijden weer omhoog en hij zat vast :-))


1 augustus 2012

Afgelopen zaterdag kregen wij het droevige nieuws te horen dat Heleen haar lieve schat Tessa (Bo Contessa) heeft moeten laten inslapen. Tessa is bijna 13 jaar geworden en heeft een prachtig leven gehad bij Heleen, we weten hoe erg zij haar zal missen. We wensen haar dan ook heel veel sterkte met het grote verlies van haar mooie meid.  

Rust zacht lieve Tessa 


27 juli 2012

Vandaag is onze Marlon (Nice Guy) vertrokken per KLM vanaf Amsterdam naar Rome waar zijn nieuwe eigenaar Alessandro Serasini hem heeft opgehaald. Zo fijn om te horen dat hij veilig geland is en vol liefde is opgevangen. Hij is nu onderweg naar zijn nieuwe huis waar de rest van de familie met smart op hem wacht. Wij wensen Marlon en zijn nieuwe baasjes heel veel geluk en vele mooie jaren toe.
 

Ook hebben we nieuwe foto’s ontvangen van Charlie (Nova Star) en deze aan zijn galerie toegevoegd. 


23 juli 2012

Zo weer even een update. Onze pups zijn inmiddels allemaal besproken. Al blijven er nog een paar wat langer in verband met vakantie van hun nieuwe eigenaren en vanwege invoereisen van bepaalde landen. Dus we kunnen nog even heerlijk van ze genieten.

En natuurlijk hebben we van enkele pups al wat foto’s ontvangen in hun nieuwe omgeving, zoals Nikita (Nifty Nikita), Nyo (NY Yankee), Grover (Night Hawk), Beau (Nanny McPhee) en James (New Edition). 

Zelf hebben we nog wat nieuwe foto’s gemaakt van Flynn (None So Sweet), Marlon (Nice Guy), Noble (Nice and Wise) en Daffney (Neneh Cherry), die aan hun galerie zijn toegevoegd.


17 juli 2012 

Vandaag is onze Nikita (Nifty Nikita) vertrokken per KLM vanaf Amsterdam naar Madrid waar haar nieuwe eigenaar Alfonso Alarcon en familie haar heeft opgehaald. Weer een hele opluchting voor ons om te weten dat ze veilig geland is en nu vol liefde is opgevangen. We wensen Nikita en haar nieuwe familie heel veel geluk en vele mooie jaren toe. 

 


8 juli 2012

De afgelopen dagen zijn er alweer 3 puppies vertrokken met hun nieuwe eigenaren. Natuurlijk wensen wij ze heel veel plezier en geluk met hun nieuwe aanwinst.

Fam. Hom/Kuiper met Nanny McPhee From the Noble Friends ”Beau”

 
Fam. Martakoesoemah met Nina Simone From the Noble Friends ”Terra”

 
Fam. Vosselman/Westerink met Night Hawk From the Noble Friends ”Grover”

Van Charlie en James hebben we inmiddels al een foto ontvangen, deze wordt zo spoedig mogelijk in hun eigen galerie geplaatst. Het is in ieder geval erg fijn om te horen dat het met de pups tot nu toe goed gaat (de autoritten zijn goed verlopen, grotendeels al zindelijk enz.) op de wat korte nachtjes van sommige in het begin. 

Vanuit Duitsland kregen we het super nieuws te horen van Goofy (Mr. Magoo), want daar is na lang wachten de officiële heupuitslag binnengekomen… HD-A1. Mooier kan niet, dus wij zijn heel blij en vooral voor Uwe en Christiane! 

En vanuit Slowakije hebben we weer prachtige foto’s van Isis (Kabaret Girl), de waterrat, ontvangen.


2 juli 2012

Zo en toen werd het stiller!  Vier van onze schatjes zijn inmiddels vertrokken met hun nieuwe eigenaren.
We wensen ze allemaal een heerlijk leven in hun nieuwe huisje en alle nieuwe baasjes ontzettend veel plezier en geluk met jullie nieuwe kanjer. 


Fam. Hilbrant met Nova Star From the Noble Friends ”Charly”

 
Fam. Purkiss met Naughty Nick From the Noble Friends ”Hendrix”

 
Fam. Mooiman met New Edition From the Noble Friends ”James”

 
Fam. Meijboom met NY Yankee From the Noble Friends “Nyo”

Vanuit Slovenië kregen we ook nieuws te horen van Dafne (Magic Morgan), die daar meedeed aan de show in Lendava. Wederom een geweldig succes voor deze mooie meid, 1 Uitmuntend, Cac, Cacib en Beste van het Ras en hiermee ook Sloveens Jeugdkampioen. Ongelofelijk trots zijn wij weer en heel erg blij voor haar eigenaren. 


30 juni 2012

Dit is alweer het laatste weekend dat onze pups nog met z’n allen bij elkaar zijn. Daarna vertrekken er een aantal met hun nieuwe eigenaren naar hun nieuwe huis, waar ze een heerlijk leven tegemoet gaan. Nu nog even tijd om van ze te genieten. Gisteravond alle twaalf even gewassen al lijkt het alsof het eigenlijk voor niks is als je ze later weer ziet rollen en spelen. Maar ach .. het hoort er allemaal bij.  Ook nog even gefilmd terwijl het spul buiten de tuin onveilig maakt, wat een lol hebben zij toch. Buiten aan de riempjes gaat steeds beter, al vinden sommige het nog wel een beetje eng en vinden het in je armen veel veiliger.   

We hebben ook nog nieuwe foto’s ontvangen van Moragh (Keltic Dwyn), die weer zijn toegevoegd aan zijn galerie.


25 juni 2012 

K-Nest 3 Jaar! 

Vandaag vieren Isis, Jara, Kathy, Lola, Jake, Luca, Lupa, Milo, Moragh, Scott en Zwieber hun 3e verjaardag. Allemaal van harte gefeliciteerd, we hopen dat jullie allemaal heerlijk verwend worden door jullie baasjes en een mooie dag beleven. Natuurlijk wensen wij jullie nog heel veel gelukkige en gezonde jaartjes toe! 

Afgelopen dagen is Dafne (Magic Morgan) naar Athene (Griekenland) geweest en heeft meegedaan aan een drietal avondshows. Overdag lekker genieten en ’s avonds als het koeler is geshowd en niet zonder succes. Zij is 3 x Beste v/h Ras geworden en 1 x ook nog eens 4e Best in Group. Hiermee heeft ze ook nog eens 2 titels erbij gewonnen, Mediterraans Winner en Grieks Kampioen. Ongelofelijk wat deze jongedame al bereikt heeft met haar 16 maanden oud. Wij zijn hier natuurlijk ontzettend trots op, maar vooral erg blij voor haar eigenaren.


24 juni 2012

En dan zijn de pups alweer 7 weken oud .. wat gaat het toch snel allemaal. Vanaf volgende week gaan de eerste alweer met hun nieuwe eigenaren mee. Tijd om de rest van de wereld te gaan ontdekken, maar tot die tijd genieten wij nog even van ze. Ze zijn inmiddels mee aan een riempje mee naar buiten geweest, per twee dan wel want met twaalf tegelijk gaat niet zo gemakkelijk en ze moeten toch even wennen aan de nieuwe omgeving, geluiden en geuren. De een vond het spannend en de ander vond het allemaal ontzettend leuk. Wat een bekijks dan ook van de buurt, iedereen vind ze schitterend en zo lief. Klik hier voor alle foto’s 

Ook hebben we van de week nog een filmpje gemaakt tijdens het spelen, klik hier om deze te bekijken.


18 juni 2012

Zo vandaag is de dierenarts langs geweest om de pupjes hun 1e enting te geven, daarnaast zijn ze natuurlijk allemaal onderzocht en gezond verklaard. Als je dan ook nog eens mooie complimenten van de dierenarts krijgt, ben je nog eens extra blij. Altijd fijn om te horen dat je het in de ogen van een ander goed doet.   

En dan weer wat buitenlands nieuws:

Islay (Molly Malone) is in Noorwegen naar een jonge honden show geweest, georganiseerd door de Noorse Gordon Setter Club, waar zij 1e in de klasse 9-24 maanden is geworden en ook nog eens Beste van het Ras. Super resultaat weer meiden, wij zijn trots op jullie.

Dafne (Magic Morgan) is in Italië ook naar de show geweest, waar zij op zaterdag in Terni als op zondag in Orvieto beste teef is geworden. Ze blijft ons verbazen deze mooie jongedame! Van harte gefeliciteerd Alessandra & Michele en het hele team.  

Nieuwe foto’s van Isis (Kabaret Girl) ontvangen vanuit Slowakije, deze zijn aan haar galerie toegevoegd.


10 juni 2012

Vandaag hebben de puppies weer even van het zonnetje in de tuin genoten en van de gezellige visite. Wat vinden ze het toch heerlijk om te knuffelen en om aandacht te krijgen. 

Vanuit Italië kregen we weer mooie resultaten door van Dafne (Magic Morgan), zij heeft dit weekend met haar baasjes wat shows in eigen land gedaan. Vrijdag was zij op de show in Ostuni waar ze Beste Teef en Beste van het Ras werd, zaterdag was zij op de show in Foggia waar ze wederom Beste Teef en Beste van het Ras werd en vandaag was ze op de show in Lecce waar ze Beste Teef werd.


6 juni 2012

Ondanks het wisselvallige weer hebben onze pups toch even van het zonnetje in de tuin kunnen genieten, waarvan uiteraard foto’s gemaakt zijn, klik hier


5 juni 2012 

We hebben weer leuke berichten ontvangen van diverse Noble Friends kanjers uit binnen- en buitenland. 

Van Fleur (Iceflower) kregen we het mooie bericht te horen dat zij afgelopen weekend aan 2 shows heeft meegedaan. Beide dagen werd zij Beste Teef en Beste van het Ras, daarnaast werd zij in de groepskeuring op de 1e dag Reserve Best in Groep en de 2e dag werd zij 3e Best in Groep. Fantastisch weer Vlatka!! We zijn trots op jullie.

Van Islay (Molly Malone) kregen we het mooie nieuws door dat zij afgelopen weekend op de show wederom 1 uitmuntend heeft behaald in haar klasse. De keurmeester vond haar erg mooi, maar nog te jong om mee te dingen voor beste teef. Wel gaf ze aan dat Islay een veelbelovende toekomst voor zich had. Nou dat is natuurlijk altijd erg mooi om te horen. Goed gedaan weer meiden!!

Goofy (Mr. Magoo) was afgelopen zondag op de jachthondenshow te Bennekom. Een buitenshow, wat dit jaar niet echt gelukkig was met het enorm slechte weer. Hij heeft een mooi keurverslag gekregen van de keurmeester,  maar had geen zin om z’n mooie gangwerk te laten zien en kreeg daarom een 3 Zeer Goed. Maar we zijn evengoed trots op jullie!!!
 

Ook hebben we weer wat leuke foto’s ontvangen van Sturrum (Last Miracle), die aan zijn galerie zijn toegevoegd.


3 juni 2012

Gisteren is Dafne (Magic Morgan) naar de internationale show in Viterbo (Italië) geweest en wederom met succes. Zij behaalde daar een mooie 1 Uitmuntend, Cac Cacib en BOS. Super gedaan weer van deze jongedame en het team!

Verder hebben wij weer mooie foto’s ontvangen van Bonnie (Maggie Magee) en Goia (Freeborn Goa), die in hun album te bewonderen zijn.


2 juni 2012

En dan zijn de pups alweer bijna 4 weken, wat vliegt de tijd voorbij. Het gaat super met ze, groeien goed en worden steeds mooier en leuker. De afgelopen dagen ook weer lekker veel bezoek gehad, veel in handen geweest en van alles ontdekt.  


28 mei 2012

Het pinksterweekend is weer achter de rug, wat een heerlijke dagen. Lekker veel bezoek geweest voor onze puppies, wat leuk! En wat is iedereen enthousiast, daar zijn wij erg blij om natuurlijk. Natuurlijk weer wat nieuwe foto’s gemaakt, klik hier

Gisteren is Lizzie nog naar de show in Arnhem geweest, waar zij een mooie 1 Uitmuntend heeft behaald in de tussenklas en Reserve Beste Teef werd.  Super trots zijn wij weer op ons meisje.  

Maar dat is niet het enige goede nieuws, want vanuit het buitenland kwam het volgende nieuws binnen: 

Dafne (Magic Morgan) die in Komarom was voor een 3 daagse show, heeft op alle drie de dagen een mooie prestatie neergezet. Op alle dagen heeft zij 1 Uitmuntend behaald in de tussenklas en werd zij beste teef. Hiermee is ze direct Hongaars Kampioen geworden en dat met 15 maanden oud. Ongelofelijk trots zijn wij natuurlijk op dit mooie meisje, haar handlers en eigenaren.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”25″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”600″ gallery_height=”400″ cycle_effect=”fade” cycle_interval=”6″ show_thumbnail_link=”0″ thumbnail_link_text=”[Miniaturen Tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]


Isis (Kabaret Girl) heeft voor het eerst in 3 jaar de showring betreden. Zij deed mee aan de Clubshow van de Slovaakse Setter & Pointer Club en behaalde in de openklas een 1 Uitmuntend. Daarna mocht ze door voor Beste Teef, wat ze won en uiteindelijk werd ze ook nog eens Beste van het Ras. Wat een geweldige prestatie!! Super gedaan Renate en Isis.. wij zijn enorm trots op jullie.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”26″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”600″ gallery_height=”400″ cycle_effect=”fade” cycle_interval=”6″ show_thumbnail_link=”0″ thumbnail_link_text=”[Miniaturen Tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Bedankt aan alle keurmeesters voor de mooie resultaten van onze Noble Friendjes


26 mei 2012

Zo de pups zijn alweer bijna 3 weken oud. Ze zijn inmiddels verhuisd van hun puppykamer naar de grote kamer met speelren. Alles is weer geïnstalleerd voor ze om van alles te kunnen ontdekken en leren. Dit weekend wordt lekker druk voor ze met veel puppiebezoek. Er is gelijk weer een nieuw filmpje toegevoegd, klik hier  en we nog even een kleine fotoshoot in het zonnetje gehouden met de kleintjes. Zo komen ze gelijk even in een nieuwe omgeving met nieuwe geuren en kleuren, klik hier

Ook kregen we zojuist mooi nieuws vanuit Hongarije waar Dafne (Magic Morgan) heeft meegedaan aan de internationale show in Komarom. Voor het eerst in de tussenklasse heeft ze weer een super resultaat neergezet, 1 Uitmuntend, Cac Cacib (Beste Teef) en Best Opposite Sex (BOS). Super gedaan weer Fabrizio & Francesca!! Van harte gefeliciteerd aan Alessandra & Michele.. wij zijn natuurlijk ontzettend trots op jullie allemaal en vooral op Dafne.


20 mei 2012

Op de World Dog Show in Salzburg afgelopen vrijdag heeft Dafne (Magic Morgan) haar uiterste best gedaan. Zij stond in een zware jeugdklasse met 11 andere mooie teefjes, waaruit de keurmeester Damir Skok een keuze uit moest maken. Hij heeft eerst een selectie van de 6 mooiste teefjes gemaakt (volgens hem uiteraard), hierbij zat ook onze Dafne. Uiteindelijk is zij niet bij de eerste 4 gekozen, maar alleen dit is al een hele mooie prestatie waar wij enorm trots op zijn.

 


19 mei 2012

Zo de pups hebben hun oogjes allemaal geopend en hun eerste echte stapjes gezet, zo schattig. Alles gaat naar wens, ze groeien netjes en zien er zo mooi uit.. maar goed wij zijn natuurlijk gewoon verliefd op onze kleintjes. Natuurlijk hebben we van die prachtige eerste stapjes een leuke filmpje om van te genieten en weer wat nieuwe foto’s


16 mei 2012

Onze pups zijn inmiddels een week oud en doen het super goed. Natuurlijk weer wat nieuwe foto’s en video toegevoegd.


13 mei 2012

Vandaag waren we met onze honden naar de Kampioenschapsclubmatch van Gordon Setter Vereniging Nederland te Delft. Ditmaal voor het eerst sinds 1965 samen met de Engelse Setters, Ierse Setters en Ierse Setters Rood/Wit. Wat een schitterende dag was het, mooi weer, prachtig terrein en wat een goede sfeer. Onze hondjes hebben het ook goed gedaan net als de nakomelingen van onze kennel die aanwezig waren. Wij zijn hartstikke trots op allen!

 Liric Xcaliber “Troy” behaalde 2 Uitmuntend in een zware kampioensklas.

Mystic Moon From the Noble Friends “Lizzie” behaalde 1 Uitmuntend in de tussenklas en de Fire’sons Garden Bokaal voor Beste Tussenklas. Ze deed ook mee met de Junior Handling samen met Lisanne Bakker en behaalde samen een mooie 2e plaats uit een grote groep. Goed gedaan Lisanne!!

Indigo Girl From the Noble Friends “Willow” behaalde een 3 Uitmuntend in de fokkersklas
Mr. Magoo From the Noble Friends “Goofy” behaalde 1 Zeer Goed in de tussenklas
Keltic Dwyn From the Noble Friends “Moragh” behaalde Zeer Goed in een zware openklas
Kissing Ryan From the Noble Friends “Luca” behaalde 4 Uitmuntend in een zware openklas
Finn Gareth From the Noble Friends “Paddy” behaalde 1 Uitmuntend in de veteranenklas en werd Beste Veteraan.
Zijn zus Fay Glenrose From the Noble Friends “Megan” behaalde ook 1 Uitmuntend in de veteranenklas.


10 mei 2012

 

Vandaag viert onze Ginny haar 10e verjaardag. Wat vliegt de tijd toch, het lijkt wel gisteren dat we haar vanuit Duitsland hebben gehaald. En inmiddels is ze de oudste bij ons in huis. Uiteraard hebben we haar weer heerlijk verwend met veel extraatjes en hopen we dat ze nog lange tijd bij ons blijft. 

We hebben ook wat nieuwe foto’s van Moragh (Keltic Dwyn) ontvangen, die weer heerlijk op Texel is geweest. En we hebben natuurlijk weer nieuwe foto’s en een filmpje toegevoegd van onze puppies.


 7 mei 2012

                                                          Puppies geboren 

 

Vandaag is onze Lola de trotse moeder geworden van 12 stevige en gezonde pups, 8 reutjes en 4 teefjes. Moeder en haar kindjes maken het hartstikke goed.


3 mei 2012

Onze zwangere dame …. Lola.. nog een paar dagen en dan is het zover

 


 02 mei 2012

Dafne (Magic Morgan) is op tour geweest naar het mooie Kroatië. In Zadar heeft zij deelgenomen aan een 4-daagse show, een buitenshow op een mooi recreatieterrein pal aan de zee. Mooie entourage, fijne sfeer en mooie resultaten.  In die 4 dagen is ze 4x Beste Jeugdhond geworden, 2x Beste van het Ras, 1x 3e Beste in Rasgroep 7 en heeft zij de titel Kroatisch Jeugdkampioen behaald. Wat zijn wij trots op dit meisje!  We hebben wat foto’s van de afgelopen maand toegevoegd aan haar galerie.

Ook van Islay (Molly Malone) uit Noorwegen hebben we wat nieuwe foto’s toegevoegd aan haar galerie. En nieuwe foto’s van Isis (Kabaret Girl) vanuit Slowakije zijn toegevoegd aan haar galerie.


25 april 2012 

Vanuit Noorwegen kregen we onderstaand videofilmpje van Islay. Druk aan het oefenen voor haar apporteer examen. Leuk om te zien hè. Ze doet het super goed en is dan ook vandaag geslaagd! Goed gedaan meisje. 

 

 Nog meer nieuws vanuit Italië.. Dafne is vandaag op de internationale show in Taranto wederom Beste Jeugdhond en Beste van het Ras geworden. Wat een mooi resultaat weer, super hoor!

En dan onze Lola .. met nog zo’n 2 weken te gaan groeit haar buik behoorlijk. Ze ligt dan ook heerlijk languit tegenwoordig. Nog even en dan zullen haar puppies geboren worden.


23 april 2012 

Weer wat nieuwsberichten ontvangen van onze puppies:

Dafne (Magic Morgan) is van het weekend weer succesvol geweest op de shows in Campobasso,  op de 1e dag behaalde ze het mooie resultaat 1 uitmuntend, Beste Jeugdhond, Beste v/h Ras en Reserve Best in Groep en de 2e dag werd ze wederom Beste Jeugdhond. Hiermee heeft ze nu ook de titel Italiaans Jeugdkampioen behaald!  Geweldig gedaan, wij zijn hartstikke trots natuurlijk.

Goofy (Mr. Magoo) heeft afgelopen zaterdag de Jugendsuche in Eppingen gelopen en heeft deze met 61 punten behaald. Hartstikke trots zijn wij uiteraard op Goofy en Christianne. Goed gedaan!!


21 april 2012

H- Nest 6 Jaar!!

Vandaag vieren de H-kids hun 6e verjaardag.. Wij feliciteren Breandan, Hunter, Evelyn, Roxy en Cealine en wensen ze een hele fijne dag toe met extra knuffels, lekkere kluiven en een heerlijke wandeling. Natuurlijk wensen we jullie ook nog vele jaren in goede gezondheid toe.  Voor de lieve Jamie branden we een kaarsje vandaag.


13 april 2012

 F-G kids 8 Jaar

Vandaag viert ons F-G nest hun 8e verjaardag. Van harte gefeliciteerd Megan, Ruby, Ginger, Gina, Goia, Paddy, Dylan en Flann. We hopen dat jullie allemaal een heerlijke dag hebben, vol met extra knuffels, koekjes en nog veel meer.  We wensen jullie nog vele gezonde jaartjes toe.  Voor de lieve Duke brandt een kaarsje.

Nieuwe foto’s ontvangen van Isis (Kabaret Girl), Islay (Molly Malone), Goofy (Mr. Magoo) en jarige jetje Megan (Fay Glenrose). 


6 april 2012

Zoals jullie hierboven kunnen zien was de echo dus zeer positief. Lola is zeker te weten drachtig, op de echo hebben we er al 8 kunnen zien en ze waren al flink aan de maat voor deze leeftijd. Met Lola gaat alles naar wens, ze slaapt veel en eet uiteraard veel maar dat mag nu.. ze eet tenslotte voor 9 of meer. Om de allereerste beelden te bekijken van de pups, klik hier.


2 april 2012

Aanstaande vrijdag is het zover .. dan gaan we met onze Lola naar de dierenkliniek voor een echo. Altijd weer spannend. We zien zeker veranderingen in haar gedrag en haar eetlust is ook wel toegenomen, maar toch zo’n echo geeft meer zekerheid. Vrijdag dus meer (hopelijk goed) nieuws.  

Afgelopen week kregen we ook nog leuk nieuws te horen van Marga Lodder van Trimsalon Piekfijn, de salon waar onze honden ook nog weleens een bezoekje aan brengen wanneer wij zelf wat tijd tekort komen om te trimmen. Zij zijn Trimsalon van het Jaar 2011 geworden. Ontzettend goed van de dames.. van harte gefeliciteerd!!  Op de website kunt u ook nog een promo filmpje bekijken waar onze kanjer Troy ook in meegespeeld heeft.  http://www.hvs-piekfijn.nl/index.php 

Afgelopen zaterdag heeft Dafne (Magic Morgan) op de internationale show in Luxemburg een mooie 2 Uitmuntend behaald in de jeugdklasse. Hartstikke goed gedaan weer!!  

Ook hebben we nieuwe foto’s ontvangen van Moragh (Keltic Dwyn) en zijn nieuwste speelkameraadje Paul.


23 maart 2012 

Vandaag kregen we het mooie nieuws vanuit Noorwegen te horen dat Islay (Molly Malone), net als haar zus Lizzie, HD A heupen heeft. Wij zijn super blij met deze mooie score en natuurlijk heel blij voor Siv Marit.


19 maart 2012

Vanuit Italië kregen we weer mooi nieuws te horen. Dafne (Magic Morgan) heeft zaterdag op de nationale show in Cefalu 1 uitmuntend in de Jeugdklasse behaald en werd Beste Jeugd en Beste v/h Ras. De volgende dag was zij op de internationale show in Ragusa waar zij wederom 1 Uitmuntend in de jeugdklasse behaald, Beste Jeugdhond en Beste v/h Ras werd. Daarna in de erering werd ze met haar 13 maanden oud ook nog eens 3e Best in Groep!!   Wat een super resultaten voor dit mooie meisje.. wat zijn wij trots! Gefeliciteerd Alessandra & Michele en fantastisch gedaan weer Fabrizio & Francesca!


17 maart 2012

Vandaag zijn we met Lizzie naar de internationale show in Hazerswoude Dorp geweest. Zij heeft weer super goed haar best gedaan en behaalde 1 Uitmuntend in de Jeugdklasse, Beste Jeugdhond en werd ook nog eens bekroond met Beste v/h Ras. Met dit mooie resultaat heeft zij ook gelijk haar laatste puntje behaald en mag zij zich nu Nederlands Jeugdkampioen noemen. Mega trots zijn wij uiteraard!

 


12 maart 2012

Van donderdag 8 tot en met zondag 11 maart is Marcella met onze Lizzie naar Engeland geweest om haar op vrijdag 9 maart te showen op de grootste show ter wereld Crufts. Voor deze show kan niet zomaar iedereen inschrijven, nee hiervoor moeten de honden worden gekwalificeerd. Lizzie heeft haar kwalificatie behaald afgelopen november op de Winner show te Amsterdam. Lizzie stond ingeschreven in 2 klassen, Special Puppy waar zij samen met  11 andere teefjes stond en Special Junior waar zij samen met 9 andere teefjes ingeschreven stond.  In Special Puppy werd zij geplaatst met VHC (Very Highly Commended) and in Special Junior(waar zij oudere teefjes verslagen heeft) behaalde zij een mooie 3e plaats (waarmee zij gelijk is gekwalificeerd voor volgend jaar). Zoals begrijpelijk zijn wij natuurlijk mega trots op ons jonge meisje!!

Ook Dafne (Magic Morgan), het zusje van onze Lizzie, was aanwezig op deze prestigieuze show. Zij stond in dezelfde klassen ingeschreven als onze Lizzie en heeft ook super resultaten behaald. In Special Puppy de 3e plaats en in Special Junior de 2e plaats. Super gedaan Fabrizio en gefeliciteerd aan Alessandra & Michele!!

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”27″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_imagebrowser” ajax_pagination=”0″ order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 


09 maart 2012

Afgelopen donderdag en vrijdag is onze Lola op bezoek geweest bij Movie in Duitsland. Hopelijk kunnen wij iedereen over 4 weken het vrolijke nieuws brengen dat zij puppies krijgen. Als alles goed gaat worden de puppies rond 9 mei verwacht.  


07 maart 2012

Vandaag hebben we de officiële hd-uitslag binnengekregen van onze Lizzie. Zij heeft zoals gedacht de mooie score HD A!!  Hier zijn wij uiteraard mega blij mee.


03 maart 2012

Vandaag weer mooi nieuws gekregen vanuit Italië. Dafne (Magic Morgan) heeft op de Internationale show in Mantova weer 1 Uitmuntend behaald en is Beste Teef geworden. Wat zijn wij toch trots op deze jongedame.

Onze Lola is onlangs loops geworden wat betekent dat we binnenkort met haar op reis gaan en hopelijk over een aantal weken goed nieuws te delen hebben. Altijd weer een erg spannende maar leuke tijd. Hou dus onze site in de gaten en kijk bij puppies voor meer info over ons te verwachte nestje.

De wandeling van zondag 26 februari was een succes, wat was het weer een gezellige boel en wat werkte het weer mee. In de ochtend nog wat sombertjes, maar later kwam de zon doorschijnen en werd het nog best warm. Natuurlijk zijn er weer vele foto’s gemaakt door iedereen, om die te bewonderen klik je hier.


24 februari 2012

Vanuit Italië kregen wij weer mooie berichten door van Dafne (Magic Morgan). Zij is verleden week een aantal dagen op tour geweest naar Budapest voor een aantal shows. In totaal heeft zij aan drie shows meegedaan waar zij telkens 1 Uitmuntend in de Jeugdklasse heeft behaald. Tevens werd zij iedere keer Beste Jeugdhond en Beste v/h Ras, met deze resultaten heeft zij ook gelijk haar punten behaald voor het Hongaars Jeugdkampioenschap en dus is zij nu ook Hongaars Jeugdkampioen.  Wat een schitterende resultaten voor deze jongedame, uiteraard zijn wij enorm trots en hartstikke blij voor haar eigenaren Alessandra & Michele en natuurlijk haar handler Fabrizio Manni. Super gedaan!!


15 februari 2012

J-Nest 4 jaar

Vandaag vieren de kids van ons J-nest hun 4e verjaardag alweer. Van harte gefeliciteerd lieve Storm, Melo, Boyd, Bo, Duke, Bentley, Jukka en Joy. We hopen dat jullie heerlijk verwend worden vandaag en dat jullie nog vele fijne en gezonde jaren mogen beleven. Voor broer Brian branden wij een kaarsje 


14 februari 2012 

Fijne Valentijnsdag 

Nieuwe foto’s ontvangen van Islay (Molly Malone), Jara (Kansas Rose), Ruby (Faye Ginger) en Megan (Fay Glenrose) die weer gezellig vakantie bij elkaar vieren.

Afgelopen weekend is Dafne (Magic Morgan) naar de Internationale show in Pistoia (It) geweest waar zij wederom 1 Uitmuntend in de Jeugdklasse heeft behaald, tevens Beste Jeugdhond en Beste Teef onder keurmeester Monika Blaha uit Oostenrijk. Super gedaan weer van haar handler Fabrizio en natuurlijk felicitaties aan Alessandra & Michele.


10 februari 2012

Spannende dag vandaag.. we zijn met onze Lizzie naar de dierenarts geweest voor de HD foto. Hiervoor gaan wij altijd naar dierenkliniek Sleeuwijk en dan met name naar Walter Strikkers en/of Marco Cleton. Deze heren zijn zo kundig in het maken van dit soort röntgenfoto’s dat we hun expertise en oordeel erg op prijs stellen. Wij kunnen in ieder geval gerust zijn, want haar heupen zien er super uit. Natuurlijk moeten we nu nog even wachten op de officiële uitslag, maar wij zijn heel blij. 

We hebben ook nog foto’s ontvangen van Virgil (Magnum P.I) en Goofy (Mr. Magoo) en deze in hun gallerie geplaatst. En wat vinden jullie van deze leuke foto van Islay (Molly Malone), die nog even demonstreert dat ze niet alleen mooi kan zijn op de show maar ook goed kan apporteren. Weliswaar met haar gewonnen rozet op de show, maar toch :-))


06 februari 2012
 


M-Nest 1 Jaar!

Vandaag viert onze Lizzie haar 1e verjaardag. Ze zal uiteraard lekker verwend worden op deze mooie dag en we hopen nog lang van haar te mogen genieten. Natuurlijk feliciteren we gelijk haar broers en zusjes Dafne, Islay, Mimyo, Bonnie, Goofy, Gus, Marvin en Virgil met hun verjaardag. Dat jullie allemaal maar heerlijk verwend mogen worden vandaag en nog heel veel plezier mogen beleven.

Nieuwe foto’s ontvangen van Gus (MacGyver) en Dafne (Magic Morgan), welke in hun galerie te bewonderen zijn.


03 februari 2012

Vandaag is Lizzie naar de internationale show in Eindhoven geweest waar ze een heel mooi resultaat heeft behaald. 1 Uitmuntend in de Jeugdklasse en daarnaast het Reserve Cac en dat met haar 11 maanden oud!! Wij zijn heel trots natuurlijk.


2 februari 2012


Willow & I-Nest 5 Jaar!!

Vandaag zijn Willow en haar nestgenoten jarig, zij worden alweer 5 jaar oud. Wij feliciteren Fleur, Caelinn, Jonathan, Jelle, Caelo, Claymore, Buddy, Bono en Gordon en hopen dat zij heerlijk verwend worden met extra veel kluiven en knuffels. We hopen dat jullie allemaal nog velen verjaardagen mogen vieren.


28 januari 2012

Vandaag is Islay (Molly Malone) naar een show in Noorwegen geweest waar ze een geweldig resultaat heeft behaald. Ze kreeg een mooie 1 uitmuntend, werd Beste Teef, Beste van het Ras en later ook nog eens Reserve Best in Show. In één woord Geweldig!! Super gedaan van haar en eigenaresse Siv Marit, van harte gefeliciteerd! Wij zijn uiteraard mega trotse fokkers. 

We hebben ook wat nieuwe foto’s van Dafne ontvangen, welke in haar gallerie zijn geplaatst.


23 januari 2012

We hebben nieuwe foto’s ontvangen van Megan (Fay Glenrose), Ruby (Faye Ginger), Paddy (Finn Gareth) en Breandan (Highlander), die samen naar het strand zijn geweest en natuurlijk veel plezier hadden. Ook nieuwe foto’s geplaatst in het album van Megan en Ruby


21 januari 2012

Vandaag zijn we met Troy en Lizzie naar de Clubmatch van K.V. Waalwijk geweest, dit is de grootste clubmatch die georganiseerd wordt in de Benelux. Het was zoals vanouds weer een gezellige dag en onze hondjes hebben het super goed gedaan. Lizzie kreeg 1 Uitmuntend in de Jeugdklasse, Beste Jeugdhond en Beste Teef.  Troy kreeg 1 Uitmuntend in de Openklasse, werd Beste Reu, Beste van het Ras en 2e Beste in Rasgroep 7.  Keurmeester was Dhr. P. Berchtold uit Oostenrijk en groepskeurmeester was Mrs. Dinneen uit Ierland.


Troy

Lizzie

Vandaag was Dafne (Magic Morgan) op de show in Padova (Italië) waar zij 1 Uitmuntend in de Jeugdklasse behaalde, Beste Jeugdhond en Beste van het Ras is geworden. Super gedaan weer van Fabrizzio!! Van harte gefeliciteerd Alessandra & Michelle.


16 januari 2012

Afgelopen weekend is Dafne (Magic Morgan) op reis geweest naar Ljubljana (Slovenië) waar zij heeft meegedaan aan 2 shows. Op beide dagen heeft ze super goed haar best gedaan en werd zij beloond met 1 Uitmuntend in de Jeugdklasse, Beste Jeugdhond en Beste van het Ras. Zondag kreeg ze daar ook nog eens 2 titels bij, Slovenian Junior Winner en Slovenian Winner 2012 en tevens heeft ze hier gelijk een Crufts kwalificatie voor 2013 behaald.  Echt ongelofelijk goed voor een hondje van 11 maanden oud! Wij zijn natuurlijk enorm trots.  Complimenten aan Fabrizio Manni, Dafne’s handler en natuurlijk haar eigenaren Alessandra en Michele.


07 januari 2012

Vandaag zijn we met Troy en Lizzie naar de internationale show in Hoogstraten (belgië) geweest. We hebben een super gezellige dag gehad, ontzettend leuke sfeer en mooie resultaten. Troy stond in de kampioensklasse en behaalde 1 Uitmuntend, Beste Reu en Beste van het ras. Lizzie stond in de jeugdklasse en behaalde 1 Uitmuntend en werd tevens Beste Jeugdhond. Beiden mochten later de erering in. Lizzie mocht voor beste jeugdhond van de dag tegen alle andere jeugdhonden strijden. Ze deed het super goed, maar van zoveel hondjes werden er maar 5 geselecteerd. Troy mocht daarna de erering voor Beste van Rasgroep 7. Hij liep de sterren van de hemel samen met Daphne v.d. Brink en werd als 2e in de groep geplaatst!! Mega trots gingen wij weer richting huis, dit allemaal dankzij de keurmeester Per Iversen uit Noorwegen.


Troy in de erering met Daphne v.d. Brink voor de groepskeuring


5 januari 2012

Afgelopen zondag kregen wij het treurige nieuws te horen dat Mark & Myrna Brandist hun geliefde Djengha (Djengha Enya) hebben moeten laten inslapen. Wij wensen ze veel sterkte toe met dit grote verlies.


01 januari 2012

L-Nest Jarig

Vandaag vieren de 5 broers van ons L-Nest hun 2e verjaardag. Van harte gefeliciteerd Sturrum, Mac, Yoep, Lance en Floris.
We hopen dat jullie heerlijk verwend zijn door jullie families en wensen jullie nog vele mooie jaren toe.

 


Wij wensen iedereen een gezond, gelukkig en fijn 2012 toe!!

24 december 2011

Fijne Feestdagen

Iedereen hele fijne en gezellige kerstdagen gewenst!

Onze hondjes hebben ook genoten van hun kerstmaal. Speciaal voor hun deze avond kalkoen op het menu en lekker dat ze het vonden.
 
 

We hebben ook nog nieuwe foto’s ontvangen van Isis (Kabaret Girl), Islay (Molly Malone), Floris (Livin Legend), Bentley (Jumping Jack), Mimyo (Miss Marple) en Goofy (Mr. Magoo).


12 december 2011 

Vandaag zijn we met Troy, Willow en Lizzie naar de show in Wijchen geweest. Het was een gezellige dag en de hondjes hebben weer hun best gedaan. Troy behaalde in de kampioensklas 1 uitmuntend en het Reserve Cac Cacib, Lizzie behaalde in een sterke jeugdklas een mooie 2 Uitmuntend en onze Willow in de openklas een 2 zeer goed (zij had er vandaag niet zo’n zin in, wat natuurlijk kan gebeuren). In ieder geval zijn wij weer trots op onze hondjes. Dit was de laatste show voor dit jaar, nu is het tijd voor de feestdagen.


10 december 2011 

Bentley heeft inmiddels een nieuw tehuis gevonden. Wij wensen hem en zijn nieuwe eigenaren, de familie van de Voort, heel veel plezier en geluk toe. 

Verder hebben we nieuwe foto’s van Isis (Kabaret Girl) ontvangen vanuit Slowakije. 


3 december 2011 

*** Goed tehuis gezocht ****

Wegens gezondheidsproblemen wordt er een goed tehuis gezocht voor Jumping Jack From the Noble Friends (Bentley). Bentley is 3,5 jaar oud, gecastreerd en een schat van een hond, kan prima met andere honden en katten omgaan. Uiteraard is het een Gordon Setter en heeft hij z’n beweging nodig. Z’n vrouwtje vind het erg moeilijk om afscheid van hem te nemen, maar wil het beste voor hem. Meer info neem contact met ons op.


27 november 2011

Vandaag zijn wij met Troy en Lizzie naar de Winner show in Amsterdam gegaan en niet zonder succes. Troy heeft in een zware kampioensklas een mooie 3 uitmuntend behaald en onze jongedame Lizzie deed het super goed in een zware jeugdklasse. Ze behaalde een mooie 1 Uitmuntend en heeft hiermee de titel Jeugdwinster 2011 en een Crufts kwalificatie gewonnen. Zij mag dus mee naar Engeland in maart. 


Lizzie Jeugdwinster’11

Maar niet alleen onze jongedame was succesvol.. ook 2 zusjes van haar waren vandaag op een show. 

Islay (Molly Malone) was op de Dogs4all show in Noorwegen waar zij een Norwegian Junior Winner en Reserve Beste Teef is geworden. Een fantastisch resultaat,  gefeliciteerd Siv Marit!


Islay Norwegian Junior Winner 2011

Dafne (Magic Morgan) was op de internationale show in Malta, waar zij Maltees Junior Winner, Beste Teef en Beste van het Ras is geworden. Ook heeft zij hier een crufts kwalificatie behaald, dus ook zij gaat naar Engeland toe in maart. Super gedaan weer Fabrizio, gefeliciteerd Alessandra en Michele!

Dafne Maltese Junior Winner 2011

Joanne 7 jaar oud!

Vandaag viert onze Joanne haar 7e verjaardag. Natuurlijk wordt ze flink verwend en we hopen nog lang van haar te mogen genieten.


25 november 2011

We hebben weer nieuwe foto’s ontvangen van Bonnie (Maggie Magee) samen met Mimyo (Miss Marple), die elkaar tijdens de vakantie bezocht hebben, en Dafne (Magic Morgan).


15 november 2011

Vandaag is Dafne (Magic Morgan) naar de show in Kortrijk (België) geweest, waar zij een mooie 2 uitmuntend in de jeugdklas heeft behaald. Super gedaan weer!! 


14 november 2011 

Troy 4 jaar 

Vandaag viert onze kanjer Troy z’n 4e verjaardag. Uiteraard zullen we hem weer extra verwennen op deze dag en we hopen natuurlijk nog vele jaren van hem te mogen genieten. 

Ook nieuwe foto’s ontvangen van Isis (Kabaret Girl), Megan (Fay Glenrose) en onze Kelly.


6 november 2011 

Vandaag zijn wij met Troy en Lizzie naar de internationale show in Luxemburg geweest en niet zonder succes.

Voor Lizzie was dit de allereerste echte grote show en was vandaag precies 9 maanden oud, dus voor het eerst in de jeugdklas. Ze deed het hartstikke goed en behaalde een hele mooie 3 uitmuntend. Ook haar zusje Dafne (Magic Morgan) was vandaag aanwezig en stond samen met Lizzie in de ring, zij deed het ook hartstikke goed en behaalde een mooie 2 uitmuntend.

En Troy, die behaalde een hele mooie 1 uitmuntend in de kampioensklasse, werd Beste Reu en daarna ook nog Beste van het Ras. Met dit super mooie resultaat behaalde hij ook nog eens de titel Luxemburgs Kampioen. Wij zijn natuurlijk weer super trots op deze resultaten.

Op dezelfde dag heeft Fleur (Iceflower) ook een super resultaat behaald op de Intl. show in Belgrado. Slechts 5 maanden na de bevalling van haar puppies en een lange pauze in het showen werd zij Beste Teef, Beste van het Ras en daarna zelfs 2e Best in Groep. Fantastisch gedaan Vlatka en Fleur, wij zijn enorm trots op jullie. 


2 november 2011 

Vanuit Italië kregen we weer succesvol nieuws te horen van Dafne (Magic Morgan). Zij is afgelopen weekend naar de Intl. Show in Messina geweest waar zij wederom BOB (Best of Breed) Puppy en Reserve Best in Show Puppy is geworden. Natuurlijk zijn wij enorm trots op deze jongedame. Goed gedaan Fabrizio, Alessandra & Michele! 

Deze week hebben we ook het trieste bericht ontvangen dat Amigo (Beau Cathy) over de regenboogbrug is gegaan, haar lichaam was op en wilde niet meer. Wij wensen Marc en Sandra veel sterkte met het verlies van hun lieve meid.


30 oktober 2011 

Vandaag zijn we naar de jongehondendag geweest van Gordon Setter Vereniging Nederland. Deze keer waren het J-nest en K-nest aan de beurt.  Het was een leuke, gezellige dag en we vonden het super om weer een groot aantal nakomelingen terug te zien op deze dag. Hieronder een foto van een gedeelte van het K-nest, die deze dag aanwezig waren.  


24 oktober 2011 

Conner 8 Jaar
 

Vandaag viert onze speciale grote vriend Conner z’n 8e verjaardag alweer. Wij wensen hem (en z’n broers en zusjes) een super verwendag toe met veel lekkers en knuffels en natuurlijk nog velen gelukkige en gezonde jaartjes.

Nieuwe foto’s ontvangen van Sturrum (Last Miracle) en van Sandokan (Duke Easy) nog wat foto’s van de laatste maanden.


19 november 2011

Vanuit Italië kregen we weer hartstikke mooi nieuws te horen van Dafne (Magic Morgan). Zij is het afgelopen weekend in Lausanne te Zwitserland geweest voor een tentoonstelling. Zij heeft weer super goed haar best gedaan en is op beide dagen BOB Puppy geworden. Wij zijn natuurlijk enorm trots op deze jongedame en haar handler Fabrizio Manni en zijn enorm blij voor haar eigenaren Alessandra & Michele.


16 oktober 2011

Vandaag zijn we gezellig met de herfstwandeling van Gordon Setter Vereniging Nederland mee gaan wandelen in het Zwolsche Bos. Wat een heerlijke dag, lekker zonnig dus ideaal wandelweer.. we werden opgewacht met koffie en thee met zelfgebakken appeltaart, daarna een mooie wandeling door het prachtige Zwolsche Bos en na de wandeling nog even lekker bij een nabijgelegen restaurant na geklets met een hapje en drankje. Het was weer een mooie dag en leuk om weer zoveel mensen te zien.  Voor foto’s klik hier


7 oktober 2011 

Vandaag kregen we het droevige bericht te horen dat familie Reijso hun geliefde Sandokan (Duke Easy) hebben moeten inslapen. We wensen ze heel veel sterkte met het verlies van hun maatje.


4 oktober 2011

Vanuit Italië kregen we het mooie nieuws door dat Dafne (Magic Morgan) afgelopen zaterdag heeft meegedaan aan de internationale hondenshow Grand Prix Komarom in Hongarije. Zij heeft hier een fantastisch resultaat behaald, Reserve Beste Puppy in Show. Wij zijn natuurlijk mega trots op haar, haar baasjes Alessandra & Michele en haar handler Fabrizio. Super gedaan jongens!!

Ook hebben we nieuwe foto’s ontvangen van Sturrum (Last Miracle), die dol is op zwemmen. Ook nieuwe foto’s van Luca (Kissing Ryan) toegevoegd. 


25 september 2011

Vandaag hebben wij weer een heerlijke wandeling gemaakt met onze pup-eigenaren, samen met kennel From the Beaten Track. Het was een schitterende dag, prachtig nazomer weer en een mooie opkomst. Prachtig gebied, waar zowel de hondjes als de baasjes enorm van hebben genoten. Iedereen weer hartstikke bedankt voor het komen, wij vonden het super om jullie en de hondjes weer te zien. Foto’s zijn terug te vinden op deze pagina

Verder foto’s ontvangen van Amigo (Beau Cathy), die alweer 12 jaar is geworden onlangs. Een echte oude dame is het, die enorm veel op haar mamma Shanna lijkt. En ook foto’s van Virgil (Magnum P.I.) en Isis (Kabaret Girl).

Vanuit Italië kregen wij het bericht dat Dafne (Magic Morgan) haar 1e internationale show heeft gedaan. Zij heeft meegedaan aan de Bundessieger te Tulln (Oostenrijk) en is hier Beste Puppy geworden.  Van harte gefeliciteerd Alessandra!!


10 september 2011

 B-C nest jarig

Vandaag viert het B-C Nest hun 12e verjaardag alweer.. wij wensen ze een hele fijne verwendag toe en hopen dat ze nog een mooie tijd tegemoet gaan. Voor Damon & Orka brandt een kaarsje .. zij mochten deze leeftijd helaas niet halen, maar maken er vast een feestje van bij de Regenboogbrug. 

We hebben ook weer nieuwe foto’s ontvangen van Dafne (Magic Morgan) en Goofy (Mr.Magoo).


4 september 2011

We hebben nieuwe foto’s ontvangen van Flann (Flann Gaire) en Bonnie (Maggie Magee).


27 augustus 2011

Vandaag zijn we naar de kampioenschapsclubmatch geweest van Gordon Setter Vereniging Nederland met onze honden. Wat een super gezellige dag hebben we gehad, de sfeer was ongelofelijk goed, iedereen was blij en had er zin in en een ieders succes werd elkaar gegund.  Buiten de super gezelligheid hebben we natuurlijk ook onze hondjes geshowd en we zijn enorm trots en blij met de mooie resultaten. 

Lizzie behaalde een mooie 1 veelbelovend in de puppyklas, haar broertje Goofy (Mr. Magoo) behaalde ook een mooie 1 veelbelovend in de puppyklas en dus mochten broer en zus later tegen elkaar voor Beste Pup. Lizzie werd uiteindelijk beste pup van het ras en won daarmee de Courage Cup.

Troy behaalde een mooie 2 uitmuntend in een zware kampioensklaa en ook onze Willow behaalde een mooie 2 uitmuntend in een zware fokkersklas en later op de dag kreeg ze ook nog het Reserve CAC (reserve beste teef) toegewezen.

Ook waren Moragh (Keltic Dwyn) en Luca (Kissing Ryan) aanwezig vandaag. Beiden stonden in de openklas met de meeste inschrijvingen. Moragh behaalde een zeer goed (hij toonde vandaag niet het mooie gangwerk als normaal). Zijn broer Luca, die voor het eerst en zonder training in een showring stond, behaalde een hele mooie 3 uitmuntend met een super mooi rapport van de keurmeester  “standard sized handsome dog, pleasing topline, masculin head, good depth of muzzle, soft brown eye, strong clean neck, well layed shoulder, correct upperarm, wide well muscled stifle, moved true with drive, practise a lot” 

Wij zijn natuurlijk enorm trots op onze eigen hondjes en Goofy, Moragh en Luca!!  Het was echt een mooie dag.
Hieronder wat foto’s, die genomen zijn door Christiane & Uwe Mehlmann (de eigenaren van Mr. Magoo)

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”20″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”600″ gallery_height=”400″ cycle_effect=”fade” cycle_interval=”8″ show_thumbnail_link=”0″ thumbnail_link_text=”[Miniaturen Tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

 C-D nest jarig

Vandaag viert het C-D Nest hun 11e verjaardag alweer.. Wij wensen alle hondjes een super dag toe met veel verwennerijen en branden een extra kaarsje voor degene die deze leeftijd helaas niet mochten behalen.  Zij vieren vast een feestje met z’n allen bij de Regenboogbrug.


19 augustus 2011 

Nieuwe foto’s ontvangen van Moragh (Keltic Dwyn), Gus (MacGyver) en Islay (Molly Malone).


14 augustus 2011 

Vandaag is Islay (Molly Malone) op de grootste jachthondenshow in Scandinavië geweest, Elverum Jachthondenshow in Norwegen, waar zij in de puppyklas uitkwam. Ze heeft hartstikke goed haar best gedaan en behaalde een mooie 2e plaats. Wij zijn natuurlijk enorm trots op Islay en haar vrouwtje Siv Marit. Hier het keurverslag van haar “Bitch of very good type, well chiselled feminine head, good top- and underline, correct bone and feet, correct bite, good temperament, excellent coat quality, elegant and efficient movement”.


8 augustus 2011 

Afgelopen weekend zijn we met Troy naar Ludwigshafen in Duitsland geweest, waar hij gisteren heeft meegedaan aan de internationale show.  Met een super resultaat zijn we weer naar huis gegaan; 1 uitmuntend kampioensklas, beste reu, beste van het ras en 6e best in groep. Ook heeft hij hier zijn laatste punt (cacib) behaald voor de titel International Show Champion. Jullie begrijpen dat wij megatrots zijn op onze kanjer.


1 augustus 2011

We hebben nieuwe foto’s van Scott (King Lear) ontvangen.


31 juli 2011

Vandaag kregen wij het trieste bericht te horen dat Damon (Be Commander) over de regenboogbrug is gegaan. Een groot gemis voor zijn eigenaren Cees en Ana. Wij wensen ze dan ook veel sterkte met dit grote verlies.  Rust zacht lieve oude man, we zullen je missen.

 

Lieve vrienden,

Gisteren, 30 juli om 22:43, is ons ventje Damon, heen gegaan. Hij was 11 jaar en 10 maanden.
Onze zoon op vier poten, met de ogen van een gorilla, een hart als van een leeuw en een ziel als van een engel, kon niet meer.
Hij was lichamelijk zo verzwakt dat hij niet meer kon staan, en op straat telkens in elkaar zakte.
Er stond dan in die droevige ogen, baasje ik wil wel, maar het gaat niet.
Het was voor hem het einde van de lijn, en voor ons het begin van verdriet.
De grootte van ons verdriet is zo groot als de oceaan, en we weten niet wanneer het eindigt.

Lieve Damon, dank je dat je ons de eer gaf om bij ons te zijn.

 Ana en Cees


24 juli 2011 

Dafne (Magic Morgan From the Noble Friends) is vandaag voor het eerst naar een show geweest en heeft haar beste beentje voorgezet. Ze kreeg een mooie 1 veelbelovend en werd tevens 3e Beste Baby in Show. Super gedaan kleine meid en Alessandra.


20 juli 2011

Nieuwe foto’s ontvangen van Storm (Joyfull Joe), die weer terug is van vakantie in Frankrijk met zijn kleine maatje Bruce en nieuwe foto’s uit Rome van Dafne (Magic Morgan), die voor het eerst naar de zee is geweest. 


16 juli 2011

Zo weer terug van een paar weekjes vakantie op de Veluwe en wat hebben we weer genoten met onze hondjes. Iedere dag lekker wandelen in het bos en op de hei en genieten van de prachtige natuur. Het was weer heerlijk en natuurlijk altijd veel te kort. Een gedeelte van de vele foto’s kun je op  terug vinden. 

Vanuit Slowakije kregen we weer nieuwe foto’s toegestuurd van Isis (Kabaret Girl). Daarnaast kregen we ook nog het leuke nieuws te horen dat zij tegenwoordig vereeuwigd wordt op glas. Een bedrijf in Engeland heeft haar als model gebruikt voor hun graveerwerk. Is het niet schitterend?

Ook hebben we nieuwe foto’s van Bonnie (Maggie Magee) ontvangen, die het prima naar haar zin heeft op het mooie eiland Texel.

Tijdens de familiedag van de Gordon Setter Vereniging Nederland in mei heeft de fotografe Jessica Kempes nog mooie foto’s gemaakt van Paddy (Finn Gareth) en Breandan (Highlander). Ook nog wat leuke actiefoto’s van Megan ontvangen, die de agility training nog steeds erg leuk vind om te doen. En we hebben zelf afgelopen weekend nog wat mooie foto’s van onze jonge dame Lizzie gemaakt. 


3 juli 2011

Vandaag zijn we met Troy naar de CAC Show in Detmold (Duitsland) gegaan. Wij zijn weer hartstikke trots op onze kanjer, want hij heeft 1 uitmuntend behaald in de kampioensklas en hiermee zijn laatste punt voor het Duits (VDH) Kampioenschap. Het was een leuke dag met veel bekenden. Ook de kleine Goofy (Mr. Magoo) kwam vandaag even kijken, wat we ontzettend leuk vonden.


30 juni 2011

Nieuwe foto’s ontvangen van Virgil (Magnum P.I.), Goofy (Mr. Magoo), Isis (Kabaret Girl), Scott (King Lear) en Jara (Kansas Rose).


25 juni 2011

K-nest 2 Jaar

Vandaag vieren onze K kindjes hun 2e verjaardag. Wij wensen Lola, Isis, Kathy, Jara, Moragh, Milo, Luca, Lupa, Scott, Zwieber en Jake een hele fijne dag toe met veel lekkers en knuffels. 


21 juni 2011

We hebben nieuwe foto’s ontvangen van Islay (Molly Malone) en Moragh (Keltic Dwyn), die op vakantie is geweest op Texel. Ook hebben we wat nieuwe foto’s van ons kleine meisje Lizzie gemaakt.


14 juni 2011

Afgelopen weekend waren wij met onze vent Troy in Saarbrücken (DE) voor 2 dagen shows. Op beide dagen heeft hij z’n best gedaan en behaalde hij 2 uitmuntend met een mooi keurverslag. Buiten het showen hebben we een super gezellig weekend gehad, veel lol gehad met elkaar en onze hondjes. Een leuk hotel met zwembad, vlakbij de showgelegenheid. Een gezellig en leuk restaurantje aan de overkant waar we heerlijk gegeten hebben.

Moragh (Keltic Dwyn) was afgelopen zaterdag met zijn baasje op de show in Arnhem, waar hij een 3 uitmuntend behaalde in de openklas. Keurverslag van Dhr. Krol uit Polen: Typische Rüde. Corr. pigment. Schöner Kopf mit dunkele Augen. Corr. front stand. Sehr gute Bewegung. Hartstikke goed gedaan weer van Ron en Moragh, ga zo door!


5 juni 2011

Nieuwe foto’s ontvangen van Mimyo (Miss Marple) , Isis (Kabaret Girl). Bonnie (Maggie Magee) en Islay (Molly Malone). Ook nieuwe foto toegevoegd van ons meisje Lizzie (Mystic Moon).


2 juni 2011 

vandaag is Islay (Molly Malone) naar haar 1e show geweest in Noorwegen. Ze behaalde een 1 Uitmuntend en best opposite sex.
We zijn trots op jullie meiden!


26 mei 2011

We hebben nieuwe foto’s ontvangen van Gus (MacGyver)


15 mei 2011

Vandaag was de familiedag van de GSVN in Zeewolde, een leuke groep mensen en gezelligheid. Het was de hele dag droog en de zon kwam geregeld tevoorschijn. Er zijn een heleboel foto’s gemaakt door fotografe Jessica Kempes en natuurlijk ook van onze hondjes. 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”21″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”640″ gallery_height=”480″ cycle_effect=”fade” cycle_interval=”8″ show_thumbnail_link=”0″ thumbnail_link_text=”[Miniaturen Tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Ook hebben we nieuwe foto’s ontvangen van Islay (Molly Malone), Mimyo (Miss Marple), Dafne (Magic Morgan) Goofy (Mr. Magoo) en Lance (Lancelot).


10 mei 2011 

Ginny 9 jaar

Vandaag viert onze Ginny haar 9e verjaardag. We zullen haar weer extra in het zonnetje zetten en nog meer dan normaal verwennen. We hopen nog vele jaren van haar te mogen genieten.

Ook hebben we nieuwe foto’s ontvangen van Jelle (Indiana Joe), Dafne (Magic Morgan) en Islay (Molly Malone).


25 april 2011

Kelly 9 Jaar

Vandaag viert onze Kelly haar 9e verjaardag!! Zij zal vast en zeker een heerlijke dag hebben en lekker verwend worden. En natuurlijk hopen wij dat ze nog velen jaartjes mag genieten in goede gezondheid.

Nieuwe foto’s ontvangen van Marvin (Mighty Joe), Moragh (Keltic Dwyn), Bonnie (Maggie Magee) en Islay (Molly Malone).


21 april 2011

H-Nest Jarig

Vandaag viert ons H-nest hun 5e verjaardag. Wij wensen Breandan, Hunter, Evelyn, Roxy en Cealine een hele fijne dag toe en hopen dat zij allemaal heerlijk verwend worden door hun baasjes.


18 april 2011 

Vandaag is dan ons laatste meisje Dafne (Magic Morgan) vertrokken naar haar nieuwe huis. Vanmorgen vroeg is zij per KLM naar Rome vertrokken en vanmiddag kregen wij het verlossende telefoontje dat ze veilig was aangekomen. Deze avond gelijk al een update gekregen, alles gaat prima. Ze is al dikke maatjes met dochter Liliana en de andere gordons in huis, heeft goed gegeten en ligt nu languit op bed bij Liliana. Gaat dus prima 🙂  Wij wensen Dafne en haar nieuwe eigenaren familie Loffredi heel veel plezier en geluk toe met elkaar.


17 april 2011

Vandaag weer heerlijk gewandeld met onze hondjes en pupkopers. De GSVN organiseerde een voorjaarswandeling op de Loonse & Drunense Duinen te Udenhout.  Wat hebben we een schitterende dag gehad, prachtig weer en een super opkomst. Schitterend om zo’n grote groep mensen en hun honden bij elkaar te zien en te zien genieten.  Het was ook super om weer zoveel nakomelingen van onze kennel terug te zien. Tot de volgende wandeling weer! De foto’s zijn op deze pagina terug te zien. 


14 april 2011 

Vandaag kregen we het droevige nieuws te horen dat Duke (Fair Guy) deze morgen is overleden aan een maagkanteling. De dierenarts heeft nog geopereerd, maar helaas heeft dat niet mogen baten. Gisteren vierde hij nog zijn 7e verjaardag en dan plots is hij er niet meer. Wij wensen de familie Bosman heel veel sterkte met het plotselinge verlies van hun maatje en leven enorm met ze mee.


13 april 2011

  F-G nest 7 Jaar
 

Vandaag viert het F-G nest hun 7e verjaardag alweer. Wij wensen Paddy, Dylan, Duke, Flann, Megan, Ruby, Gina, Ginger en Goia een hele fijne dag met veel verwennerijen toe en natuurlijk nog velen gelukkige en gezonde jaartjes.

Nieuwe foto’s toegevoegd van Megan (Fay Glenrose).


12 april 2011 

Vandaag een update van Goofy (Mr. Magoo) ontvangen vanuit Duitsland. Hij voelt zich al super thuis en is grote maatjes met zijn grote vriend Bibo. We hebben natuurlijk gelijk wat nieuwe foto’s van hem toegevoegd. 

Ook kregen we nog een foto binnen van de oude man Damon (Be Commander), die nog op de camera stond van kerst afgelopen jaar.


11 april 2011

We hebben wat nieuwe foto’s ontvangen van Islay (Molly Malone) en Virgil (Magnum PI) in hun nieuwe woning. Met beiden gaat het hartstikke goed. Islay heeft de vlucht naar Oslo goed doorstaan en haar nieuwe grote vriend Shadow ontmoet, inmiddels is ze al prima gewend in haar nieuwe huis.  Ook Virgil heeft het prima naar zijn zin in België, hij vermaakt zich momenteel prima met een logeetje en vind de bossen bij zijn huis erg leuk om te ontdekken.  


10 april 2011 

Vandaag zijn we met Troy naar een show in Leverküsen (Duitsland) geweest. Het was een super gezellige dag en onze kanjer heeft z’n best weer gedaan.  Hij kreeg 1 uitmuntend in de kampioensklas en ook nog eens het reserve CAC.

hier met handler Daphne v.d. Brink


8 april 2011 

Vandaag is onze lieve Bonnie (Maggie Magee) vertrokken met haar nieuwe eigenaren. Zij gaat een heerlijk leven tegemoet op het mooie eiland Texel. Wij wensen haar en haar nieuwe eigenaren uiteraard heel veel plezier en geluk toe samen.


7 april 2011

Vandaag is onze lieve kleine meid Islay (Molly Malone) vertrokken. We hebben haar en haar nieuwe eigenaresse naar Schiphol gebracht en na inchecken afscheid genomen van haar. Zij is naar Noorwegen vertrokken en gaat daar een heerlijk leven tegemoet, we wensen haar en Siv Marit heel veel plezier en geluk toe.


5 april 2011

Vandaag is het 1e meisje Mimyo (Miss Marple) vertrokken met haar nieuwe eigenaren. Het was toch weer even slikken om afscheid te nemen van deze kleine meid, maar ze gaat het hartstikke goed krijgen en dat doet enorm goed. We wensen haar en haar eigenaren ontzettend veel plezier en geluk toe.
 

Ook hebben we een update gekregen van Gus (MacGyver). Hij heeft de rit naar huis ook prima doorstaan en heeft het huis en tuin al flink verkend. Ook de nacht is goed verlopen zonder herrie. Kortom het gaat hartstikke goed met onze knappe kerel daar en dat is super om te horen.  We hebben ook een leuke foto van hem ontvangen in zijn nieuwe tuin.


4 april 2011 

We hebben vanuit Duitsland al een update gekregen over Goofy (Mr. Magoo), de reis was helemaal prima verlopen. Hij is niet wagenziek geweest en de ontmoeting met zijn nieuwe vriend Bibo is goed gegaan. 

Ook vanuit België kregen we door dat Virgil (Magnum P.I.) de reis naar zijn nieuwe huis goed had doorstaan. Ook hij heeft het huis en de tuin ontdekt en kennis gemaakt met Yorko de oudere cocker spaniel in huis.

En dit is dan ons nieuwe meisje:  Mystic Moon From the Noble Friends “Lizzie”


3 april 2011

Vandaag is dan onze laatste jongen vertrokken richting zijn nieuwe liefdevolle huisje bij familie Hahn. We wensen hem en zijn nieuwe eigenaren natuurlijk heel veel plezier en geluk toe.


2 april 2011

Vandaag zijn de eerste drie puppies vertrokken .. snik .. 3 heren, of heerlijke knuffelberen, zijn met hun nieuwe eigenaren mee naar huis gegaan. We weten zeker dat zij alle drie een heel goed en liefdevol huisje hebben en we wensen hun eigenaren natuurlijk allemaal heel veel plezier en geluk met hun nieuwe aanwinsten toe.

Christiane met Mr. Magoo “Goofy”

Martin met Mighty Joe “Marvin”


                                                                      Familie van Herck en Magnum P.I. “Virgil”


27 maart 2011

Vandaag zijn onze pups alweer 7 weken oud, nog even en ze gaan het huis alweer verlaten. Maar voorlopig genieten we nog met volle teugen van het stel. Afgelopen week hebben we weer gezellig veel visite gehad, de dierenarts is geweest en heeft ze hun 1e enting gegeven, compleet onderzocht en allemaal weer gezond verklaard. Ook is de chipper van de Raad van Beheer langs geweest en heeft ze hun chip gegeven. 


21 maart 2011

Wat een heerlijk weer vandaag, de puppies hebben lekker in de tuin kunnen spelen terwijl wij heerlijk in het zonnetje hebben gezeten. Afgelopen weekend weer hebben de pups weer lekker veel visite gehad, super leuk dat men zo enthousiast is. Vandaag ook nestcontrole gehad, wat weer heel gezellig was. 


18 maart 2011

Weer wat nieuwe foto’s toegevoegd van onze puppies, die inmiddels 6 week oud zijn.


13 maart 2011

We hebben nieuwe foto’s gemaakt van Jara (Kansas Rose) en Paddy (Finn Gareth), welke aan hun gallerie zijn toegevoegd. Ook vandaag een nieuw filmpje van de puppies toegevoegd.


12 maart 2011 

Onze puppies zijn inmiddels al weer 5 weken oud, hebben de laatste week flink wat bezoek gehad en alles was even leuk. Ze ontdekken steeds meer, lopen overdag even in de tuin te spelen en dan weer in de woonkamer te rennen en spelen. Ze genieten dus volop van alles.


8 maart 2011

De puppies hebben vandaag hun eerste buiten avontuur meegemaakt. Het was zon’n heerlijke dag met een lekker zonnetje, dat ze even in de tuin hebben mogen spelen. Zo hebben ze weer allemaal nieuwe indrukken opgedaan, maar wat hebben ze genoten. 


6 maart 2011 

Dit weekend hebben we weer gezellig pupbezoek gehad,  hartstikke leuk om mensen zo te zien genieten.Uiteraard weer wat nieuwe foto’s geplaatst. Ook hebben we nieuwe foto’s gemaakt van ons mooie meisje Lola, die een weekje aan het logeren is bij ons en hebben we nieuwe foto’s ontvangen van Moragh (Keltic Dwyn) en Isis (Kabaret Girl).


5 maart 2011

Vandaag op de internationale show in Groningen heeft Moragh (Keltic Dwyn) een mooie 1 uitmuntend behaald in de tussenklas met een mooi keurverslag van keurmeester Dhr. Gordon Williams (Bournehouse Kennels Engeland). Weer hartstikke goed gedaan van Moragh en zijn baasje. We zijn trots op jullie!!


3 maart 2011 

We hebben weer nieuwe foto’s ontvangen van Isis (Kabaret Girl).


27 februari 2011

Vandaag hebben de puppies hun eerste echte bezoek gehad en hebben we weer even een kleine foto shoot gehouden.


26 februari 2011

Gisteren op de Internationale show in Graz (Oostenrijk) heeft Fleur (Iceflower) een super mooi resultaat behaald bij de keurmeester Mevr. Bettina Smith-Horn uit Duitsland. Ze behaalde 1 uitmuntend in een zware kampioensklas, werd beste teef en ging daarna door voor beste van het ras. Super gedaan weer Vlatka en Fleur.. we zijn enorm trots op jullie!

Ook waren wij op de internationale show in Hoogstraten (België) waar onze Troy uitkwam in de kampioensklas. Hij behaalde bij keurmeester Frank Kane uit Engeland 1 yitmuntend en werd tevens reserve beste reu. Enorm trots weer op onze vent, zeker na het mooie commentaar van Dhr. Kane na de keuring “Excellent profile and superb specimen of a Gordon”.


23 februari 2011

Nieuwe foto’s ontvangen van Isis (Kabaret Girl) en weer een nieuw filmpje en foto’s van de puppies toegevoegd.


22 februari 2011

De puppies zijn sinds gisteren verhuisd naar de woonkamer, waar ze in hun grote ren / speelplaats verblijven. Uiteraard slapen ze ’s avonds nog in hun vertrouwde hok, maar overdag kunnen ze nu heerlijk ravotten in hun ren. Ze lopen al aardig rond en verkennen de boel, beginnen zo meer en meer met elkaar en het speelgoed te spelen, zo leuk om te zien. 


17 februari 2011

Met onze puppies gaat het super.. ze groeien goed, de oogjes gaan open, ze proberen al te lopen door de kist en zijn hun  zangkwaliteiten aan het testen. Willow verzorgt ze prima en geniet volop.. dus alles gaat goed. Natuurlijk weer wat nieuwe foto’s en filmpje op de site toegevoegd.


15 februari 2011

J-Nest 3 Jaar

Vandaag viert ons J-Nest hun 3e verjaardag. Joanne feliciteert haar kinderen Melo, Storm, Boyd, Bo, Duke, Bentley, Jukka & Joy van harte. Wij hopen dat jullie allemaal genoten hebben en extra veel knuffels, lekkers en plezier hebben gehad. Natuurlijk hopen we op nog vele goede jaren voor jullie. Voor hun broertje Brian branden we vandaag een kaarsje ter herinnering .. we hopen dat hij bij de regenboogbrug zijn eigen feestje heeft gehad met familie en vriendjes.


13 februari 2011

Vandaag zijn de puppies een week oud en wat groeien ze goed. Het is echt genieten als je ze ziet en Willow zorgt weer hartstikke goed voor haar kindjes. Uiteraard weer wat nieuwe foto’s en een filmpje toegevoegd.


10 februari 2011

Nieuwe foto’s ontvangen van Milo (Kynan Mcleod) en Zwieber (Kentucky Boy). Ook weer nieuwe foto’s en een filmpje toegevoegd van onze pups.


8 februari 2011

We hebben gisteravond nog een filmpje van de puppies toegevoegd en vandaag weer wat nieuwe foto’s van de puppies. 


6 februari 2011

Onze Willow is bevallen van haar puppies, 5 teefjes en 4 reutjes. Zij maken het allemaal prima. Willow is inmiddels lekker bijgekomen na de bevalling en helemaal tevreden. De pups liggen heerlijk te slapen en drinken bij mams, groeien goed en zijn heel tevreden. 


4 februari 2011

Nieuwe foto’s ontvangen van Storm (Joyfull Joe) en Megan (Fay Glenrose). En wat nieuwe foto’s van ons zwangere meisje gemaakt.


2 februari 2011

I-Nest 4 Jaar
 

Vandaag viert onze Willow haar 4e verjaardag. Ze wordt natuurlijk al extra verwend vanwege haar zwangerschap dus dat komt helemaal goed. Helaas geen lekkere lange wandeling, want dat gaat zo moeilijk met die dikke buik van haar. Maar dat halen we later wel weer in. Natuurlijk feliciteren we ook haar broers en zusjes Bono, Buddy, Caelo, Claymore, Gordon, Jelle, Jonathan, Caelinn en Fleur. We hopen dat ook jullie heerlijk verwend worden en dat jullie nog maar lang met jullie baasjes mogen genieten.


28 januari 2011

Nieuwe foto’s van Cealine (Highlight), Isis (Kabaret Girl) en Sturrum (Last Miracle) ontvangen en weer wat nieuwe foto’s van onze Willow en haar groeiende buik.


16 januari 2011

Vandaag zijn we met onze Troy en Lola naar de grootste clubmatch v.d. Benelux geweest, deze wordt ieder jaar gehouden door Kynologenvereniging Waalwijk en is altijd erg gezellig. Troy behaalde hier 1 Uitmuntend in de openklas, werd beste reu, beste van het Ras en 2e Best in Groep 7. Onze Lola had vandaag niet zo veel zin en de keurmeester kon dan ook niet anders dan haar 1 zeer goed, te geven.

Met onze Willow gaat alles prima, ze heeft al een behoorlijk buikje, rust dan ook veel en eet haar buikje rond. 

Ook hebben we nieuwe foto´s ontvangen van Joep (Lionheart), Cealine (Highlight), Buddy (I Have a Dream) en hebben we nieuwe foto’s geplaatst van Troy, Willow, Lola, Joanne en Ginny.


9 januari 2011

Nieuwe foto’s ontvangen van Gina (Flora Gina) .


6 januari 2011

Vandaag zijn we met onze Willow naar de dierenkliniek geweest om een echo te laten maken.  En we zijn super blij om te zeggen dat zij, zoals wij zelf al dachten,  drachtig is.  Over ongeveer 5 weekjes is het zover en dan zullen de kleintjes geboren worden. We zijn benieuwd hoeveel het er gaan worden ditmaal, we hebben er in ieder geval al 9 gezien op de echo. 


3 januari 2011


Op 1 januari vierde ook Sturrum, Lance, Yoep, Mac & Floris hun 1e verjaardag. Alsnog van harte gefeliciteerd!!
Wij gaan ervan uit dat jullie heerlijk verwend zijn door jullie baasjes en wensen jullie heel veel fijne en gezonde jaartjes erbij.


1 januari 2011

Wij wensen iedereen een heel gelukkig, gezellig, gezond en positief 2011 toe!

30 december 2010

Nog 2 dagen en dan is het jaar alweer voorbij en is het nieuwe jaar weer begonnen. We hopen natuurlijk dat het nieuwe jaar voor ons goed zal beginnen en wachten met spanning af op het goede nieuws binnenkort.  In de tussentijd hebben wij weer nieuwe foto’s ontvangen van een aantal Noble Friends hondjes, wat we altijd erg leuk vinden.

Nieuwe foto’s zijn toegevoegd aan de galleries van Megan (Fay Glenrose), Moragh (Keltic Dwyn), Cealine (Highlight), Paddy (Finn Gareth), Breandan (Highlander) en Gordon (It’s Magic).


25 december 2010 

Wij wensen iedereen hele gezellige kerstdagen toe! Geniet ervan met familie, vrienden en hondjes.

 

Onze hondjes krijgen vanavond ook een heerlijk kerstdiner geserveerd. Speciaal voor hun hebben we een kalkoen gekocht. En je ziet het.. ze likken nu al hun bek erbij af.

 

We hebben weer nieuwe foto’s ontvangen van Floris (Livin Legend), Zwieber (Kentucky Boy), Isis (Kabaret Girl)


19 december 2010

Wat een ongelofelijke partij sneeuw is er de afgelopen dagen in Nederland gevallen. Natuurlijk vinden de honden het prachtig en
die genieten er dan ook volop van. Heerlijk rennen, vliegen en hollen door die bergen in de buurt en met elkaar dollen in de tuin.Hier een kleine impressie van de afgelopen dagen in de sneeuw.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”19″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”640″ gallery_height=”480″ cycle_effect=”fade” cycle_interval=”8″ show_thumbnail_link=”0″ thumbnail_link_text=”[Miniaturen Tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Ook kregen wij vandaag het trieste bericht dat Familie Hoek hun geliefde Orka (Bella Casa) heeft moeten laten inslapen, zij is ruim 11 jaar geworden. Wij wensen Ted & Jeannette heel veel sterkte met dit grote verlies.

 


Rust zacht lieve Orka

Ook hebben we nieuwe foto’s ontvangen van Jara (Kansas Rose) en van Isis (Kabaret Girl) uit Slowakije, die heerlijk van de sneeuw geniet.


14 december 2010 

En weer een mooie hd-uitslag ontvangen van een nakomeling van Troy. Zijn dochter Ivy v. Los Perros heeft HD A, norbergwaarde 40 en geen botafwijkingen. Super om te horen en we feliciteren dan ook Jo & Maria Grosfeld met deze mooie uitslag.


12 december 2010

Vandaag zijn we heerlijk wezen wandelen in Rozendaal (bij Arnhem), waar Marja de eigenaresse van Jara (Kansas Rose) ons geleid heeft door de prachtige bossen.  De natuur is prachtig en zowel de hondjes als baasjes hebben genoten. Na de wandeling zijn we richting de Posbank gereden voor een hapje & drankje en om gezellig na te babbelen.  Het was weer gezellig en we willen dan ook Marja nogmaals bedanken.


10 december 2010

Zo we zijn weer veilig thuisgekomen gisteravond. De reis is heel vlot verlopen.. gelukkig geen rotweer gehad onderweg en van de hevige sneeuwval in Engeland hebben wij weinig gemerkt. Wel lekker koud natuurlijk, maar we hadden zelfs een lekker zonnetje erbij. De ontmoeting met Gus is heel goed verlopen. Wat is het toch een heerlijke jongen. Hij heeft een heel zacht karakter,  ja het is echte “gentleman”. Nu is het nog even in spanning zitten, totdat we over 4 weken de echo hebben gemaakt en we zeker weten dat we over 9 weken weer heerlijk van puppies kunnen genieten.  


7 december 2010 

Een update .. ons avontuur gaat beginnen.

We vertrekken morgenochtend richting Engeland met onze Willow om daar de schitterende reu Gus (Drumdaroch the Xpat to Liric) te bezoeken. Nu maar hopen dat alles goed gaat en we zonder problemen het land in komen, maar daar gaan we wel vanuit. Jullie horen het wel zodra we terug zijn. 

Verder willen we nog even doorgeven dat we zondag 12 December gezellig gaan wandelen op het Rozendaalse Veld te Rozendaal (in de buurt van Arnhem). Marja, het vrouwtje van Jara (Kansas Rose),  heeft een mooie route voor ons uitgestippeld. We hopen jullie daar natuurlijk ook weer te zien. Voor meer info kun je even bellen of mailen.

En we hebben nieuwe foto’s van Isis (Kabaret Girl) vanuit Slowakije ontvangen, deze kun je terugvinden in haar galerie.


29 november 2010

Nieuwe foto’s ontvangen van Storm (Joyfull Joe) met zijn kleine vriendje Bruce en in zijn galerie geplaats.


28 november 2010 

Onze Willow is loops geworden dus we gaan een spannende tijd tegemoet. Naar de dierenarts voor een uitstrijkje en progesteron bepalen en dan wanneer de juiste tijd daar is op weg naar Engeland.  We houden jullie op de hoogte!

 

Dan nog meer super nieuws!!

Vandaag zijn we met Troy en Lola (Kind Melody) naar de Winnershow in Amsterdam geweest. Onze Troy stond in een hele zware openklas en behaalde daar een 1 uitmuntend. Maar daar bleef het niet bij .. bij de keuring voor beste Reu behaalde hij het Reserve Cac Cacib en daarmee zijn laatste punt voor de titel Nederlands Kampioen.  Zijn dochter Lola deed ook haar uiterste beste en behaalde een mooie 2 uitmuntend in de Jeugdklas. 

Nederlands Kampioen Liric Xcaliber

Ook was Moragh (Keltic Dwyn) aanwezig op de show vandaag, hij deed het weer goed en behaalde een mooie 3 uitmuntend in een zware jeugdklas.


27 november 2010 

Vandaag viert onze Joanne haar 6e verjaardag. We zullen haar vandaag extra in het zonnetje zetten en hopen nog lang van haar te mogen genieten. Ook al haar broers en zusjes wensen wij een fijne dag toe.


22 november 2010

Vandaag nog meer succes voor Fleur (Iceflower), die wederom naar de show in Zagreb is geweest. Vandaag werd ze niet alleen Beste Teef, maar tevens Beste van het Ras en haar dochter Arti werd weer Beste Jeugdhond. Super hoor!!! 


 21 november 2010

Leuk nieuws vanuit Kroatië te horen gekregen van Fleur (Iceflower), die gisteren naar de show in Zagreb is geweest. Ze heeft het super gedaan en is Beste Teef geworden bij keurmeester Frank Kane (GB)!!  Ook haar dochter Arti gaat tegenwoordig mee naar de show en zij werd Beste Jeugdhond.  Super gedaan weer Vlatka.. we zijn trots op jou en je meiden!


14 november 2010

Vandaag viert onze grote vriend Troy zijn 3e verjaardag. Het is een clown, een kanjer, een schatje en we hopen nog heel lang van hem te mogen genieten. Uiteraard zijn hij en zijn meiden hier in huis flink verwend vandaag.


13 november 2010

Nieuwe foto’s ontvangen van Isis (Kabaret Girl) uit Slowakije en in haar galerie geplaatst.


12 november 2010 

Vandaag kregen we het droevige nieuws te horen dat Familie de Zwart hun geliefde Rakker hebben in moeten slapen.Rakker (Anouschka Bo) is 13 jaar geworden. Wij wensen de Familie de Zwart heel veel sterkte toe met het grote gemis van hun liefdevolle maatje. 


Rust zacht lieve Rakker.. het gaat je goed!


7 november 2010

Vandaag zijn we met Troy naar de show in Bleiswijk geweest. Hij werd hier 1e in een zware openklas met een uitmuntend en kreeg tevens het Reserve Cac Cacib toegewezen. Enorm trots zijn wij weer op onze kanjer.


5 november 2010 

We hebben nieuwe foto’s ontvangen van Joy (Joy of my Life) uit Duitsland en in haar galerie geplaatst. Ook hebben we nog wat foto’s van Lola, die een weekje bij ons gelogeerd heeft in oktober, aan haar galerie toegevoegd.


31 oktober 2010

Gisteren zijn wij met onze Troy naar de show in Leuven geweest. Het was een super gezellige dag en we zijn enorm trots op onze vent. Hij werd 1e in de openklas met een uitmuntend, daarna Beste Reu en Beste van het Ras en de Lovanium Trofee. Toen aan het eind van de middag mocht hij de erering in voor de groepskeuring, waar hij uiteindelijk geselecteerd werd bij de 5 beste van de groep. Moe maar super trots kwamen wij ’s avonds weer terug.  Bedankt voor de support en gezelligheid Silvia, Anja, Diane, Brigitte, Lena, Charlotte en alle anderen.  En natuurlijk aan de keurmeester Mrs. Elżbieta Chwalibóg (PL).


27 oktober 2010

Nieuwe foto van Joep (Lionheart) ontvangen, die gemaakt is in een fotostudio.


24 oktober 2010  

Conner 7 Jaar

Vandaag is onze grote vriend Conner jarig, hij viert zijn 7e verjaardag en zal heerlijk verwend worden. Wij wensen hem en natuurlijk zijn broers & zusjes een super dag toe met veel lekkers, knuffels en liefde.


23 oktober 2010  

Vandaag zijn we met Troy & Willow naar de show in Utrecht geweest. Onze Troy behaalde daar een 2 uitmuntend in de openklas en het Reserve Cac Cacib. Onze Willow behaalde een 3 uitmuntend in de openklas. We zijn weer trots op onze kanjers. 

Nieuwe foto’s ontvangen van Isis (Kabaret Girl) uit Slowakije en van Storm (Joyfull Joe) en deze in hun galerie geplaatst.


20 oktober 2010 

 Vanuit Duitsland super nieuws te horen gekregen van een zoon van onze Conner, Flynnrock’s Debonair. Hij en zijn eigenaren hebben meegedaan met een hele zware 2-daagse jachtproef, de VGP, en deze met 314 punten als winnaar behaald. Natuurlijk zijn wij ook enorm trots op deze prestatie en feliciteren bij deze de eigenaren & fokkers.

Flynnrock’s Debonair ( Forester’s Cool-Hunter of Darkmoor x Dawn von der Talbreite)


18 oktober 2010

Afgelopen vrijdag heeft de familie Verwijs het moeilijke besluit moeten nemen om hun lieve Nina (Amebel Bonnie) in te laten slapen. Nina is op 2 dagen na 13 jaar geworden, zij was op en is nu samen met haar broer, zus en ouders bij de regenboogbrug. Wij willen Jan, Suzan en kids heel veel sterkte wensen met het gemis van hun lieve meid Nina.


17 oktober 2010 

Gisteren zijn wij met Troy naar de Bundessieger in Dortmund geweest, waar hij zich super goed gepresenteerd heeft. Hij behaalde in de openklas (tevens de grootste klasse) 1 uitmuntend, waar we enorm blij mee zijn en super trots natuurlijk. Grote dank aan keurmeester Mevr. Ludovica Salomon (IT). 
  

 
 
Verder hebben we nieuwe foto’s ontvangen van Isis (Kabaret Girl) uit Slowakijke en van Sturrum (Last Miracle).

 

Vandaag is ook de verjaardag van ons A-B Nest. Wij wensen Zico & Rakker een hele fijne verjaardag toe met veel knuffels en lekkers. En voor Ashley, Dylan en Nina branden wij een kaarsje ter nagedachtenis.


12 oktober 2010  

Nieuwe foto’s ontvangen van Lance (Lancelot) en in zijn galerie geplaatst. 


11 oktober 2010 

Het was vandaag zo’n mooie herfstdag dat wij heerlijk met de hondjes zijn gaan wandelen op de Loonse & Drunense Duinen. Blijft toch een mooi gebied met een leuke honden loslooproute. Wij en de honden hebben genoten en na de wandeling nog even lekker op het terras gezeten bij de Roestelberg. De foto’s zijn op deze pagina terug te vinden.


10 oktober 2010  

Gisteren zijn we met Willow en Troy naar de show in Zwolle gegaan. Zij hebben beiden weer hun best gedaan en behaalde een 3e plaats. Allebei een mooi rapport gekregen dus prima, trots zijn we zowieso altijd al op ze. Op naar een volgende show.

Daarnaast heeft onze Troy nog in de erering mogen lopen met Jenneke Romeijn, die hem graag wilde gebruiken voor de Junior Handling. We waren erg benieuwd hoe dat zou gaan, want Troy is nog nooit door een vreemde geshowd. Tijdens het oefenen zag het er gelukkig al goed uit. In de erering mocht Jenneke het opnemen tegen 19 andere kandidaten. Jenneke deed het super goed en Troy liep de sterren van de hemel met haar, ze behaalde dan ook de 1e plaats. Enorm trots op onze vent natuurlijk en op Jenneke. Nogmaals gefeliciteerd!!

 


4 oktober 2010 

Gisteren hebben wij weer heerlijk genoten van een wandeling op het strand Landeze paginagevelderslag te Noordwijk. Het was super mooi weer en erg gezellig. We vonden het erg leuk om weer een aantal van onze puppen terug te zien en hebben na afloop nog lekker nagepraat onder het genot van een hapje en drankje op het terras. Foto’s zijn  terug te vinden. 

Tevens foto’s van Melo (Jump for Joy), Moragh (Keltic Dwyn), Mac (Lone Ranger) en Joep (Lionheart) toegevoegd aan hun galerie.


25 september 2010 

Nieuwe foto’s ontvangen van Goia (Freeborn Goa), die gezellig met haar dochter en vriendje River met het gezin op Doggydance zit. Ze vinden het allemaal zo leuk en doen het zo goed, dat ze inmiddels al bij de gevorderden horen. Super leuk om te horen!  

Ook is er nu een aparte tab gemaakt voor Moragh, die vanaf vandaag ook aan alle eisen voldoet en beschikbaar is als dekreu.


24 september 2010  

Nieuwe foto’s ontvangen van Sturrum (Last Miracle), Cealine (Highlight) en Flann (Flann Gaire) en in hun galerie geplaatst. 


21 september 2010  

Caelinn Dawn From the Noble Friends 27-08-2000 / 21-09-2010

Vandaag hebben wij heel plotseling afscheid moeten nemen van onze lieve meid Caelinn. Zij bleek een tumor te hebben, die niet operabel was en om haar verder pijn en leed te besparen hebben we moeten besluiten om haar in te laten slapen.  Dag lieve meid.. we missen je zo!  


20 september 2010

Nieuwe foto’s toegevoegd van Luca (Kissing Ryan), Moragh (Keltic Dwyn), Jara (Kansas Rose), Sturrum (Last Miracle) en Melo (Jump for Joy) aan hun galerie.


12 september 2010

Gisteren hebben wij weer genoten van een heerlijke Setterwandeling, die wij samen met Cor & Wilma van From the Beaten Track georganiseerd hebben. Wederom hebben we een schitterende dag gehad met prachtig weer en een enorm gezellige ploeg.  Iedereen geniet hier toch altijd zo van en de honden.. nou ja dat is overduidelijk.  Voor iedereen die aanwezig was, hartstikke bedankt voor de gezelligheid en tot de volgende keer! Foto’s van de wandeling kun je op deze pagina terug vinden.


11 september 2010

Wij zijn heerlijk met de honden op vakantie geweest op de Veluwe, waar zowel wij als de honden enorm hebben genoten. Iedere dag een lekkere wandeling door de schitterende natuur, de prachtige heidevelden en dan genieten van de natuur in eigen tuin. Wat heeft ons kleine landje toch schitterende plekjes en dan ook nog zo toegankelijk voor de honden.  Foto’s zijn op deze pagina terug te vinden.


10 september 2010 

Vandaag viert ons B-C Nest hun 11e verjaardag alweer.. Wij willen Damon, Tessa, Amigo, Jocelyn en Orka dan ook van harte feliciteren met hun verjaardag en hopen dat zij heerlijk verwend zijn door hun baasjes. Dat jullie nog maar lekker mogen genieten van jullie oude dag.

We hebben nieuwe foto’s ontvangen van Isis (Kabaret Girl) uit Slowakije. Zij is op vakantie geweest in Nederland en heeft ons bezocht, maar zij heeft ook andere plaatsen bezocht en op haar terugreis nog even een stop gemaakt in Wenen alvorens weer terug naar Bratislava te gaan. De prachtige foto’s van Renate zijn weer in haar galerie te zien. 


29 augustus 2010

Vandaag waren wij aanwezig op de show in Rotterdam met onze Troy, Willow en Lola. Ze hebben allemaal weer hun beste beentje voorgezet en behaalde de volgende resultaten. Troy in openklas 2 uitmuntend, Willow in openklas 2 uitmuntend en het Reserve Cacib en Lola in jeugdklas 1 uitmuntend en het Reserve Cac (Reserve Beste Teef). Ook behaalde ze hiermee haar 3e Jeugd Cac en mag ze zich dan nu Nederlands Jeugdkampioen noemen.  Super trots op onze jonge meid die 3 showtjes heeft gelopen en hierbij 3x 1 Uitmuntend behaalde. 

Ook haar broer Moragh (Keltic Dwyn) was vandaag aanwezig en ook hij behaalde wederom 1 uitmuntend in de jeugdklas en het Reserve Cac (Reserve Beste Reu)  en hiermee zijn laatste puntje voor de titel Nederlands Jeugdkampioen. 


27 augustus 2010 


C-D Nest 10 Jaar

Vandaag viert Caelinn haar 10e verjaardag alweer, wat vliegt de tijd! We zullen haar uiteraard nog flink verwennen vandaag en hopen nog lang van haar te mogen genieten.  Ook feliciteren we natuurlijk haar broers & zussen en branden we een kaarsje voor degene die deze dag helaas niet meer mogen beleven. 

Ook hebben we nieuwe foto’s ontvangen van Sturrum (Last Miracle) die heerlijk vakanie heeft gevierd op Texel en van Kelly die momenteel in  Zwitserland verblijft.  


11 augustus 2010

Vandaag post ontvangen van Vetgen uit Amerika, waar wij Troy z’n DNA hebben laten testen op vachtkleur. Hij draagt alleen de kleur zwart en geen bruin/chocolade/lever kleur en daarmee is hij dus geen drager van het  liver/tan gen.  

Ook hebben wij foto’s ontvangen van Ruby (Faye Ginger) & Megan (Fay Glenrose) en hebben deze in hun galerie geplaatst. 


9 augustus 2010

Gisteren zijn we met Troy & Joanne naar de jachtinitiatiedag geweest van de Belgische Gordon Setter Club, welke gehouden werd bij kasteel “La Potte” te Nijvel. Het was wederom een erg leuke dag, super om te zien hoe de honden ervan genieten en hoe de natuurlijk aanleg van de honden is. Wij zijn in de ochtend begonnen op het landgoed om te jagen op kwartels,  zowel Troy als Joanne waren hier goed in.  Troy deed het heel erg goed en had er super veel plezier in, wat een genot is om te zien.  In de middag gingen we naar een nabijgelegen bietenveld om te jagen op fazanten. Ook hier waren ze beiden goed, Troy heeft heel hard gewerkt in het bietenveld maar had helaas ook de bieten in z’n oren 🙂  Daar moeten we nog wat meer op trainen. De foto’s zijn terug te zien op deze pagina

Nieuwe foto’s ontvangen van Scott (King Lear ), Floris (Livin Legend ) en onze Kelly.


6 augustus 2010 

Vandaag hebben wij bezoek gehad van Renate, die  met haar prachtige meisje Isis (Kabaret Girl ) in Slowakije woont. Het was erg leuk om Isis weer te zien na bijna een jaar.. toen nog een pup nu een heerlijke jonge meid.  Natuurlijk hebben we gelijk wat foto’s gemaakt van haar, welke te bewonderen zijn in haar galerie.

Willow (links) en haar dochter Isis (rechts) 


4 augustus 2010 

Vandaag kregen we de officiële HD-uitslag door van Moragh (Keltic Dwyn). Hij heeft HD B!! 
Uiteraard zijn wij weer erg blij met deze uitslag en feliciteren we zijn eigenaren de familie Maasland hiermee van harte. 

Tevens nieuwe foto’s ontvangen van Floris (Livin Legend ) en Duke (Fair Guy).


 21 juli 2010

Vandaag hebben we de officiële HD-uitslag van Lola binnengekregen en zoals we verwacht hadden… HD A !! 
Natuurlijk zijn we super blij met deze mooie uitslag. 


18 juli 2010

Vandaag zijn we met onze Troy & Willow naar de Clubshow geweest van de Belgische Gordon Setter Club. Het was een gezellige dag met bekenden en een leuke gemoedelijke sfeer.  Troy stond in de openklas en behaalde 3 uitmuntend, helaas kwam zijn mooie gangwerk niet tot zijn recht in de kleinere ring. Maar toch heeft hij het goed gedaan en zijn wij weer trots. Onze Willow behaalde een mooie 1 uitmuntend in de fokkersklas, maar daarna ook nog eens Beste Teef en Reserve Best in Show.  Super trots dus vandaag !!

Willow, Beste Teef, Best Opposite Sex, Reserve Best in Show 

Best in Show (links) :  NL Kamp. Chartan Brooklyn  “Beejay”
Res. Best in Show (rechts):  Indigo Girl From the Noble Friends NJK, JW’07  “Willow”


17 juli 2010

Nieuwe foto’s van Moragh (Keltic Dwyn )in zijn galerie geplaatst en Troy zijn pagina bijgewerkt.


15 juli 2010 
Met veel pijn in ons hart hebben wij de moeilijke beslissing genomen om onze oude man Dylan te laten inslapen. Hoewel zijn geest nog wel wilde, was zijn lichaam op. Om hem veel lijden te besparen hebben wij hem laten gaan.

 Dag lieve vriend…. 17-10-1997  / 15-07-2010
Death leaves a heartache no one can heal, love leaves a memory no one can steal
 


12 juli 2010

Nieuwe foto’s ontvangen van Luca (Kissing Ryan), die een heerlijke vakantie in Zeeland heeft doorgebracht en daar zijn verjaardag heeft gevierd. 


11 juli 2010 

Vandaag waren we met Troy op de Championnat de France in Parijs, hij heeft daar een mooie 3 Uitmuntend behaald in de openklas met een mooi verslag. Wij zijn weer trots op onze kanjer! 


5 juli 2010

Gisteren zijn wij met Troy naar Detmold (DE) geweest voor de CAC Show van Setter & Pointer Verein. Hij heeft daar weer zijn best gedaan en een mooie 2 uitmuntend Res-Anw. Dt.Ch. VDH gekregen, met een super mooi keurverslag.  Wij zijn weer trots op onze mooie man.

Ook is hij vandaag weer vader geworden. De teef Dancy from Lady’s Place is bevallen van 4 reutjes en 1 teefje (met geboortegewichten van 420 – 600 gram). 


 

30 juni 2010

Super nieuws te horen gekregen vandaag… 3 kinderen van onze Troy (Castor, Calvin en Chloë From the Beaten Track) zijn officieel geröntgend en hebben HD-A !!  Wij zijn uiteraard erg blij om dit te horen en feliciteren Cor & Wilma van Batenburg en de eigenaren met deze mooie uitslagen.


29 juni 2010 

Vandaag zijn wij met onze Lola naar de dierenarts geweest om HD foto’s te maken, deze worden nu gestuurd naar de Raad van Beheer dus nog even afwachten wat de officiële uitslag wordt.  De heupen zien er in ieder geval super uit, dus wij zijn erg tevreden.


28 juni 2010

Van het weekend zijn er een aantal prachtige foto’s van onze Troy gemaakt door Alice van Kempen Dog Photography, waar wij heel erg blij mee zijn. Hier de mooiste foto

Gordon Setter Noble Friends


27 juni 2010

Vandaag is Marcella lekker naar het strand van Rockanje geweest met Troy en grote vriend Yoep (de Labrador). Ze hebben weer genoten. Wat is het toch super om de honden zo te zien genieten aan het water. Uiteraard heeft ze weer genoeg foto’s gemaakt, die op deze pagina terug te zien zijn.    

Nieuwe foto’s van Troy in z’n galerie geplaatst en nieuwe foto’s ontvangen van Moragh (Keltic Dwyn) en Milo (Kynan Mcleod).


25 juni 2010 

K-nest jarig 

Vandaag vieren Lola, Isis, Jara, Kathy, Moragh, Milo, Lupa, Luca, Zwieber, Scott & Jake hun 1e verjaardag! Wij wensen ze allemaal een hele fijne dag toe met veel lekkers, extra knuffels en een fijne wandeling. En natuurlijk nog vele gelukkige & gezonde jaartjes erbij.


22 juni 2010

Gisteravond kregen wij het treurige nieuws dat de familie van Ede hun geliefde Senna (Chanty Djoy) hebben laten inslapen.  Helaas ging haar gezondheid snel achteruit waardoor zij niets anders konden dan haar uit haar lijden te verlossen. Wij wensen de familie van Ede heel veel sterkte met het verlies van deze lieve dame. 


Rust zacht lieve Senna …


19 juni 2010 

Vandaag zijn we met onze Troy & Willow naar de buitenshow in Uden geweest. Het was een hartstikke gezellige dag en het weer zat ons ditmaal gelukkig mee. Op een incidentele regenbui na is het heel de dag droog gebleven en waren de honden dus droog en op hun best te zien tijdens de keuringen.  Troy behaalde ditmaal in de openklas een 3 uitmuntend en Willow (die ruim een jaar thuis is gebleven van de shows) behaalde in een zware openklas een mooie 4 uitmuntend.  

Ook hun zoon Moragh (Keltic Dwyn ) was aanwezig vandaag en heeft het weer super goed gedaan. In een zware jeugdklas behaalde hij een mooie 1 uitmuntend en daarmee zijn 2e punt voor het Nederlands Jeugdkampioenschap. Nog maar 1 puntje te gaan! Goed gedaan weer Moragh & Ron, van harte gefeliciteerd !
 Moragh (Keltic Dwyn)
11 mnd, goede proporties, mooi mannelijk hoofd, donker oog,volledig scharend gebit, goede hals en rug,
goede hoekingen voor en achter, sterk lichaam voor leeftijd, goede vacht, vlot gangwerk. 1 Uitmuntend 

 

Uiteraard hebben we gelijk van de gelegenheid gebruik gemaakt om foto’s van het drietal te maken en van Troy met 2 andere zonen uit het nest van kennel From the Beaten Track. Hieronder de foto’s:


6 juni 2010

Vandaag op de show in Hulten heeft onze Troy weer zijn uiterste best gedaan en het volgende resultaat behaald. 1 uitmuntend in de openklas, daarna Beste Reu en Beste van het Ras!! Bij de keuring van Rasgroep 7 werd hij bij de laatste 8 geselecteerd, maar helaas werden er hiervan maar 6 geplaatst en viel hij daarbuiten. Maar dat maakt ons niet minder blij en natuurlijk zijn wij weer enorm trots op onze kanjer. 


30 mei 2010

Vandaag werd in Bennekom de nationale Jachthondenshow gehouden op het terrein van Kasteel Hoekelum. Wij waren daar ook aanwezig met onze Troy en Lola en ondanks het slechte weer (flinke regen tijdens de keuringen) hebben we een gezellige dag gehad.  Daarnaast ook super trots op onze hondjes, die weer heel erg hun best hebben gedaan. Troy stond in de openkals met zware concurrentie, hij liep de sterren van de hemel en werd beloond met een mooie 1 uitmuntend. Na afloop kregen we nog een mooi compliment van Dhr C. Bexon (GB), die vond hem een schitterende hond en hoopt hem in de toekomst nog eens te zien wanneer hij helemaal af is. Nou ja wat wil je dan nog meer op zo’n dag.  Daarna was het de beurt aan onze jongedame Lola, die pas voor de 2e keer op een show was.  Zij stond in de jeugdklas en behaalde ook een mooie 1 uitmuntend en hiermee haar 2e punt voor de titel NL Jeugdkampioen, 2 shows en 2 punten.. Super toch !!  

Ook Moragh (Keltic Dwyn), de broer van Lola, was vandaag weer aanwezig en ook hij heeft het goed gedaan. Hij stond in de jeugdklas en werd ditmaal beloond met een mooie 2 uitmuntend.  Ron weer super goed gedaan hoor, wij zijn weer trots op jullie.


24 mei 2010

Gisteren is Moragh (Keltic Dwyn) naar de show in Arnhem geweest met z’n baasjes. Hij werd 1e (van de 5) in de jeugdklas met een uitmuntend en behaalde hiermee zijn 1e punt voor de titel Nederlands Jeugdkampioen. Naast dit mooie resultaat werd hij ook nog eens Reserve Beste Reu (Res. CAC) en dat met 11 maanden en op zijn 2e show. Goed gedaan Moragh & Ron en natuurlijk van harte gefeliciteerd voor de hele familie Maasland.  Onnodig te zeggen dat wij enorm trots zijn!!
 

Excellent type, well balanced. Excellent head, correct bite. Excellent body structure with correct topline.
Correct fore- & hindangulation. Good coat & pigmentation. Excellent in movement. 1 Excellent, RCAC


19 mei 2010 

Gisteren hebben wij gezellig onze Lola een dagje op bezoek gehad. Een schat van een hond, die zich prima vermaakt met de rest van onze honden. Het is een prachtige jonge dame van bijna 11 maanden, waar we uiteraard gelijk weer even nieuwe foto’s van hebben gemaakt.


14 mei 2010 

Nieuwe foto’s ontvangen van Mac (Lone Ranger), Sturrum (Last Miracle) en Isis (Kabaret Girl). 


10 mei 2010 


Ginny 8 Jaar !

Vandaag viert onze Ginny haar 8e verjaardag, wat vliegt de tijd voorbij. We zullen haar uiteraard extra verwennen en hopen nog lang van haar te mogen genieten.


1 mei 2010 

Vandaag zijn we met Troy naar de Brabo Show in Antwerpen geweest, waar hij 1 uitmuntend behaalde in de oenklas. Daarnaast werd hij ook Beste Reu, Brabo Winner’10 en Beste van het Ras!!  Uiteraard zijn wij super trots op onze jongeman.


29 april 2010  

Vandaag heeft Troy weer een leuke dame op bezoek gehad,  Dancy from Lady’s Place. De dekking is goed verlopen en wij hopen dat zij over een paar weken de trotse moeder is van een heerlijk stel puppies.


25 april 2010  


Kelly 8 jaar !

Vandaag viert onze Kelly haar verjaardag.. uiteraard is zij door Roel & Yolanda weer heerlijk verwend en heeft zij van het prachtige lenteweer in Epe genoten. 


21 april 2010 

H-Nest 4 Jaar

Vandaag vieren de pups van het H-Nest hun 4e verjaardag. Wij wensen Breandan, Evelyn, Roxy, Cealine en Hunter een hele fijne dag toe met veel knuffels en lekkers. Voor hun broertje Jamie branden wij een kaarsje. 


19 april 2010 

Vanuit Kroatië kregen wij door dat Fleur (Iceflower) weer mee is geweest naar een show (na haar 1e nestje in November) samen met haar dochter Arti, die voor het allereerst de showring in mocht.  Hier is Fleur Beste Teef en Beste van het Ras geworden en haar dochter kreeg 1 Veelbelovend in de babyklasse en mocht daarna door de erering waar zij 2e Beste Baby in Show werd.  Wat een super mooi resultaat voor Vlatka en haar meiden!!


18 april 2010

Vandaag zijn we met Troy naar de show in Goes geweest, waar hij een mooie 1 uitmuntend in de openklas heeft behaald.  Weer trots op ons ventje! 


17 april 2010 

Nieuwe foto’s ontvangen van Isis (Kabaret Girl) en Megan (Fay Glenrose), ook wat nieuwe foto’s van Troy toegevoegd.


13 april 2010 

F-G Nest 6 Jaar

Vandaag vieren Megan, Paddy, Gina, Ginger, Goia, Flann, Dylan & Ruby hun 6e verjaardag. Wij wensen ze allemaal een hele fijne verjaardag toe, dat ze maar heerlijk verwend worden en nog lang gelukkig en gezond mogen blijven.  

Nieuwe foto’s van Isis (Kabaret Girl), Moragh (Keltic Dwyn), Milo (Kynan McLeod) en van Lola en Troy. 


11 april 2010  

Vandaag zijn we naar de clubmatch van de N.G.S.C. geweest met onze Troy, Joanne, Willow & Lola. Wederom werd de clubmatch gehouden in het Dogcenter te Kerkwijk en weer tezamen met de Engelse Setter Vereniging ( die gelijk hun 80-jarig jubilieum vierden).   

Hieronder de uitslagen: 

Troy in de Openklas – 3 Uitmuntend 
Joanne in de Openklas – 3 Zeer Goed
Willow in de Fokkersklas – 2 Uitmuntend  

Lola (die woont bij Fam. van den Neste), die vandaag haar allereerste stappen in een showring zette, behaalde in de jeugdklas een hele mooie 1 uitmuntend (hiermee ook gelijk haar 1e puntje voor de titel Nederlands Jeugdkampioen) en werd tevens beste jeugdhond van het ras.

Ook haar broertjes Moragh en Milo waren vandaag aanwezig en stonden voor het eerst in de showring. Beiden hebben zich keurig gedragen en hebben hun beste beentjes voorgezet.  De keurmeester was niet zo scheutig vandaag met haar beoordelingen en gaf maar weinig uitmuntend. Moragh behaalde een mooie 1 zeer goed en Milo kreeg een goed.  Uiteraard zijn wij trots op ze en hun baasjes .. goed gedaan en ga zo door!


7 april 2010

Nieuwe foto’s geplaatst van Caelinn (Indian Rose),  Jukka (Jennifer Mae), Storm (Joyfull Joe), Moragh (Keltic Dwyn), Scott (King Lear), Zwieber (Kinky Cowboy), Jara (Kansas Rose), Milo (Kynan Mcleod ) en Sturrum (Last Miracle).  Ook gelijk nieuwe foto’s geplaatst van onze Joanne, Kelly en Troy.


28 maart 2010  

Vandaag hadden we alweer de 3e Setterwandeling samen met Kennel From the Beaten Track. Het was wederom een erg gezellige dag met mooi weer.. Het prachtige wandelgebied in Epe is een aanrader voor iedereen die graag wil wandelen met z’n hond(en). Zo groot, uitgestrekt en honden mogen er grotendeels los. De foto’s zijn op deze pagina terug te zien. 


24 maart 2010  

We zijn een paar dagen in Epe op visite geweest bij onze Kelly en hebben uiteraard van de gelegenheid gebruik gemaakt om wat nieuwe foto’s van haar te maken. Ook onze Conner was deze dagen mee en heeft genoten van het mooie gebied waar zij in woont.


22 maart 2010  

Nieuwe foto’s toegevoegd van Storm (Joyfull Joe), Sturrum (Last Miracle) en Mac (Lone Ranger).


19 maart 2010 

Afgelopen zondag was de laatste dag van de grootste show in Europa “de Crufts”, op deze dag werden de Gordon Setters gekeurd. Ongelofelijk hoeveel Gordons er op die show te zien .. dit jaar nog meer dan afgelopen jaren, 204 inschrijvingen.  Marcella was dit jaar aanwezig om te kijken en om vrienden aan te moedigen, die de eer hadden hun hond daar te showen.

Heel trots zijn wij op de moeder van onze Troy, Sh.Ch. Liric Blac Xtasy JW. Niet alleen werd zij Beste Teef (voor de 2e keer), maar ook werd zij gekozen tot Beste van het Ras!! Wij willen Maureen dan ook van harte feliciteren met deze mooie overwinning. 


15 maart 2010  

Afgelopen vrijdag is ons laatste kereltje vertrokken. Lone Ranger  “Mac” woont vanaf nu in Kaag bij Jaques & Christianne. Wij wensen ze ontzettend veel plezier en geluk met hun nieuwe aanwinst.


5 maart 2010 

Vandaag is onze Last Miracle “Sturrum”opgehaald en meegegaan naar zijn nieuwe huis in Gorinchem. Wij wensen Lijda & Werner ontzettend veel plezier en geluk toe met hun Sturrum.


4 maart 2010 

Nieuwe foto’s ontvangen van Lance (Lancelot) en nieuwe foto’s gemaakt van Sturrum (Last Miracle) en Lone Ranger (Mac) voor zij vertrekken naar hun nieuwe huis.


1 maart 2010 

Gisteren is er weer één van de jongens vertrokken met zijn nieuwe familie, Livin Legend. Wij wensen ook de familie Deenen ontzettend veel plezier en geluk met hun Floris.


27 februari 2010 

Vandaag is onze Lancelot vertrokken met zijn nieuwe familie naar Monnickendam. Wij wensen de Familie Egberink ontzettend veel plezier met hun nieuwe aanwinst.


25 februari 2010 

Vandaag is dan onze eerste jongen met zijn nieuwe gezin mee naar huis gegaan, Lionheart “Joep”. Wij wensen de familie van den Berg heel veel plezier met deze heerlijke knuffelbeer.


24 februari 2010

Nieuwe foto’s van de pups toegevoegd en nog maar een filmpje van de jongens in de tuin.


17 februari 2010  

Nieuwe foto’s van onze 5 mooie kereltjes en een filmpje van de jongens in de sneeuw toegevoegd.


15 februari 2010  

 


J-Nest 2 Jaar

Vandaag viert ons J-Nest hun 2e verjaardag. Wij wensen Boyd, Bo, Duke, Bentley, Melo, Storm, Jukka & Joy een hele fijne dag toe met veel knuffels en lekkers. En natuurlijk hopen wij dat ze nog lang mogen genieten bij hun baasjes. 

Ook hun broer Brian vergeten wij deze dag niet. Voor hem branden we vandaag een kaarsje  en we hopen dat hij achter de Regenboogbrug geniet met zijn vrienden. We zullen hem nooit vergeten.


12 februari 2010

Vandaag zijn de pups voor het eerst in de sneeuw geweest. In het begin vonden ze het maar vreemd dat witte spul aan hun voeten, maar al gauw was het leuk en spannend. Nieuwe foto’s geplaatst.


7 februari 2010

Vandaag weer nieuwe foto’s en een video geplaatst van de pups. 


3 februari 2010

 Vandaag weer wat nieuwe foto’s van onze 5 prachtige kereltjes geplaatst en ook een nieuwe foto van hun vader Troy.


2 februari 2010

 I-Nest 3 Jaar

Vandaag viert onze Willow (Indigo Girl) haar 3e verjaardag. Wij feliciteren haar en haar zusjes Fleur en Caelinn en haar broers Buddy, Bono, Caelo, Claymore, Gordon, Jelle en Ionathan en wensen ze een hele fijne dag met veel extraatjes toe.


29 januari 2010 

Vandaag nieuwe foto’s van de pups geplaatst. 


24 januari 2010 

De pups zijn inmiddels 3 weken oud en het gaat hartstikke goed met ze. Hun hok is uitgebreid en nu voorzien van allerlei leuke en interessante speeltjes. Het is zo leuk om te zien hoe ze zich ontwikkelen en steeds nieuwe dingen ontdekken. Ze hebben hun eerste pap met wat vlees inmiddels al gehad en alles smaakt ze zeer goed.  Natuurlijk hebben we weer nieuwe foto’s en een nieuwe video van de puppies geplaatst.


17 januari 2010 

Nieuwe foto’s van onze 5 mooie kereltjes geplaatst. 


16 januari 2010 

Fleur (Iceflower) is op 20-11-2009 bevallen van 11 puppies, van dit prachtige nest zijn nog 3 reutjes verkrijgbaar. Klik hier voor meer informatie

 


14 januari 2010 

Nieuwe foto’s ontvangen van Moragh (Keltic Dwyn), die ontzettend veel plezier heeft in de sneeuw. Tevens nieuwe foto’s van de puppies geplaatst, die inmiddels 14 dagen oud zijn. 


10 januari 2010  

Onze pups zijn nu 10 dagen en wat gaat het goed met ze. Ze lopen al redelijk goed (zoals te zien is op de nieuwe foto’s), hun oogjes beginnen langzaamaan open te gaan en ze beginnen al een beetje met elkaar te spelen. 


9 januari 2010 

Nieuwe foto’s en video geplaatst van de pups, die nu 1 week oud zijn.


6 januari 2010  

Nieuwe foto’s en een kleine videofilmpje van de pups geplaatst en nieuwe foto’s ontvangen van Jake (Keen Xplorer) en Luca (Kissing Ryan). 


4 januari 2010

Nieuwe foto’s geplaatst van de puppies en nieuwe foto’s toegevoegd van Cealine (Highlight).


1 januari 2010 

Na een moeizame nacht zijn vanmorgen vroeg de puppies geboren van Joanne x Troy. Het ging niet makkelijk, want mama wilde haar pups niet tijdens het vuurwerk geboren laten worden. Uiteindelijk zijn zij dan ook via een keizersnede ter wereld gekomen. De 5 flinke kerels genieten van moeders aandacht & melk en zowel zij als mams maken het goed.  

 Wij wensen iedereen een heel gelukkig, gezellig, gezond en liefdevol Nieuwjaar toe !

31 december 2009 

Vandaag nieuwe foto’s van Kabaret Girl “Isis” ontvangen en toegevoegd aan haar galerie.


27 december 2009

Vandaag nieuwe foto’s ontvangen van It’s Magic “Gordon” en Kabaret Girl “Isis” ontvangen en toegevoegd aan hun galerie.


25 december 2009

Het is kerst dus een speciaal kerstdiner ook voor onze hondjes. Dit jaar hebben we in plaats van de standaard kalkoen gekozen voor iets waar ze normaal op jagen, namelijk fazantbouten. We hebben ze dan wel gegrild en helemaal geplukt (omdat er nog weleens kogeltjes in kunnen zitten), maar ze zullen heerlijk smullen.

Ook nieuwe foto’s toegevoegd van Icebreaker “Caelo“.


24 december 2009

Wij willen iedereen hele fijne en gezellige feestdagen toewensen!


23 december 2009

Ook ons kleine meisje Kind Melody “Lola” heeft zich heerlijk uitgeleefd in de sneeuw met haar baasjes. Foto’s hebben we toegevoegd aan haar galerie. 


22 december 2009

Fay Glenrose “Megan” heeft zich ook prima vermaakt in de sneeuw de afgelopen dagen, foto’s zijn te zien in haar galerie.


21 december 2009

Ook van Kynan McLeod “Milo” hebben we nieuwe foto’s ontvangen van zijn avonturen in de sneeuw. En vanuit Slowakije ook nog wat nieuwe foto’s van Kabaret Girl “Isis” ontvangen. 


20 december 2009

Vandaag nieuwe foto’s ontvangen van Keltic Dwyn “Moragh“. Hij heeft heerlijk genoten van de sneeuw en dat is te zien op de leuke foto’s in zijn galerie. 


18 december 2009

Sneeuwpret

Vandaag met de mooie witte sneeuw hebben we de camera meegenomen tijdens het wandelen met Joanne en Troy. Zij hebben volop genoten van de sneeuw en dat plezier spat van deze foto af. Joanne voelt zich heerlijk, ondanks dat ze drachtig is. Hieronder alle foto’s:


17 december 2009

Nieuwe foto’s toegevoegd van Finn Gareth “Paddy” en zijn maatje Highlander “Breandan” (Highlander). Zij kwamen gisteren even langs en toen hebben we gelijk even wat mooie foto’s gemaakt. 


14 december 2009

Vandaag nieuwe foto’s toegevoegd van Kynan McLeod “Milo“, King Lear “Scott“, Kansas Rose “Jara“, Iron Mike “Bono“, Icebreaker “Caelo“, Jennifer Mae “Jukka“, Jump for Joy “Melo“, Just a Legend “Bo” en onze eigen Conner en Troy.


13 december 2009

Vandaag was dan de 2e kennelwandeling die wij samen met Cor en Wilma van Kennel From the Beaten Track hebben georganiseerd. Wederom was het een zeer gezellige dag met heerlijk weer aan het strand Langevelderslag te Noordwijk. Het was ontzettend leuk om weer velen van onze nakomelingen en hun eigenaren terug te zien. Je komt eigenlijk op zo’n dag tijd te kort om met iedereen even bij te kletsen en van alle hondjes apart foto’s te kunnen maken. Iedereen die aanwezig was willen we hartelijk bedanken. We hopen dat jullie allemaal net zo genoten hebben als wij en zien jullie een volgende keer graag weer. Foto’s zijn via deze pagina terug te zien 


09 december 2009

Nieuwe foto’s ontvangen van Be Commander “Damon” en Kind Melody “Lola” en in hun galerie geplaatst,


1 december 2009

Afgelopen zondag is Kind Melody “Lola” bij ons op visite geweest. Hartstikke leuk om ons kleine meisje weer terug te zien en te zien hoe goed ze zich ontwikkeld. Zij is onlangs met vlag en wimpel geslaagd voor de puppycursus. We hebben ondanks het mindere weer toch nog een paar foto’s kunnen maken en aan haar galerie toegevoegd.

Ook hebben we nieuwe foto’s ontvangen van Kabaret Girl “Isis” en Kiss me Kate “Katie“.


27 november 2009

Vandaag zijn we met onze Joanne naar de dierenarts geweest voor een echo en we kunnen iedereen blij mededelen dat ze drachtig is Wij verwachten begin januari puppies van haar en onze Troy.  Ook viert onze dame vandaag haar 5e verjaardag! We hopen natuurlijk op nog vele mooie jaren met haar en wensen haar broers en zusjes ook een fijne dag toe. 


18 november 2009

Iceflower “Fleur” is in Kroatië bevallen van een prachtig elftal, 8 jongens en 3 meiden. 
Wij wensen haar eigenaresse Vlatka heel veel geluk en plezier toe met haar allereerste nestje in kennel Woodland Hoppers.


14 november 2009

Vandaag viert onze kanjer Troy zijn 2e verjaardag. We hopen nog vele jaren van hem te mogen genieten en wensen zijn broers en zusje een fijne dag toe. 


8 november 2009

Vandaag waren wij met Troy en Joanne op de show in Bleiswijk, waar Troy een 2 zeer goed behaalde in de jongehondenklas. Joanne stond na 2 jaar niet op show te zijn geweest in de openklas en deed het hartstikke mooi. Ze behaalde een 2 uitmuntend bij keurmeester Mrs. Patsy Hollings uit Engeland, die aangaf dat ze het heel moeilijk vond om te kiezen tussen nummer 1 en 2. Wij zijn in ieder geval hartstikke trots op onze honden. 


1 november 2009

Vandaag werd in het dogcenter te Kerkwijk de nakomelingendag van de NGSC gehouden. Ons I-nest was dit jaar uitgenodigd om gekeurd te worden. Helaas waren er deze keer niet veel pups van ons aanwezig, waardoor we uiteindelijk alleen moeder Joanne en dochters Indigo Girl “Willow“, Indian Rose “Caelinn” en zoon I’m Handsome “Claymore” in de ring hadden staan. Wij bedanken de familie Cool en Waldekker hartelijk dat zij gekomen zijn. We hebben natuurlijk gelijk wat foto’s gemaakt van Claymore en Caelinn en in hun galerie geplaatst. 


31 oktober 2009 

Vandaag is onze Joanne gedekt door onze Troy. Alles is goed verlopen dus nu is het afwachten. Over circa 4 weken zullen wij een echo late maken om zeker te weten of wij wel/niet pups zullen krijgen. We houden jullie op de hoogte! 


27 oktober 2009

Vandaag hebben wij het moeilijke besluit moeten nemen (samen met haar eigenaren familie Hobo) om onze dame Ashley Bee “Ashley” in te laten slapen. Zij ging plotseling heel hard achteruit met haar gezondheid en bleek acuut nierfalen te hebben. Zij is nu over de regenboogbrug gegaan en is weer samen met haar ouders Shanna en Quinten.

Rust zacht lieve Ashley, je wordt enorm gemist.  


25 oktober 2009

Vandaag is Keltic Dwyn “Moragh” bij ons op bezoek geweest met zijn baasjes en natuurlijk hebben we gelijk wat nieuwe foto’s van hem gemaakt en toegevoegd aan zijn galerie. Ook nieuwe foto’s ontvangen van Kynan McLeod “Milo” en Kabaret Girl “Isis“.


24 oktober 2009

Vandaag viert onze grote vriend Conner zijn 6e verjaardag alweer. Wat vliegt de tijd toch! We hebben gelijk wat nieuwe foto’s gemaakt van hem en in zijn galerie toegevoegd. 


22 oktober 2009

Van het weekend hebben wij het treurige nieuws doorgekregen dat Corinõ Deje “Bono” overleden is. Sinds een paar weken had hij moeite met ademhalen en uit onderzoek bleek dat hij een vergroot hart had. Helaas sloegen de behandeling en medicijnen niet aan, waardoor Marjo de moeilijke beslissing moest nemen hem te laten inslapen.  Wij wensen haar en haar dochters enorm veel sterkte toe met het verlies van hun grote vriend.

Rust zacht lieve Bono


19 oktober 2009

Afgelopen weekend zijn we met Troy naar Dortmund gegaan, waar hij heeft meegedaan aan 2 shows. Hij heeft hartstikke goed zijn best gedaan en behaalde op vrijdag een mooie 3 uitmuntend in de jongehondenklas en op zondag behaalde hij een mooie uitmuntend. We hebben gedurende het weekend ook nog wat leuke foto’s van hem kunnen maken en in zijn galerie toegevoegd. 

Ook hebben we nieuwe foto’s ontvangen van Kissing Ryan “Luca” en in zijn galerie toegevoegd.


17 oktober 2009

Vandaag vieren onze Dylan en Ashley hun 12e verjaardag.. jeetje wat een leeftijd! Wij wensen hun broer en zusjes natuurlijk ook een mooie dag toe met veel extraatjes. Hopelijk hebben we nog een tijdje plezier van onze kanjers. 


11 oktober 2009

Nieuwe foto’s toegevoegd van onze Troy en Willow in hun galerie. Ook hebben we nieuwe foto’s ontvangen van Jara (Kansas Rose) en van Isis (Kabaret Girl) en in hun galerie toegevoegd. 

Vandaag ontvingen we ook het leuke nieuws uit Kroatië ontvangen dat Fleur (Iceflower) drachtig is en in November haar eerste puppies verwacht.  Via deze weg willen we Vlatka van harte feliciteren en wensen we haar veel succes en geluk toe met het allereerste nestje in haar kennel “Woodland Hoppers”.


20 september 2009 

Nieuwe foto’s geplaatst van Paddy(Finn Gareth), Breandan (Highlander), Luca (Kissing Ryan), Scott (King Lear) en Lola (Kind Melody).


18 september 2009

Vandaag is dan onze kleine meid Lola (Kind Melody) vertrokken met haar nieuwe gezin, familie van den Neste. Wij willen Esther, Johan, Chris & Anouk heel veel plezier en geluk wensen met de nieuwe aanwinst en zullen Lola vast nog regelmatig zien.


17 september 2009

Vandaag kregen wij uit Duitsland door dat Joy (Joy of my Life) afgelopen weekend de herfstproeven  jacht) met goed succes heeft afgelegd. Voor de HAP ( Herbstanlageprüfung) behaalde zij 13 punten ( = zeer goed) en de HZP ( Herbstzuchtprüfung) behaalde zij 174 punten. En nu is zij dus .. Zuchttauglich .. wat betekent dat zij nu aan alle eisen voldoet om gebruikt te worden voor de fok. Wij zijn erg blij voor Margitta & Michael en natuurlijk trots op Joy, goed gedaan!!

Ook hebben we nieuwe foto’s toegevoegd van Moragh (Keltic Dwyn) in zijn gallerie.


10 september 2009

Vandaag viert ons B-C nest hun 10e verjaardag. Damon (Be Commander) doet dat met een lach en schitterende feestmuts !! Wij wensen hem, zijn broer & zusjes een hele fijne dag toe met veel lekkers en knuffels en natuurlijk nog een aantal mooie gezonde jaren erbij. 

Tevens zijn wij vandaag op bezoek geweest bij Jo & Maria Grosfeld – Kennel van Los Perros – om Troy z’n nakomelingen te bekijken. Wij vinden, net als Jo & Maria, de pups erg mooi geworden en vinden het erg leuk dat zij zelf een teefje aanhouden. 

Nieuwe foto’s toegevoegd van Damon (Be Commander), Scott (King Lear) & Lupa (Kentucky Boy) in hun eigen galerie.


1 september 2009

Vandaag is ons laatste ventje Keen Xplorer met zijn nieuwe eigenaren mee naar huis gegaan. Wij wensen Wino, Marjolijn en de kids heel veel plezier en geluk toe met hun kanjer Jake.


30 augustus 2009

Vandaag op de show in Rotterdam heeft onze Troy een mooie 1 uitmuntend in de jongehondenklas behaald. Wij zijn weer trots op ons ventje. Ook was Carla aanwezig met Megan (Fay Glenrose) die een mooie 1 uitmuntend in de kampioensklas behaalde. Goed gedaan Carla. 


28 augustus 2009

Nieuwe foto’s ontvangen van Isis (Kabaret Girl), Kathy (Kiss Me Kate), Moragh (Keltic Dwyn) Milo (Kynan McLeod) en aan hun galerie toegevoegd. 

Onze Keen Xplorer wordt volgende week opgehaald wanneer zijn nieuwe eigenaren terug zijn van vakantie en dan hebben wij nog ons mooie meisje Kind Melody die nog een liefdevol huisje zoekt. Vandaag nieuwe foto’s van ze gemaakt welke in hun galerie te zien zijn.


27 augustus 2009

Vandaag viert onze Caelinn haar 9e verjaardag. Wij wensen al haar broers en zusjes van het C-D nest een fijne dag toe met veel extra verwennerijen. We hopen dat ze allemaal nog vele mooie jaren mogen genieten. Voor broertjes Scott en Kieran branden we een kaarsje. 


26 augustus 2009 

Vandaag is Zwieber (Kinky Cowboy) opgehaald door zijn nieuwe familie. We wensen hem en familie Neher heel veel plezier en geluk toe. 

Tevens nieuwe foto’s ontvangen van Isis (Kabaret Girl), zij heeft de reis naar Slowakije goed doorstaan en heeft het super naar haar zin in haar nieuwe huis. 


22 augustus 2009 

Vandaag is ons meisje Kathy (Kiss me Kate) vertrokken met haar nieuwe eigenaren naar Eindhoven. We wensen de familie Vliegen heel veel plezier en geluk toe met hun nieuwe aanwinst. 

Ook hebben we vandaag nieuwe foto’s ontvangen van Milo (Kynan McCleod), die zich al prima thuis begint te voelen in Ede. En foto’s ontvangen van Scott (King Lear) en Moragh (Keltic Dwyn). 


21 augustus 2009

De afgelopen twee dagen zijn er een groot aantal van onze pups met hun nieuwe eigenaren mee naar huis gegaan.
Wij wensen ze allemaal ontzettend veel plezier en geluk toe met hun nieuwe gezinslid. 


15 augustus 2009

Vanuit Duitsland kregen wij het super nieuws te horen dat Joy of my Life ( Joy) de officiële heupuitslag  HD A heeft gekregen. Uiteraard zijn wij ontzettend blij met deze mooie uitslag en feliciteren Margitta & Michael hiermee.


14 augustus 2009

Wegens afzegging op het laatste moment is er nog 1 prachtig teefje beschikbaar uit ons K-Nest.. voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.


9 augustus 2009

Vandaag is Marcella met Troy naar de jachtinitiatiedag te Nijvel ( België) geweest, welke georganiseerd werd door de Belgian Gordon Setter Club  ( i.s.m. de NGSC). Het was wederom een hele leuke, gezellige en leerzame dag en het blijft een schitterend gezicht om de honden in het veld te zien werken. Foto’s zijn op deze pagina terug te vinden 


8 augustus 2009

Nieuwe foto’s van de pups geplaatst


4 augustus 2009

Nieuw filmpje van de pups geplaatst, nu 5 weken oud, spelend in hun buitenren. 


28 juli 2009

Vandaag hebben de pups eindelijk van het mooie weer in de tuin kunnen genieten.


26 juli 2009

Gisteravond is Marcella lekker naar het strand geweest met een vriendin en heeft Troy en z’n labrador vriendje Yoep meegenomen.
Het was heerlijk en ze hebben genoten. De foto’s zijn op deze pagina terug te vinden 


23 juli 2009

Nieuwe foto’s geplaatst van de puppies.

Tevens nieuwe foto’s geplaatst van Storm (Joyfull Joe), Jukka (Jennifer Mae), Boyd (Jerry Lee) en Cealine (Highlight) in hun eigen galerie.


12 juli 2009

In de kennel van Los Perros zijn de puppies van Troy en Gina geboren,  2 teefjes en 1 reutje. 
Wij feliciteren Jo & Maria Grosfeld en wensen ze veel plezier de komende weken. 


11 juli 2009

Weer wat nieuwe foto’s van de puppies geplaatst.


4 juli 2009

De pups zijn inmiddels 10 dagen oud en groeien heerlijk door, ze doen al pogingen tot lopen en de oogjes beginnen langzaamaan open te gaan. 


2 juli 2009

Fleur (Iceflower) is op de show in Koprivnica Beste Teef en Beste van het ras geworden.
Super gedaan weer van Vlatka en Fleur, gefeliciteerd!


30 juni 2009

Nieuwe foto’s van de pups toegevoegd en ook de stamboomnamen toegevoegd. 


29 juni 2009

Vandaag een klein filmpje van de pups gemaakt, ze zijn zo lief !!


27 juni 2009

Het gaat hartstikke goed met de puppies, ze drinken goed en zijn heel tevreden. Ook met Willow gaat het super, zij is een fantastische moeder.  Nieuwe foto’s toegevoegd. 


25 juni 2009

                                   Hoera onze puppies zijn geboren!   

 

Vannacht is onze Willow bevallen van 11 kerngezonde pups, 7 reutjes & 4 teefjes. Moeder en kids maken het prima en liggen nu heerlijk te rusten.


22 juni 2009

Onze Willow is vandaag 8 weken drachtig, deze dagen zijn haar laatste loodjes tot de geboorte.Officieel is zij zaterdag uitgerekend, maar het kan vanaf vandaag al geboren worden. Wij hebben haar gisteren gewogen en zij is inmiddels 13 kg bijgekomen, haar buikomvang is nu 93 cm.


13 juni 2009

Vandaag op de show in Oss heeft Troy een mooie 1 uitmuntend behaald in de jongehondenklas.


12 juni 2009

Hoera.. Gina v. Los Perros van de familie Grosfeld is drachtig en verwacht half juli haar puppies van onze Troy!


10 juni 2009

Nieuwe foto’s toegevoegd van Melo (Jump for Joy), Duke (Johnny B Good), Storm (Joyfull Joe), Jelle (Indiana Joe) en Hunter ( Huckleberry). 


3 juni 2009

Ons meisje Willow is inmiddels 5 weken drachtig en haar buik begint aardig te groeien.We meten haar buikomvang per week en deze was afgelopen maandag al 76 cm, de hardst groeiende periode komt er nog aan. 


25 mei 2009

Vandaag zij wij met onze Willow naar de dierenkliniek geweest om een echo te laten maken en ………Ja hoor ze is drachtig en goed ook, we hebben al tien pups kunnen zien op het kleine stukje echo. De pups worden rond 28 juni verwacht.


24 mei 2009

Vandaag en afgelopen vrijdag zijn we met Troy naar Duitsland gegaan voor de show in Oldenburg. Vrijdag werd hij gekeurd door Dr. Wilfried Peper uit Duitsland en behaalde hij 1 uitmuntend en daarmee zijn 1e punt voor het VDH kampioenschap. Vandaag werd hij gekeurd door Mevr. Alenka Pokorn uit Slovenië en behaalde hij een 2 uitmuntend. Wij zijn weer erg trots op onze jongeman!


10 mei 2009

Vandaag zijn we met Troy naar de show in Alkmaar geweest waar hij een mooie 1 uitmuntend behaalde in de jeugdklas met een heel mooi keurverslag. Wij zijn weer erg trots op ons jonge ventje.


8 mei 2009

Vandaag heeft Troy vrouwelijk bezoek gekregen van de kennel v. Los Perros.  Hij dekte de teef Gina v. Los Perros.


28 april 2009

Vandaag kregen wij het verschrikkelijke nieuws te horen dat Brian (Jesse James) wegens een tragisch ongeval om het leven is gekomen.  De kanjer van Cor & Wilma, nog zo jong en volop in het leven, een echte nachtmerrie. Wij wensen Cor & Wilma enorm veel sterkte toe in deze moeilijke tijd en leven met ze mee.

Wij treuren met hun mee om deze ontzettend lieve goedzak, rust zacht lieverd !!


26 april 2009

Vandaag was dan de grote dag, onze Willow is gedekt door Troy en wij hopen dus op puppies van onze twee kanjers eind juni. Over zo’n 4 weken laten wij een echo maken en dan weten we meer. Heeft u interesse in een pup van deze combinatie neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op en laat u op de wachtlijst plaatsen.


25 april 2009

Vandaag op de show in Goes heeft onze Troy 1 uitmuntend behaald in de jeugdklas en is hiermee definitief Nederlands Jeugdkampioen geworden. Wat zijn wij weer trots op onze kanjer.


Kelly 7 Jaar!!

Hoera vandaag viert onze Kelly haar 7e verjaardag, ze wordt zoals gewoonlijk heerlijk verwend met wat lekkers en geniet languit op haar ligbed in het zonnetje van deze mooie dag.


21 april 2009


H-Nest 3 Jaar!!

Wij feliciteren Breandan, Evelyn, Cealine, Roxy & Hunter met hun verjaardag en wensen ze een hele fijne dag toe met veel lekkers en knuffels. Voor de lieve Jamie branden wij een kaarsje jammer genoeg mocht hij deze leeftijd niet behalen.


20 april 2009

Vandaag is onze Troy pappa geworden!!  Ambrosia From the Beaten Track is bevallen van 14 pups, 10 teven en 4 reuen. 
Wij willen Cor & Wilma van harte feliciteren met dit geweldige nest en wensen ze veel plezier de komende weken.


17 april 2009

Onze Willow is loops geworden en dat betekent weer een spannende tijd voor ons. Binnenkort zal zij gedekt worden door onze Troy en als alles goed gaat dan verwachten we eind Juni begin Juli ons K-nest.  We houden u op de hoogte!


F-G Nest jarig geweest !!

 

Afgelopen maandag  waren de pups van het F-G nest jarig, zij zijn alweer 5 jaar oud geworden.

Wij willen alsnog Megan, Paddy, Ginger, Gina, Ruby, Dylan, Flann, Duke, Goia van harte feliciteren met hun verjaardag en hopen dat zij allemaal flink verwend zijn door hun baasjes. Uiteraard wensen wij ze nog veel goede & fijne jaren toe.

 

13 april 2009


F-G Nest jarig

 
vandaag viert ons F-G nest hun 5e verjaardag. We wensen Megan, Paddy, Ginger, Gina, Ruby, Dylan, Flann, Duke, Goia een gezellige verjaardag toe en hopen dat zij allemaal flink verwend worden door hun baasjes. Uiteraard wensen wij ze nog veel goede & fijne jaren toe.

Vandaag op de show in Leeuwarden heeft Troy z’n 2e punt voor het nederlands jeugdkampioenschap behaald door een 1 uitmuntend in de jeugdklas te behalen.  Willow behaalde een 2 zeer goed in de openklas. Vanaf nu blijft zij even uit de showring om zich verder te ontwikkelen. Wij zijn in ieder geval weer erg trots op onze hondjes.


3 april 2009

Vandaag kregen wij het mooie nieuws te horen dat Joy (Joy of my life) geröntgend is en dat alles er goed uitziet. Nu is het nog afwachten op de officiële uitslag.


28 maart 2009

Troy is vandaag mee geweest naar de show in Luxemburg en heeft daar een mooie 2 uitmuntend behaald in de jeugdklas. 
Erg trots weer op onze kanjer! 


20 maart 2009

Jippie onze Troy wordt voor de eerste keer vader!!! Ambrosia from the Beaten Track is drachtig en verwacht in april haar pups.


18 maart 2009

We hebben zojuist het prachtige bericht doorgekregen dat Brian ( Jesse James) goede heupen heeft. De officiële uitslag is HD-A, botafwijking 0 en norbergwaarde 33. Wij zijn hier erg blij mee en feliciteren Cor & Wilma dan ook van harte met deze prachtige uitslag.


28 februari 2009

Vandaag waren we op de show in Groningen met onze Troy en Willow. Zij waren vandaag niet helemaal in goede doen en wilde zich niet goed tonen. Zo behaalde Troy een 2 zeer goed in de jeugdklas en Willow een 4 zeer goed in de openklas. Erg jammer natuurlijk, maar ach wij hebben ook weleens onze dag niet dus kan gebeuren.


19 februari 2009

Vandaag heeft Troy z’n allereerste dame op bezoek gekregen, Ambrosia from the Beaten Track. De dekking is succesvol verlopen en wij hopen dat er eind April pups geboren worden in Soest.

Ook kregen wij het hele mooie nieuws te horen dat Brian (Jesse James) vandaag is geröntgend voor HD en dat zijn heupen er super goed uitzien. Nu is het nog wachten op de officiële uitslag van de Raad van Beheer. Ook een dochter van Kieran (Calvin Dream) is geröntgend en haar heupen zien er ook hartstikke goed uit. We zijn erg blij en trots op deze mooie nakomelingen.


15 februari 2009

Vandaag op de show in Rheinberg (Duitsland) heeft Troy 1 uitmuntend behaald in de jeugdklas en hiermee de titel Rheinlandjugendsieger’09 gekregen. Daarnaast werd hij beste jeugdhond van het ras en in de erering zat hij bij de beste 10 jeugdhonden van de dag. Wij zijn zeer trots op ons ventje!

Vanaf nu is hij tevens beschikbaar als dekreu voor passende teven, hij heeft HD A heupen, volledig scharend gebit, DNA geregistreerd, heeft zijn show kwalificaties behaald en bovenal heeft hij een super sociaal karakter, goede jachtaanleg en stamt hij af van uitmuntende lijnen.

Hoera J-Nest vandaag 1 jaar oud!!

Brian (Jesse James)

Brian en Joy feliciteren, net als wij,  al hun broers en zusjes en wensen ze een hele fijne dag toe. We hopen dat jullie allemaal lekker verwend worden vandaag en wensen jullie nog vele jaren toe.

Joy (Joy of My Life)

Nieuwe foto’s toegevoegd van Joy (Joy of my life) & Fleur (Iceflower).


7 februari 2009

Vandaag op de show in Eindhoven heeft Troy een 1 uitmuntend behaald in de jeugdklas en behaalde hiermee zijn eerste puntje voor het Nederlands Jeugdkampioenschap. Onze Willow, die voor het eerst in de openklas stond en het jongst was, behaalde een mooie 4 uitmuntend. Wij zijn weer erg trots op onze hondjes.


2 februari 2009 


Vandaag vieren onze Willow en haar nestgenootjes van het I-nest hun 2e verjaardag. Wij feliciteren al haar broers en zusjes van harte en wensen ze allemaal een dag toe vol met verwennerijen. 


27 januari 2009

Vandaag vieren Sandokan, Djengha & Djazz van ons D-E nest hun 7e verjaardag alweer. Wij wensen ze samen met hun baasjes een heerlijke dag en hopen dat ze nog vele gezonde jaartjes tegemoet gaan.


18 januari 2009

Xandra Yvana from Fire’sons Garden “Shanna”

Vannacht hebben wij de moeilijke beslissing moeten nemen om Shanna, onze stammoeder, te laten inslapen. Zij kreeg geheel onverwachts een herseninfarct, waarna we haar niet langer wilde laten lijden.  Shanna is 13 jaar en 9 maanden oud geworden.

Lieve schat, we houden van je en zullen je zeer missen.


11 januari 2009 

Jaaa het heeft gesneeuwd, dat betekend plezier voor de hondjes! 

Nieuwe foto’s toegevoegd van Troy, Conner, Joanne & Willow.


2 januari 2009

Afgelopen week hebben we een lekkere wandeling gemaakt met de hondjes op de Soesterduinen. Het was fris, maar gezond weer en wij hebben, net als de honden, genoten.

Ook nieuwe foto’s toegevoegd van Troy, Conner, Joanne en Megan (Fay Glenrose)


1 januari 2009

Iedereen de allerbeste wensen voor 2009 !!

25 december 2008

Speciaal voor Kerstmis hebben wij voor onze honden een heerlijke kalkoen gekocht en gebraden.Tenslotte verdienen zij toch ook wat extra’s met de feestdagen 🙂 


 22 december 2008

Vandaag zijn we naar de Kerstshow in Wijchen geweest met onze Willow en Troy.  Troy behaalde een 2 zeer goed in de jeugdklas en onze Willow een 1 uitmuntend in de jongehondenklas. Daarnaast behaalde zij ook nog eens het reserve Cac en Cacib. Wij zijn weer zeer trots op onze hondjes!


14 december 2008

Damon (Be Commander) wenst iedereen alvast hele fijne feestdagen toe! 


7 december 2008

Vandaag was het dan zover.. de wandeling die wij samen met Cor & Wilma van Batenburg hebben georganiseerd ging dan nu gebeuren.  De opkomst was zeer geslaagd te noemen en het was harstikke gezellig.  We hebben het erg naar onze zin gehad en vonden het super om bekenden en nakomelingen weer te zien. Dit is zeer zeker voor herhaling vatbaar !!  Iedereen bedankt voor het komen.  De foto’s kunt u op deze pagina terugvinden. 


3 december 2008

Vandaag hebben we Troy z’n HD-Uitslag binnen gekregen en we zijn erg blij!! 
HD A, Norbergwaarde 35, botafwijking 0

Ook hebben we nieuwe foto’s toegevoegd van onze Troy, Willow, Caelinn en Jump for Joy “Melo


30 november 2008

Zagreb Winner,  Central Eastern Europian Winner
Kroatisch Show Kampioen !!!

Vandaag kregen wij vanuit Kroatië het geweldige nieuws dat Iceflower “Fleur” het afgelopen weekend een super show weekend heeft gehad. Vrijdag de clubshow waar ze Beste in haar klasse werd en het CAC kreeg, Zaterdag internationale show waar ze Beste Teef en Beste van het Ras werd en dan vandaag nog een Internationale show waar ze wederom Beste Teef werd.  Hiermee won ze de titel “Zagreb Winner”, de titel “Central Eastarn Europan Winner” en met de punten die ze dit weekend behaalde is ze nu ook nog eens definitief ” Kroatisch Show Champion”.  Wij zijn dan ook mega trots op Vlatka en ons mooie meisje Fleur voor dit geweldige succes. Vlatka van harte gefeliciteerd !!

Vandaag waren wij zelf met Troy en Willow op de Winner show in Amsterdam. Troy behaalde 4 uitmuntend in de jeugdklas en Willow 3 uitmuntend in de jongehondenklas. 


27 november 2008 

Vandaag viert onze Joanne haar 4e verjaardag, dus dat wordt weer extra verwennerijen voor haar en haar vriendjes. We wensen haar broers en zusjes een fijne verjaardag toe en hopen dat we nog lang van haar mogen genieten. 


24 november 2008 

Vandaag nieuwe foto’s toegevoegd van Finn Gareth “Paddy“, Highlander “Breandan“, Fay Glenrose “Megan“, Joyfull Joe “Storm“, Johnny B Good “Duke” en Jesse James “Brian“. 


14 november 2008

Vandaag viert onze Troy zijn 1e verjaardag, dat wordt extra verwennen met veel lekkers en knuffels. We hopen nog lang van en met hem te kunnen genieten. We hebben vandaag ook zijn heupen laten röntgenen en we zijn erg blij en opgelucht om te zeggen dat alles er nog steeds hartstikke goed uitziet. Natuurlijk moeten we de officiële uitslag nog afwachten van de Raad van Beheer.


13 november 2008

Nieuwe foto’s van Indiana Joe “Jelle” toegevoegd in zijn nieuwe huis.


 4 november 2008

Vandaag ontvingen wij weer super nieuws vanuit Kroatië.. Vlatka is met Iceflower “Fleur” afgelopen zondag naar Belgrado geweest. Daar is Fleur Beste Teef, Beste van het Ras en 2e Beste van de Groep geworden. Wij zijn uiteraard ontzettend trots op zowel Fleur als Vlatka, een echt dreamteam. Vlatka van harte gefeliciteerd met dit mooie resultaat. We zijn trots op je!! Ga zo door.


2 november 2008 

Vandaag zijn we met Troy en Willow naar de show in Bleiswijk geweest. Troy behaalde 2 uitmuntend in de jeugdklas en Willow behaalde 1 uitmuntend in de jongehondenklas. Beide kregen een heel mooi keurrapport van Mrs. Hathaway uit Engeland. Wij zijn weer trots op onze jongsten.


1 november 2008

Wegens privé omstandigheden heeft de familie Veldman moeten besluiten om hun Jelle (Indiana Joe) te moeten herplaatsen.  Wij hebben Jelle in samenwerking met Cor & Wilma van Batenburg kunnen plaatsen bij de Familie de Smet, zij zijn dolblij met hem en wij wensen ze een hele fijne en gelukkige toekomst met deze kanjer.


26 oktober 2008

In samenwerking met kennel From the Beaten Track organiseren wij een wandeling op de Soesterduinen op zondag 7 December. Bij deze nodigen wij alle eigenaren van een Noble Friends Setter uit om mee te wandelen. Wij zouden het in ieder geval erg leuk vinden om u en uw hond(en) weer te zien.  Na afloop van de wandeling is er gelegenheid voor een hapje en/of drankje. Bent u in de gelegenheid en heeft u net zo’n zin om mee te wandelen als ons, dan zouden wij graag een berichtje terug van u willen ontvangen. Dit ook om voldoende ruimte te reserveren bij de eetgelegenheid. Hopelijk tot ziens op 7 December!! 


 25 oktober 2008 

Vandaag zijn we met Troy en Willow naar de show in Utrecht geweest. Troy behaalde 2 uitmuntend in de jeugdklas en Willow 1 uitmuntend in de jongehondenklas, beiden met een mooi keurverslag.


24 oktober 2008

Vandaag viert onze Conner alweer z’n 5e verjaardag. Wij hopen nog velen jaren van hem te mogen genieten.
Nieuwe foto’s van hem zijn toegevoegd in zijn galerie. 


17 oktober 2008

Vandaag viert ons A-B nest hun 11e verjaardag!! Dylan & Ashley wensen hun broer Zico en zusjes Rakker & Nina een hele fijne verjaardag toe. Natuurlijk hopen wij dat er nog vele mooie en gezonde jaren mogen volgen.

Ook hebben we nieuwe foto’s van Jesse James “Brian” toegevoegd aan zijn galerie. 


5 oktober 2008

Vandaag nieuwe foto’s toegevoegd van Iceflower “Fleur“, Icebreaker “Caelo“, Jesse James “Brian“, Johnny B Good “Duke“, Just a Legend “Bo” en Jump for Joy “Melo“. 


3 oktober 2008

Vandaag super nieuws te horen gekregen vanuit Kroatië, Iceflower “Fleur” haar heupuitslag is binnen.. zij heeft ook HD-A !! 
Wij zijn zeer blij en trots met dit mooie resultaat en ontzettend blij voor Vlatka.


Begin volgend jaar zal Vlatka haar eerste nestje gaan fokken (Kennel Woodland Hoppers) met Fleur


21 september 2008

Vandaag weer nieuws ontvangen vanuit Kroatië van Iceflower “Fleur“. Vlatka heeft Fleur gisteren meegenomen naar een jachttest,  Fleur is met vlag en wimpel geslaagd voor deze test. De keurmeester was zo onder de indruk van haar schoonheid, passie en jachtinstinct en was blij om eindelijk een Gordon Setter te zien in Kroatië die ook aan jacht doet.


Wij zijn uiteraard zeer trots op Iceflower “Fleur” en Vlatka dat zij deze test zo goed hebben afgelegd!!


11 september 2008

Vandaag nieuwe foto’s toegevoegd van Indiana Joe “Jelle“, Jerry Lee “Boyd” en Joy of my Life “Joy“.


10 september 2008

Vandaag viert het B-C nest alweer hun 9e verjaardag. Wij wensen alle pups een fijne dag en hopen dat ze nog een aantal mooie gezonde jaren mogen beleven  

Vanuit Duitsland hebben wij te horen gekregen dat Joy of my Life “Joy” is voorgeröntgend en dat alles er heel goed uitzag. Wij zijn natuurlijk erg blij met dit nieuws, net als Margitta, en hopen dat over een half jaar alles er nog net zo uitziet.


31 augustus 2008  

Vandaag zijn wij met Troy en Willow naar de show in Rotterdam geweest, daar keurde Dhr. M. Armstrong uit Engeland. Voor Troy was dit zijn 2e keer in de showring, maar hij deed het hartstikke goed. Hij behaade een mooie uitmuntend in de jeugdklas en kreeg een heel mooi keurverslag.  Willow heeft ook weer haar best gedaan en behaalde een mooie 1 uitmuntend in de Jongehondenklas en kreeg ook een mooi keurverslag. Wij zijn weer erg trots op onze jongsten!


27 augustus 2008

Caelinn feliciteert bij deze haar broers en zusjes van het C-D nest met hun 8e verjaardag en hoopt dat zij net zo’n leuke dag hebben als zij heeft. Uiteraard wensen wij jullie allemaal nog vele jaartjes in goede gezondheid toe. Voor Kieran & Scott brandt vandaag een kaarsje, wij wensen de eigenaren veel sterkte toe op deze dag.


12 augustus 2008  

Vandaag nieuwe foto’s toegevoegd van Iceflower “Fleur“, Jennifer Mae “Jukka“, Jerry Lee “Boyd“, Jesse James “Brian” en Calvin Dream “Kieran“.


15 juli 2008 

Nieuwe foto’s toegevoegd van Fay Glenrose “Megan“, Joy of My Life “Joy“, Jumping Jack “Bentley“en Jesse James “Brian”.


13 juli 2008  

Vandaag hield de Belgian Gordon Setter Club hun jaarlijkse clubmatch te Oelegem, dit jaar zijn we daar voor het eerst naartoe gegaan met een aantal van onze honden. Troy heeft zijn debuut gemaakt in de showring en heeft zich keurig gedragen. Hij werd als 2e geplaatst in de puppyklas en kreeg een mooi keurverslag. Conner behaalde een 4 zeer goed in de openklas, Dylan werd beste veteraan van het ras, Willow behaalde een mooie 2 uitmuntend in de jeugdklas en onze Ginny 1 uitmuntend in de kampioensklas.


5 juli 2008 

Nieuwe foto’s toegevoegd van Jennifer Mae “Jukka“, Joy of My Life “Joy“, Jesse James “Brian“, Jerry Lee “Boyd“, Iceflower “Fleur“, Highlight “Cealine” en onze Troy.


28 juni 2008  

Vandaag op de show in Uden waren Indiana Joe “Jelle” en Jesse James “Brian” aanwezig. Ook onze Conner was van de partij, hij behaalde een 4 zeer goed in de openklas. Brian behaalde een 2e plaats in de babyklas met een veelbelovend en een mooi keurverslag. Jelle behaalde een 2e plaats in de jeugdklas met een uitmuntend en werd tevens Reserve Beste Reu. 

Nieuwe foto’s toegevoegd van Indiana Joe “Jelle“, Jerry Lee “Boyd” en Joyfull Joe “Storm“.


9 juni 2008 

Nieuwe foto’s toegevoegd van Joyfull Joe “Storm, Jump for Joy “Melo“, Jesse James “Brian“, Jerry Lee “Boyd“, Finn Gareth “Paddy” en Joy of My Life “Joy“.


8 juni 2008  

Vlatka is vandaag wederom met Iceflower “Fleur” naar show geweest in Koprivnica. Alweer een groot succes voor dit superteam. Fleur werd ook hier  Beste Jeugdhond en Junior Best of Breed. Hiermee heeft ze haar laatste punt behaald voor het Kroatisch Jeugdkampioenschap. Wij willen Vlatka dan ook van harte feliciteren met deze mooie titel en wensen haar nog vele successen toe in de toekomst.


1 juni 2008

Vlatka is met Iceflower “Fleur” naar de show in Velika Gorica geweest.  Fleur is daar wederom Beste Jeugdhond geworden en Junior Best of Breed.  Enorm trots zijn wij op Vlatka en Fleur, die een goed team zijn samen.


25 mei 2008 

Op de jachthonden show te Bennekom heeft Finn Gareth “Paddy” een mooie 3 Uitmuntend behaald in de openklas. Van harte gefeliciteerd aan de familie Dekker.


24 mei 2008 

Vandaag was de Clubmatch vd NGSC, dit jaar werd deze vroeg in het jaar gehouden tezamen met de Engelse Setters & Pointers in Zaltbommel.  Normaal zijn wij zelf altijd aanwezig op de clubmatch, maar helaas lukte het dit jaar niet. Indiana Joe “Jelle” was wel aanwezig en werd 4e in de Jeugdklasse met een heel mooi keurverslag. Knap gedaan Anneke. 


22 mei 2008 

Nieuwe foto’s toegevoegd van Jesse James “Brian“, Jerry Lee “Boyd” en Just a Legend “Bo“.


18 mei 2008  

Iceflower “Fleur” is vandaag naar de show Novi Marof (Kroatië) geweest en heeft haar eigenaren heel blij en trots gemaakt. Niet alleen werd zij Beste Jeugdteef, maar ook Beste Jeugdhond en Beste van het Ras. Ook wij zijn natuurlijk hartstikke trots op deze mooie meid en feliciteren Vlatka dan ook van harte  met dit mooie resultaat!!  

Ook weer nieuwe foto’s toegevoegd van Iceflower “Fleur” en Jennifer Mae “Jukka“. 


17 mei 2008 

Vandaag nieuwe foto’s toegevoegd van Joy of My Life “Joy” en Johnny B Good “Duke


16 mei 2008

Vandaag hebben we onze engelse man Troy laten voorröntgenen, om te zien hoe zijn heupen zich tot nu toe ontwikkelen.  We zijn erg blij en opgelucht, want alles ziet er hartstikke goed uit.  Over 6 maanden wordt hij officieel geröntgend en we hopen natuurlijk dat het er dan nog zo goed uitziet.


13 mei 2008  

Nieuwe foto’s toegevoegd van Jump for Joy “Melo” en Joyfull Joe “Storm“.


 11 mei 2008 

Vandaag op de show in Arnhem heeft Conner een mooie 2 uitmuntend behaald in de openklas en  Indian Joe “Jelle” behaalde een 1 uitmuntend in de jeugdklas en hiermee zijn 1e puntje voor de titel Nederlands Jeugdkampioen. 

Tevens nieuwe foto’s toegevoegd van Jesse James “Brian“, Jerry Lee “Boyd“, Joy of My Life “Joy” Johnny B Good “Duke” en Indiana Joe “Jelle“.


5 mei 2008 

Vandaag is onze laatste kanjer Just a Legend From the Noble Friends “Bo” door zijn nieuwe baasjes opgehaald. Wij wensen de Fam. Eisenga heel veel plezier en geluk met hun nieuwe aanwinst.


4 mei 2008  

Nieuwe foto´s toegevoegd van Jesse James “Brian” en Jerry Lee “Boyd“.


1 mei 2008  

Vandaag ook weer foto’s toegevoegd van Anoutschka Bo “Rakker“, Jerry Lee “Boyd“, Jesse James “Brian“, Fay Glenrose “Megan” en Flora Gina “Gina“.


 22 april 2008

Vandaag viert onze oude dame Shanna haar 13e verjaardag! Lieve schat, we genieten van elke dag dat we nog met je mogen meemaken.


21 april 2008

Vandaag viert ons H-nest hun 2e verjaardag. Wij wensen Breandan, Roxy, Hunter, Evelyn, Cealine een hele fijne dag met heel veel verwennerij en uiteraard nog heel veel gelukkige en gezonde jaartjes erbij. Ook staan wij nog even stil bij hun broertje Jamie, die in ons hart blijft bestaan.


17 april 2008 

Nieuwe foto’s toegevoegd van Jumping Jack “Bentley“, Jerry Lee “Boyd“, Jump for Joy “Melo“, Jesse James “Brian“, Joyfull Joe “Storm“en Jennifer Mae “Jukka“.


13 april 2008

Vandaag viert ons F-G nest hun 4e verjaardag. Wij wensen Paddy, Megan, Ginger & Gina, Ruby, Goia, Dylan, Duke & Flann een hele fijne dag toe met hun baasjes. Dat jullie maar lekker verwend zijn en van nog vele jaren in goede gezondheid mogen genieten.


12 april 2008 

Vandaag en gisteren zijn 8 van onze pups opgehaald door hun nieuwe eigenaren. Wij wensen jullie allemaal  heel veel plezier en geluk wensen met jullie nieuwe aanwinst. Dat ze maar een lang, gezond en gelukkig leven bij jullie hebben.


6 april 2008

Vandaag op de show in Goes heeft onze Willow haar laatste puntje behaald en is nu definitief Nederlands Jeugdkampioen geworden.  Wij zijn zeer trots op ons meisje. Ook onze Conner was vandaag van de partij en behaalde een mooie 1 uitmuntend in de openklas.


22 maart 2008                                  

Graag willen wij iedereen voorstellen aan onze nieuwe aanwinst, vanuit Engeland.  Liric Xcaliber, roepnaam Troy


18 maart 2008 

Vandaag weer nieuwe foto’s en een video toegevoegd van ons J-nest.


16 maart 2008 

Iceflower “Fleur” gaat verhuizen … jawel zij gaat van Duitsland naar Kroatië. 

Helaas moet onze vriendin Dagmar Bartels afscheid van haar nemen, daar zij in Duitsland  de heupuitslag HD-C heeft ontvangen. In Duitsland mag er helaas niet gefokt worden met deze waarde en dus heeft Dagmar de moeilijke beslissing genomen om haar  te herplaatsen. Gelukkig heeft zij een heel goed tehuis voor haar gevonden bij Vlatka, die ook met haar wil gaan showen en fokken. Fleur zal ook daar nog eens geröntgend worden om te zien wat er daar uitkomt. We wensen Vlatka heel veel plezier met haar nieuwe aanwinst en Dagmar veel sterkte met het afscheid nemen.Gelukkig blijven ze goed in contact, zodat ze niet helemaal uit zicht is.


15 maart 2008  

Vandaag op de show in Leiden heeft onze Willow 1 uitmuntend behaald in de jeugdklas en hiermee weer een puntje behaald voor het Nederlands Jeugd Kampioenschap.Nog eentje erbij en ze is Nederlands Jeugdkampioen.Haar broertje Indian Joe “Jelle” behaalde een 2 zeer goed in de jeugdklas, Finn Gareth “Paddy” behaalde een 2 uitmuntend in de openklas en Fay Glenrose “Megan” behaalde een 2 uitmuntend in de kampioensklas. Allemaal weer van harte gefeliciteerd en goed gedaan !!


12 maart 2008                                                 

Vandaag hebben we de HD-uitslag ontvangen van Willow en haar broer Indian Joe “Jelle“. 
Uitslag Willow:  HD A, Norbergwaarde 40, botafwijkingen= 0
Uitslag Jelle: HD A, Norbergwaarde 38, botafwijkingen=0

Dit is fantastisch nieuws en we zijn er erg blij mee. We willen ook Anneke feliciteren met de mooie uitslag van haar kanjer Jelle.


26 februari 2008 

Nieuwe foto’s toegevoegd van ons J-nest en een nieuw filmpje.


25 februari 2008  

Nieuwe foto’s van Indiana Joe “Jelle”  toegevoegd.


24 februari 2008  

Nieuwe foto’s van J-nest  toegevoegd. Van elke pup nu 2 aparte foto’s. Het gaat goed met mams en de pups, ze groeien lekker door en zijn heel content. Je ziet bij sommige al hele kleine spleetjes bij de oogjes en de oortjes beginnen ook al mooi te hangen. Sommige proberen ook al te lopen in plaats van kruipen..dus nog even en het zijn echte hondjes die de wereld kunnen gaan verkennen.


15 februari 2008 

Hoera ons J-nest  is geboren!

Onze Joanne is vanavond/vannacht bevallen van een gezonde 9-ling, 7 reutjes en 2 teefjes. Het was een zware bevalling voor Joanne, maar onze knappe meid heeft het weer voor elkaar gekregen. Haar vorige pups wogen toen allemaal boven de 500 gram (wat best uniek is) en deze keer wegen de pups tussen de 580 gram en 658 gram !!


13 februari 2008 

Nieuwe foto’s toegevoegd van onze Conner, Willow, Kelly, Ginny, Dylan en Ashley.


10 februari 2008  

Onze Joanne is inmiddels 8 weken drachtig haar buikomvang is deze week weer met 11 cm gegroeid. Je merkt dat het nu zwaar is voor haar, want ze is zelf wat onrustig. Ze moet vaker naar buiten toe en slaapt een stuk minder.  De pups zijn ook erg beweeglijk, als ze goed bezig zijn dan zie je bij Joanne d’r huid bewegen. Erg leuk gezicht natuurlijk, maar zal voor haar wat minder prettig zijn. Nu nog een paar nachtjes slapen en dan kan ze beginnen..vanaf aanstaande donderdag mag het gebeuren.


8 februari 2008  

Vandaag op de show in Eindhoven heeft Willow een mooie 2 uitmuntend behaald in de jeugdklas en Conner een mooie 2 uitmuntend in de openklas 


3 februari 2008 

Met Joanne gaat alles naar wens, haar buik groeit stevig verder en de pups zijn zo af en toe ook al te voelen.  Nog zo’n 2 weekjes en dan zullen ze geboren worden.


2 februari 2008 

Willow feliciteert al haar broers en zusjes van het I-nest met hun verjaardag. Dat jullie allemaal maar een hele fijne dag hebben en lekker verwend worden door jullie baasjes. 


27 januari 2008

Joanne is inmiddels 6 weken drachtig en haar omvang begint al aardig breed te worden. Vandaag hebben we haar buikomvang opgemeten, deze is nu 77cm. In 1 week tijd 10cm gegroeid en dat terwijl de pups in de laatste weken het meest gaan groeien.


15 januari 2008 

Jippie !! Onze Joanne is drachtig en verwacht half februari haar pups. Voor meer informatie, zie verwachte nesten.


14 januari 2008 

Vandaag kregen wij het verschrikkelijke nieuws te horen dat Cameron Duke “Scott” overleden is. Zijn baasje Herman-Jan heeft de moeilijke beslissing moeten nemen om hem te laten inslapen, vanwege een grote tumor in zijn kaak.  Scott was nog maar 7 jaar.  Rust zacht lieve Scott.. Wij wensen Herman-Jan heel veel sterkte met dit enorme verlies.


12 januari 2008  

Vandaag is Willow op de clubmatch van Waalwijk geweest. Daar heeft zij 1 uitmuntend behaald in de jeugdklas en werd zij Beste Teef. We zijn natuurlijk erg trots op ons kleine meisje.


5 januari 2008  

Vandaag nieuwe foto’s toegevoegd van Indiana Joe “Jelle“, Iceflower “Fleur“, I Have a Dream “Buddy” en Indian Rose “Caelinn“.

22 december 2007

Vandaag nieuwe foto’s toegevoegd van Iceflower “Fleur“”.


21 december 2007

Onze Joanne is deze week gedekt door Earth-Fire from Fire’sons Garden “William. Dat wordt weer een spannende tijd de komende weken. Over 4 weken zullen we een echo laten maken om zeker te weten of ze wel/niet drachtig is. Wij hopen natuurlijk op wel, zodat we eind februari pups mogen verwachten.


16 december 2007

Vandaag nieuwe foto’s toegevoegd van Indian Rose “Caelinn“.


07 december 2007

Nieuwe foto’s van I’m Handsome “Claymore” toegevoegd.


27 november 2007

Vandaag viert onze Joanne haar 3e verjaardag. Dat betekend extra verwennerijen voor haar en onze andere honden.
Wij willen al haar broers en zusjes bij deze heel hartelijk feliciteren en wensen ze nog vele gelukkige jaren toe.


25 november 2007

Vandaag was de Winner show te Amsterdam waar wij uiteraard aanwezig waren. Onze Conner heeft een mooie 3 uitmuntend behaald in een zware openklas en onze kleine meid Willow weer 1e in de Jeugdklasse met een mooie uitmuntend. Zij behaalde hiermee de titel Jeugdwinster 2007 en een kwalificatie voor Crufts. Ook behaalde ze hiermee haar eerste puntje voor het Nederlands Jeugdkampioenschap. Ook Willow d’r broertje Indiana Joe “Jelle” was mee van de partij, hij behaalde een 2 zeer goed in de jeugdklas en deed het hartstikke goed. Finn Gareth “Paddy” behaalde een 2 uitmuntend in de openklas en Highlander “Breandan” een 1 zeer goed in de jongehondenklas. Anneke en de Familie Dekker van harte gefeliciteerd met deze mooie resultaten.

Wij gingen zeer trots en tevreden weer terug naar huis!


23 november 2007

Nieuwe foto’s toegevoegd van Icebreaker “Caelo” en onze Joanne


18 november 2007

Vandaag een heerlijke wandeling gemaakt op de Drunense Duinen met onze honden, foto’s hiervan kunt u op deze pagina terugvinden. 


8 november 2007

Onze Conner wordt weer pappa in Duitsland! Dawn von der Talbreite is drachtig en verwacht haar pups begin november bij Kennel Flynnrock’s. Wij willen Ramona en Günther hierbij van harte feliciteren en wensen ze heel veel geluk toe de komende weken. 


4 november 2007

Vandaag op de show in Bleiswijk heeft Fay Glenrose “Megan” haar laatste punt behaald voor het Nederlands Kampioenschap. Zij behaalde 1 uitmuntend in de openklas en werd daarnaast reserve beste teef. Wij zijn hier uiteraard heel erg trots op net als haar eigenaresse. Carla nogmaals van harte gefeliciteerd met dit mooie resultaat!


Ook waren wij er zelf met Conner, die een zeer goed kreeg in de openklas. En Willow, die een mooie 1e plaats behaalde in de jeugdklas. Voor haar eerste echte show deed zij het heel goed. Ook Finn Gareth “Paddy” en Highlander “Breandan” van de familie Dekker waren aanwezig. Paddy behaald een mooie 4e plaats in de openklas en Breandan een mooie 2e plaats in de Jongehondenklas.


24 oktober 2007

Vandaag viert onze Conner, Forester’s Cool-Hunter of Darkmoor, zijn 4e verjaardag.


17 oktober 2007


Vandaag viert ons A-B nest hun 10e verjaardag! Ons allereerste nestje alweer zo oud inmiddels. 

Dylan & Ashley feliciteren via deze weg hun broertje Zico en zusjes Nina & Rakker. Uiteraard wensen ook wij ze een hele fijne verjaardag toe en hopelijk beleven zij nog een aantal mooie jaren bij hun baasjes.


1 oktober 2007

Vandaag kregen wij het zeer trieste nieuws te horen dan Calvin Dream “Kieran” op 7-jarige leeftijd is overleden. Tijdens zijn ochtendwandeling op de Soesterduinen, achter de vogels aan rennend, kwam zijn leven tot een abrupt einde door een hartstilstand. Op veels te jonge leeftijd heeft deze kanjer zijn leven op aarde vaarwel gezegd.  Met veel verdriet in ons hart nemen wij afscheid van hem. Wij leven intens mee met zijn eigenaren Cor & Wilma en wensen ze heel veel sterkte met dit grote verlies en gemis.

Rust zacht lieve Kieran…


1 oktober 2007

Onze Conner wordt weer pappa in Duitsland !!  Dawn von der Talbreite is drachtig en verwacht begin November haar pups bij de kennel Flynnrock’s. Wij willen Ramona & Günther hierbij van harte feliciteren met hun aankomende nestje.


23 september 2007

Vandaag werd weer de jaarlijkse clubmatch van de Nederlandse Gordon Setter Club gehouden in de Bilt. Het was weer een leuke en voor ons geslaagde dag, wij zijn zeer tevreden en trots weer thuisgekomen. Het moment van de dag voor ons was toen beide keurmeesters ons complimenteerde met de ingeschreven puppen Willow, Jelle en Caelinn, die in hun ogen van zeer hoge kwaliteit waren en een veelbelovende toekomst tegemoet gaan. Om dat te horen als fokker zijnde dan kan je dag niet meer stuk.

Willow behaalde 1 veelbelovend in de puppyklas teven en werd beste pup in show
Caelinn behaalde 3 zeer goed in de fokkersklas teven
Ginny behaalde 3 uitmuntend in de kampioensklas teven
Conner behaalde 2 uitmuntend in de openklas reuen
Dylan behaalde 1 uitmuntend in de veteranenklas reuen

En dan waren ook de volgende Noble Friends nog aanwezig vandaag:

– Indian Rose “Caelinn” behaalde 2 veelbelovend in de puppyklas teven
– Fay Glenrose “Megan” behaalde 3 uitmuntend in de openklas teven
– Indiana Joe “Jelle” behaalde 1 veelbelovend in de puppyklas reuen
– Finn Gareth “Paddy” behaalde 3 uitmuntend in de openklas reuen
– Calvin Dream “Kieran” behaalde 3 uitmuntend in de kampioensklas reuen
– Highlander “Breandan” behaalde 2 uitmuntend in de jeugdklas reuen

Wij willen nogmaals iedereen feliciteren met de mooie behaalde resultaten van vandaag. Ga zo door! 


20 september 2007

Nieuwe foto’s toegevoegd van Iceflower “Fleur“.


13 september 2007

Nieuwe foto’s toegevoegd van It’s Magic “Gordon“, I’m Handsome “Claymore“, Indiana Joe “Jelle” en Iceflower “Fleur“.


7 september 2007

Vandaag heeft Conner bezoek gehad van een mooi dame, Dawn von der Talbreite, uit Duitsland. Hopelijk heeft deze rendez-vous succes en worden er begin november pups geboren in kennel Flynnrocks.27 augustus 2007

Vandaag vieren onze Caelinn en haar nestgenootjes van het C-D nest hun 7e verjaardag!!
Wij wensen ze allemaal een hele fijne dag toe met extra verwennerijen en hopen dat ze nog vele jaren mogen genieten.


26/08/2007

Nieuwe foto’s toegevoegd van Icebreaker “Caelo“.


25 augustus 2007

Vandaag op de show te Rotterdam waren weer een aantal Noble Friends aanwezig. Finn Gareth “Paddy” behaalde een mooie 2 uitmuntend in de openklas. Zijn maatje Highlander “Breandan” behaalde een mooie 1 uitmuntend in de jeugdklas. Hiermee heeft hij gelijk zijn eerste punt voor het Nederlands jeugdkampioenschap ontvangen. Indiana Joe “Jelle” behaalde een mooie 2 veelbelovend in de de puppyklas. Fay Glenrose “Megan” behaalde ook een mooie 2 uitmuntend in de openklas. Wij waren zelf ook aanwezig met Conner, die een mooi 3 zeer goed behaalde in de openklas. Allemaal van harte gefeliciteerd met de mooie resultaten. Wij zijn trots op jullie kanjers.


13 augustus 2007

Nieuwe foto’s toegevoegd van Indian Rose “Caelinn“.


06 augustus 2007

Vandaag hebben we onze Willow laten voorröntgenen om te zien hoe haar heupen zich ontwikkelen. Op dit moment ziet alles er helemaal goed uit dus daar zijn wij erg blij mee. Ook haar gebit is helemaal in orde.

Ook Iceflower “Fleur” is verleden week naar de dierenarts geweest voor een foto en ook zij heeft op dit moment goede heupen en haar gebit is ook prima.  Beiden worden in februari 2008 officieel geröntgend voor de HD-uitslag en natuurlijk hopen we dan dat alles er nog net zo goed uitziet.


05 augustus 2007

Vandaag is Marcella met Conner naar de jacht initiatietest, welke door de Belgische Gordon Setter Club werd georganiseerd, gegaan te Nijvel België.  Het was een ontzettend leuke en erg leerzame dag. Het is een ontzettend mooi gezicht om onze Setters zo te zien genieten in het werk waarvoor ze werkelijk zijn. 


01 augustus 2007

Nieuwe foto’s toegevoegd van Ionathàn “Jonathan“, I Have A Dream “Buddy” en Indiana Joe “Jelle“.


1 juli  2007

Vandaag op de show te Echt heeft Conner een mooie 1 uitmuntend behaald in de openklas. Finn Gareth “Paddy” werd 3e in de openklas met een zeer goed, Highlander “Breandan” behaalde een mooie 2 uitmuntend in de jeugdklas Fay Glenrose “Megan” behaalde een mooie 1 uitmuntend in de openklas en werd tevens reserve beste teef. Hiermee behaalde ze weer een punt voor het Nederlands Kampioenschap. Nog één puntje te gaan!  Natuurlijk zijn wij weer supertrots op onze Noble Friends Setters en feliciteren hierbij Carla (eigenaar Megan) en de Familie Dekker (eigenaar Paddy en Breandan) met de mooie resultaten van vandaag.


27 mei 2007

Vandaag op de pinkstershow in Arnhem heeft Finn Gareth “Paddy” zijn 1e punt behaald voor het Nederlands Kampioenschap. Hij kreeg een mooie 1 uitmuntend in de openklas en werd gekozen als Reserve Beste Reu. Ook Highlander “Breandan” was aanwezig op de show. Hij behaalde een mooie 2e plaats in de jeugdklas. Wij feliciteren de Familie Dekker met deze mooie resultaten.


22 mei 2007

Vandaag kregen wij de HD-uitslag van Highlander “Breandan” te horen. HD-A, Norbergwaarde 36 en geen botafwijkingen. Hier zijn wij uiteraard ontzettend blij mee en trots op als fokkers. Wij willen bij deze de Familie Dekker feliciteren met deze mooie uitslag.


17 mei 2007

Vandaag op de jaarlijkse clubmatch van Kynologenclub Rotterdam waren een aantal From the Noble Friends setters aanwezig.
Fay Glenrose “Megan” werd beste teef, Finn Gareth “Paddy” werd 2e in de openklas, Highlander “Breandan” werd 1e in de jeugdklas en Indiana Joe “Jelle” heeft vandaag zijn debut gemaakt in de showring en werd beste baby.


7 mei 2007

Vandaag zijn de laatste 2 pups bij ons opgehaald. Iceflower en Ionathàn zijn beide vertrokken naar Duitsland. Iceflower “Fleur” gaat een heerlijk leven tegemoet bij onze vrienden Dagmar Bartels en Claudia Pelka van de kennel Forester’s of Darkmoor.  Ionathàn “Jonathan” bij de familie Seiger-Röbke, die al jaren liefhebbers van de Setters zijn.  Wij wensen hun allemaal heel veel geluk toe met hun nieuwe aanwinsten.


04 mei 2007

Vandaag is onze knuffelkont It’s Magic From the Noble Friends “Gordon” vertrokken naar zijn nieuwe gezin. Wij wensen de familie van Weelden heel veel en heel lang plezier met hun Gordon.


20 april 2007

Vandaag is onze kanjer Iron Mike From the Noble Friends “Bono” vertrokken en met zijn nieuwe gezin mee naar huis gegaan.
Wij wensen de familie Hoogendoorn heel veel en heel lang plezier met hun Gordon Setter Bono.


13 april 2007

Vandaag nieuwe foto’s toegevoegd van Indiana Joe “Jelle“, Icebreaker “Caelo” en I Have A Dream “Buddy“.


1 april 2007

Afgelopen dagen hebben een deel de pups van ons I-nest ons huis verlaten om een lang en gelukkig leven op te bouwen bij hun nieuwe eigenaren. Wij wensen alle eigenaren heel veel en heel lang plezier met hun Gordon Setter. 


26 maart 2007

Vandaag hebben wij de moeilijke beslissing moeten nemen om onze Amber in te laten slapen.   


25 maart 2007

Vandaag op de show in Leiden is Fay Glenrose “Megan” beste teef geworden. Hiermee heeft zij weer een punt verdiend voor het Nederlands Kampioenschap.  Wij zijn hier natuurlijk super trots op en willen Carla hierbij van harte feliciteren met het mooie behaalde resultaat !


23 februari 2007

Wat leuke foto’s ontvangen van de zusjes Fay Glenrose “Megan” en Faye Ginger “Ruby“. Ruby logeert tijdens de wintersportvakantie van haar baasjes bij Megan en ze vinden het fantastisch zo saampjes.

   


2 februari 2007

                                                       I-Nest Geboren 

Vandaag zijn de pups van Joanne geboren, 8 jongens en 3 meisjes. Helaas heeft de eerste jongen het niet gehaald  en blijven er dus 7 jongens en 3 meisjes over. 


4 januari 2007   

 

 

Vandaag met onze Joanne naar de dierenarts geweest voor een echo. Om er zeker van te zijn of ze drachtig is of niet.
En jawel goed nieuws …..  Wij krijgen puppies !!!!  Begin februari worden ze verwacht. Voor meer informatie kunt u ons altijd mailen of bellen.  

3 december 2006

Vandaag werd de Nakomelingendag van de NGSC weer gehouden en dit jaar waren de pups van ons F-G nest uitgenodigd. Op 1 reu na was het hele nest compleet, waar wij uiteraard heel erg blij om waren. Het is altijd schitterend om een nest op deze leeftijd weer terug te zien. 


5 november 2006

Vandaag op de show in Bleiswijk heeft Fay Glenrose “Megan” haar uiterste best gedaan en beloond met 1 uitmuntend in de openklas en het CAC/CACIB (Beste Teef). Hiermee heeft zij haar 1e punt binnengehaald voor het Nederlands Kampioenschap. Super trots zijn we op haar en haar eigenaresse Carla! Ga zo door dames.


8 september 2006

Een aantal weken geleden kregen wij het verzoek om Flora Gina “Gina” te herplaatsen. De eigenaar kon helaas niet meer voor haar zorgen in verband met privé omstandigheden. We hebben oproepen geplaatst bij vrienden, familie, andere fokkers en uiteindelijk ook bij een aantal mensen die reeds een Gordon bij ons hadden gehaald. En daar bleek dus een perfect match tussen te zitten. Gina heeft nu een ander speelkameraadje, maar dat vind ze helemaal niet erg. Het is namelijk één van haar eigen zusjes Fenna Grace “Ginger“. Gina is door de Familie Sebrechts liefdevol opgevangen en wij horen niets dan goede verhalen.


Gina in de stoel en Ginger op de leuning erachter 


30 juli 2006

Vandaag kregen wij het verschrikkelijke nieuws te horen dat Hunt for Joy “Jamie” is gestorven op de leeftijd van 14 weken. Hoe en waarom is nog onbekend, dit wordt onderzocht. Wij leven enorm mee met de Familie Veldman en wensen ze heel veel sterkte de komende tijd.  

gemaakt door Anneke Veldman


28 juli 2006

Vanaf vandaag heeft Huckleberry “Hunter” een nieuw tehuis gevonden.Wij zijn erg blij dat hij nu een gelukkig leven kan leiden bij zijn nieuwe gezin en wensen familie van Engelen heel veel plezier en geluk met hun Hunter.


8 juli 2006

Wij zijn net terug van een weekje vakantie in eigen land. Winterswijk wel te verstaan, in de Gelderse Achterhoek. Hier zijn we een aantal jaren geleden ook geweest en het is een waar hondenparadijs. Bungalow met circa 1000 m2 omheind terrein. Het maakt niet uit hoeveel honden je mee neemt, ze kunnen er heerlijk ravotten. Wij en de honden hebben weer genoten. De foto’s kunt u op deze pagina terugvinden.


4 juni 2006 

Vandaag op de pinkstershow in Arnhem heeft Calvin Dream “Kieran” een mooie resultaat behaald. Hij kreeg een mooie 1 uitmuntend in de openklas en daarnaast het reserve CAC/CACIB. Hiermee behaalde hij zijn laatste punt en mag hij zich nu Nederlands Kampioen noemen. Wij zijn natuurlijk enorm trots en feliciteren zijn eigenaren Cor en Wilma van Batenburg van harte.


2 april 2006

Vandaag was de jaarvergadering van de NGSC te de Bilt. Hier mochten wij de jaarbeker in ontvangst nemen voor Beste Teef 2005, gewonnen door onze Ginny. En daarnaast mochten we ook de Fokkersbeker 2005 in ontvangst nemen. Uiteraard zijn wij hier heel trots op en een grote dank gaat dan ook uit aan alle eigenaren, die met hun Noble Friends hond shows lopen. Mede dankzij hun enthousiasme hebben wij deze beker in ontvangst mogen nemen. Ga vooral zo door met jullie prachtige Gordons!


24 maart 2006

Vandaag is onze Conner trotse vader geworden! In kennel Blackstar of Heathmoor (Duitsland) zijn er 4 reuen en 1 teef geboren. Wij wensen de fokster veel plezier en geluk de komende weken. 


23 maart 2006

Vandaag zijn wij met onze Caelinn naar de dierenkliniek geweest voor een echo. We hadden al goede hoop, gezien de voortekenen, maar weten het nu zeker. Caelinn  en onze Conner krijgen pups rond 24 april. 


15 januari 2006 

Vandaag kregen wij zo’n leuke foto binnen van de baasjes van Fenna Grace “Ginger“, die moeten we echt met iedereen delen!

 Ginger wilde blijkbaar de veertjes in het kussen van haar baasje tellen !


21 december 2005

Vandaag kregen wij de HD-Uitslag binnen van onze Joanne. Wij zijn supertrots en blij, want ook zij heeft HD-A.


8 september 2005 

Vandaag kregen wij de HD-Uitslag binnen van Fay Glenrose “Megan“. Het is ongelofelijk, ook zij heeft net als haar broertjes Dylan en Paddy HD-A.  Wij feliciteren haar eigenaresse Carla van harte met dit mooie resultaat!


15 juli 2005

Afgelopen mei hebben wij bezoek gehad van fotografe Alice van Kempen, die in opdracht van het maandblad ONZE HOND, foto’s moest maken van de Gordon Setter voor het Juli nummer. Hiervoor heeft zij aan ons gevraagd om mee te werken. De foto’s staan in e uitgave van het maandblad Onze Hond van deze maand. U kunt op deze pagina de foto’s bekijken


12 juni 2005 

Vandaag hield de N.G.S.C. weer hun jaarlijkse clubdag. Het was zoals vanouds een leuke en gezellige dag met een heerlijke wandeling en leuke spelletjes. Gelukkig hebben we het de gehele dag droog gehouden. Volgend jaar pakken we nog wat groter uit in verband met het 75-jarig jubileum van de club!  


8 juni 2005 

Vandaag hebben we de HD uitslag van Flynn Gordon “Dylan” ontvangen. Dylan heeft net als zijn broer Paddy (Finn Gareth) HD-A. Wij feliciteren Marian en dochter Kim van harte met dit mooie resultaat.


28 mei 2005

Vandaag hebben wij onze nieuwe aanwinst Forester’s Fairytale of Darkmoor “Joanne” opgehaald. Wij zijn haar fokster Dagmar enorm dankbaar voor het opvoeden de eerste 6 maanden en blij dat zij nu bij ons in huis is.

   


11 mei 2005  

Vandaag ontvingen wij de uitslag van Finn Gareth “Paddy” zijn HD-foto’s: HD-A !!!  
Beter dan dit kan niet. Supertrots zijn wij natuurlijk en wij feliciteren dan ook Familie Dekker met dit geweldige resultaat.


13 april 2005 

Vandaag viert ons F-G Nest hun 1e verjaardag! 

Wij wensen Duke, Dylan, Flann, Paddy, Megan, Ginger, Ruby, Goia en Gina een hele fijne verjaardag toe met heel veel extra knuffels en lekkers. Van harte gefeliciteerd allemaal.

Facebook
error: Alert: Content is protected !!